Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Forstå hvorfor samarbejde kan være svært og få redskaber til et godt samarbejdsmiljø

Rie Frilund Skårhøj

Rie Frilund Skårhøj

Frivilligheds- og motivationsekspert, sociolog og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

4.5 ud af 5 stjerner

Det var et rigtig fint oplæg, som mange af de frivillige kunne se sig selv i og talte positivt om efterfølgende.

Camilla Steskow - Norddjurs Kommune Se alle referencer

Et foredrag med Rie Frilund Skårhøj giver jer:

  • Indblik i en række redskaber, der kan hjælpe jeres organisation med at opnå bedre resultater inden for motivation og ledelse
  • inspirerende og lærerige foredrag
  • Foredrag der kan målrettes, så de tilpasses jeres organisations behov
Uforpligtende forespørgsel på Rie Frilund Skårhøj

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Rie

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Rie Frilund Skårhøj er selvstændig og lever af at holde foredrag og tilbyde konsulentydelser. Hun har bl.a. skrevet 2 anerkendte og velsolgte bøger om ledelse af frivillige (Ankerhus Forlag). De er baseret på undersøgelser af “best practice”, ledelsesteorier og personlige erfaringer. Rie har en lang reference liste som indeholder organisationer så som Røde Kors, DIF, Kræftens Bekæmpelse, DGI, Folkekirkens Nødhjælp. Hun er også certificeret til at lave personlighedsprofiler (Jungs Type Indikator – JTI).

Et foredrag med Rie Frilund Skårhøj giver jer:

  • Indblik i en række redskaber, der kan hjælpe jeres organisation med at opnå bedre resultater inden for motivation og ledelse
  • inspirerende og lærerige foredrag
  • Foredrag der kan målrettes, så de tilpasses jeres organisations behov

Frivillig ledelse og trivsel

I 2005 startede Rie Frilund Skårhøj sammen med 7 andre foreningen Retro. Under Ries formandskab voksede foreningen fra at være få frivillige til at være over 300 frivillige og 7 ansatte, som driver 2 cafeer og 3 humanitære projekter. Hun har derudover startet og ledt adskillige projekter og nystartede foreninger. Rie har i løbet af de sidste 20 år siddet i bestyrelser og er vant til at udfordre fastgroede holdninger og vanetænkning.

”Det er sværere at lede frivillige end det er at lede ansatte” – derfor er der meget som virksomhedsledere kan lære af “frivillig ledelse”. Undersøgelser påviser at glade og motiverede medarbejdere yder den bedste indsats og er ansvarlige overfor opgaveløsningen. Hvorfor ikke gøre brug af motivationsredskaber, som vi ved fungerer i den frivillige verden? Ries foredrag er kendetegnet ved at deltagerne får energi, inspiration og konkrete redskaber, som de kan bruge allerede dagen efter

Book Rie Frilund Skårhøj til et entusiastisk og inspirerende foredrag om ledelse.

Se foredrag med Rie Frilund Skårhøj
Rie Frilund Skårhøj foredrag

Motivation og ledelse af frivillige i praksis

Mange frivillige er ildsjæle som brænder for sagen, men mange tænker ikke i ‘ledelse’ eller tør ikke lede. Ledelse betyder ikke at man bestemmer alt, men at man hjælper frivillige til at have lyst til at tage opgaver. Oplægget opmuntrer ledere og giver konkrete redskaber, som kan anvendes med det samme. I får viden om, hvordan I leder frivillige i praksis på baggrund af “best practice” og Rie Frilund Skårhøjs erfaringer som leder og konsulent samt inspiration til, hvordan frivillige organiseres på en hensigtsmæssig måde

Rie Frilund Skårhøj giver redskaber til at være den motiverende leder, sådan at I fremmer frivilliges ejerskab, og redskaber til at lære dig selv bedre at kende og prioritere din tid på de vigtigste opgave

Oplægget kan målrettes frivillige ledere såvel som ansatte, der leder frivillige

Rie Frilund Skårhøj foredrag

Led dine medarbejdere som var de frivillige

Motiverede medarbejdere præsterer bedre, men det er ikke altid, at ledere er opmærksom på at fremme motivation på arbejdspladsen. Ofte er man optaget af deadlines, møder osv. og man glemmer derfor at prioritere de faktorer som skal til for at medarbejderne har det godt. Foredraget viser dig fordelene ved at fokusere på “motivation” på arbejdspladsen.

