Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på, hvilke digitale strategier der er mest optimale til din virksomhed

Peter Svarre Foredrag

Peter Svarre

Digital strateg og cand.scient.pol. Holder foredrag om digital kommunikation, innovation og forretningsudvikling.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Det var relevant. Det var pædagogisk. Det var underholdende. Det var involverende. 

Abelone Warming, direktør - Design Denmark Se alle referencer

Et foredrag med Peter Svarre giver dig:

 • Svar på nogle af vores tids største spørgsmål: Hvad byder fremtidens teknologi mennesket?
 • Hvilke digitale strategier, der er mest optimale til din virksomhed.
 • Ingen lange teoretiske udredninger, men I får konkrete råd og værktøjer fra en foredragsholder med mere end 20 års hands on erfaring.
Uforpligtende forespørgsel på Peter Svarre

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peter

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Den digitale verden er voldsom, og det er svært at finde den bedste og sikre færden. Hvilken plads har din virksomhed og du som menneske i virvaret af kunstig intelligens, content marketing og digital polarisering? På baggrund af 20 års erfaring som digital strateg fortæller Peter Svarre i sine foredrag, hvordan du bliver absolut bedst klædt på til at komme under vejr med medierne. 

Peter Svarre bygger tilbage i 1996 sin første webside, og siden da har karrieren taget fart. Peter har nu mere end 20 års erfaring med både user experience, web metrics, sociale medier, online markedsføring og digital strategi. Derfor er det en garanti, at Peter ved, hvordan mennesker og teknologi i samspil opnår harmoni. Peter har allerede rådgivet nogle af verdens største virksomheder i digital kommunikation, innovation og forretningsudvikling. Skal din være den næste?

Et foredrag med Peter Svarre giver dig:

 • Svar på nogle af vores tids største spørgsmål: Hvad byder fremtidens teknologi mennesket?
 • Hvilke digitale strategier, der er mest optimale til din virksomhed.
 • Ingen lange teoretiske udredninger, men I får konkrete råd og værktøjer fra en foredragsholder med mere end 20 års hands on erfaring.

Peter er også cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og Master of International Affairs fra Columbia University. Han er manden bag bestselleren “Den perfekte storm” (2012), som handler om virksomheders brug af sociale medier, og bogen Hvad skal vi med mennesker?, der handler om kunstig intelligens.

Peter har et solidt grundlag for at rådgive dig og din virksomhed i, hvordan I håndterer den digitale verden. Men hvad med fremtiden, børnene og de nye generationer? Peter er far til en femårig dreng og en toårig pige, og han er derfor også stærkt optaget af menneskehedens fremtid med tænkende maskiner og kan derfor også inddrage denne vinkel i sine foredrag.

Se foredrag med Peter Svarre
Peter Svarre foredrag

Digital etik

Hver gang du åbner en browser eller benytter din mobiltelefon, bliver du hvirvlet ud i en verden af digitale services, som høster dine data, manipulerer med dine valg, og trænger dybt ind i din hjerne for at få dig til at klikke på lidt flere annoncer. Store tech-virksomheder som Google, Facebook og Amazon har i mange år haft frit spil til at designe løsninger, som udadtil har været teknologiske vidundere, men som under overfladen har brugt digitale teknologier til at udnytte menneskelige svagheder.

Konsekvenserne har vist sig at være digital afhængighed, fake news, filterbobler, monopolmarkeder, svækket innovationskraft, datamisbrug, overvågning og automatiseret racisme og kvindehad. Vi har brug for et nyt paradigme for vores digitale verden, og det handler ikke kun om de store teknologivirksomheder. Det handler om, hvordan virksomheder generelt designer digitale produkter. Derfor har vi behov for en ny etisk tilgang til digitalt design – både hos den lille startup såvel som de store virksomheder og ikke mindst i den offentlige sektor.

Men hvordan laver man etisk digitalt design?

Det får du svaret på i dette foredrag, som også kan udvides til workshop. Peter Svarre har arbejdet et år sammen med Dansk Design Center på at udvikle redskabet Det Digitale Etikkompas, som netop hjælper virksomheder med at tænke etik ind i deres digitale løsninger. Dertil har han skrevet bogen Digital Etik – Hvordan designer vi en mere ansvarlig digital verden?, der netop tager fat på emnet.

Versioner af foredraget/workshoppen:

 • Foredrag af 60 minutters varighed, der handler om, hvorfor digital designetik er vigtigt, og hvordan man kan begynde at arbejde med det.
 • Halvdagsworkshop, hvor man eksempelvis i et produktteam lokaliserer etiske udfordringer i egne produkter og finder løsninger.
 • Workshop over to halve dage, hvor man først lærer at tale om og forstå digital designetik, hvorefter man vender blikket mod egne digitale produkter og finder udfordringer og løsninger.

 

Peter Svarre foredrag

Hvad skal vi med mennesker?

Kunstig intelligens er alle vegne for tiden. Mennesker kan tale med computere, bilerne kører nu helt af sig selv, og på arbejdspladserne bliver opgaverne i stigende grad overtaget af teknologi. De intelligente maskiner er ikke længere kun nogle logisk tænkende regnemaskiner, de er intuitive og kreative modspillere og medspillere i hele vores dagligdag og arbejdsliv.

Er vi alle arbejdsløse i fremtiden? Bliver robotterne mere intelligente end mennesker? Er det trygt at sætte sig ind i en selvkørende bil? Bliver krigene i fremtiden udkæmpet af nogle selvstyrende maskiner?

Disse interessante spørgsmål vil du blandt andet møde i dette medrivende foredrag, som giver dig historien om kunstig intelligens lige tilbage fra antikkens fantasier om kunstige væsener til vore dages avancerede kunstige neurale netværk.

Kunstig intelligens påvirker både individer, samfund og virksomheder. Teknologien tvinger os til at gentænke emner som politik, etik, filosofi, økonomi, arbejde og menneskernes kosmiske fremtid. Det er en teknologi, der udfordrer selve ideen om at være menneske.

Hvad skal vi med mennesker? Få svaret i dette foredrag med Peter Svarre.

Peter Svarre foredrag

Content marketing

Udråbet “Content is king!” har vi hørt i snart 20 år. Men hvad skal det egentlig betyde? Hvorfor er det mere aktuelt end nogensinde før, og hvordan arbejder du med det i din virksomhed?

I dette foredrag tager Peter Svarre afsæt i sine erfaringer som marketingdirektør i Bang & Olufsen og vil fortælle,  hvordan du skal forstå content i en tidsalder, hvor content er overalt, og hvor konkurrenterne er alt lige fra store medier til youtuberen, der netop har passeret over 10 millioner fans.

Pointen med foredraget er, at det ikke kun handler om at lave indhold – det handler i større grad om, hvordan du organiserer indholdsskabelsen, og hvordan du kan overvinde en lang række udfordringer, som ofte gør det svært for organisationer at lave godt indhold.

Peter Svarre foredrag

Digital polarisering og fake news

Donald Trump var præsident i USA, og England har gennemført Brexit! Hvad skete der lige der?

Er Trump og Englands udgang af EU resultatet af en stigende grad af politisk polarisering? Og skyldes de digitale og sociale medier denne polarisering, fordi vi i større grad lukker os inde i nogle små lukkede meningsfællesskaber?

Hvordan bliver digitale meningsbobler skabt, og er det egentlig så slemt? Hvad betyder det for vores institutioner og det politiske system? Hvordan kan vi bekæmper fake news? Og hvordan ser fremtiden ud, når kunstig intelligens bliver endnu bedre til at skabe falske historier og manipulere mennesker?

Vores demokratiske systemer er udfordrede af en ny digital verden med nogle helt nye spilleregler. I dette foredrag får du en række bud på, hvordan den vestlige verdens samfundssystemer kan komme sikkert ind i den digitale fremtid.

Peter Svarre moderator 

moderator

Mangler I en moderator inden for inden for teknologiområdet, så er Peter det oplagte bud. Det kunne f.eks. være en konference, der handler om tech, fremtiden eller internettet.

Peter er en erfaren moderator som altid modtager stor ros.

Peter Svarre video

Peter Svarre foredrag

I videoen får du en forsmag på et foredrag med Peter Svarre, hvor han fortæller hvorfor er digitaletik vigtigt

Peter Svarre video

Foredrag med Peter Svarre

I videoen får du en forsmag på et foredrag med Peter Svarre, hvor han fortæller om kunstig intelligens.

Se foredrag med Peter Svarre

Referencer

Det var relevant. Det var pædagogisk. Det var underholdende. Det var involverende.

Abelone Warming, direktør

Design Denmark

Han evner at provokere på en positiv måde.

Camilla Glad Christensen

Copydan Tekst & Node

Digital Etik - Hvordan designer vi en mere ansvarlig digital verden?

Arbejder du med digital kommunikation eller produktudvikling, har du et ansvar – nemlig ansvaret for, at dine digitale superkræfter ikke gør mere skade end gavn.

Misbrug af data, diskriminerende algoritmer og manipulerende adfærdsdesign er det seneste årti blevet hverdagskost. Den digitale verden er løbet af sporet, og ansvaret hviler på skuldrene af alle, der designer, udvikler, programmerer og projektleder digitale løsninger. Digital Etik hjælper dig med at bære ansvaret.

Bogen giver dig:

 • En forklaring på, hvorfor etik og ansvarlighed bør være det første, du tænker på, når du vågner om morgenen
 • Et sprog til at tale om digital etik
 • Konkrete redskaber til at forbedre dine digitale løsninger
 • Argumenter for, hvorfor digital etik gavner din virksomheds bundlinje – også på den lange bane
Uforpligtende forespørgsel på Peter Svarre

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Peter Svarre
Peter Svarre

5 ud af 5 stjerner

Det var relevant. Det var pædagogisk. Det var underholdende. Det var involverende. 

Abelone Warming, direktør - Design Denmark Se alle referencer

Foredragsemner med Peter Svarre