Motiverede medarbejdere bliver længere på arbejdspladsen og derfor vil foredraget sætte fokus på det sociale samspil, og hvordan I skaber en positiv tone på kontoret. Ofte kan misforståelser skabe “fnidder ” i krogene og foranledig dårlig eller demotiverende stemning. At fremme motivation er ikke det samme som at manipulere. Meget motiverede medarbejdere kan få stress, og derfor er det vigtigt at skabe rammer som fremmer motivation, men også hjælper medarbejderen til at passe på sig selv og være opmærksom på manipulation. Ansatte er forskellige.  En velmenende ros kan desværre skabe alt andet end motivation hos nogle medarbejder. I “Ledelse af frivillige” arbejder vi bl.a. med forskellige motivationstyper, og derfor kræves forskellige initiativer eller redskaber.

Foredraget kan kombineres med Jungs Type Indicator – JTI (personlighedstest). Ved at fokusere på lederens personlighed, skabes større bevidsthed om hvordan denne foretrækker at motivere og hvad han eller hun med fordel kan gøre anderledes for at fremme mere motivation.

Rie Frilund Skårhøj foredrag

Kend dig selv og dine kolleger og styrk jeres samarbejde – Jungs Type Indikator

En organisation præget af entusiasme, mangfoldighed og samarbejdsvilje kræver medarbejdere som kender hinanden og har tillid til hinandens arbejdsindsats såvel som kompetencer. Grundlaget for dette er forståelse for forskellige præferencer, så misforståelser undgås og selvindsigten styrkes. Jungs Type Indikator (JTI) er et lærerigt og sjovt redskab at bruge i samarbejdsfora. Foredraget/workshoppen om JTI giver jer en grundlæggende forståelse for de 8 præferencer som Jung (og senere Meyers & Briggs) har fundet kendetegner mennesker.

I laver en selvtest, så I behøver ikke bruge penge på dyre test for at finde egne præferencer. Herefter sætter vi hinanden i spil og på kreativ vis diskuterer vi, hvordan præferencerne både udfordrer og gavner samarbejdet. På en uformel facon bliver I klogere på hinanden og jeres forskelligheder. I får forståelse for, hvorfor samarbejde kan være så svært og redskaber til at skabe et godt samarbejdsmiljø, hvor I kan motivere hinanden. I er lovet gode grin, og genkendelige historier fra arbejdspladsen såvel som fra familielivet.

Foredraget kan bruges på medarbejderkursus som det sjove, men samtidig givende, teambuilding-indslag. Foredraget tager typisk 1 til 1,5 time.

Ønskes en officiel standardiseret JTI test med online spørgeskema kan dette tilkøbes. Rie indsamler besvarelserne, og alle medarbejdere får deres individuelle og private besvarelse efter udarbejdelsen af selvtesten. Det standardiserede JTI resultat vil i udgangspunktet være medarbejderes egen.

Referencer

Jeg synes på fineste vis at Rie kombinerer learning by doing med en tung vidensdel. Med det mener jeg, at man kan mærke, at Rie har fagligheden med hele vejen, man bliver klogere af at høre hende tale. Samtidig er hun dygtig til at stille spørgsmål i forum, så det ikke blot er viden, man bliver klogere af, men også refleksion og dét, at høre sig selv og ikke mindst andre tale. Især den sidste halve time, hvor vi havde en opfølgning på den indledende forventningssafstemning, var helt genial. Alt i alt viser Ries opbygning af kursusdagen, at hun ikke blot ved meget om frivillighed, ledelse og motivation, men at hun også formår at udleve det i en undervisningsstruktur

Karen T. Viholm. Landssekretær

DKG

Meget spændende foredrag, og Rie fik gang i spørgelysten og drøftelser blandt de deltagende foreninger.

Anita Mortensen

Lolland Kommune

Rie's session skabte STOR begejstring blandt mange deltagere, hvilket også giver sig udslag på de evalueringer, vi har fået retur fra deltagerne. Deltagerne har givet Rie en score, som ligger over, hvad vi normalt ser for danske livetalere."

Willow Creek Association, Ledelseskonference København

Indholdet var godt, vidende og velfunderet. Jeg synes Rie var rigtig god og troværdig, og jeg føler mig faktisk beriget med en bedre forståelse af emnet. Og det siger jeg ikke til foredragsholdere, der ikke fortjener det!

Martin Ishøy

Balle Sognegaard

Det var et rigtig fint oplæg, som mange af de frivillige kunne se sig selv i og talte positivt om efterfølgende.

Camilla Steskow

Norddjurs Kommune

Foredraget var enormt rammende for os som frivillige og passede lige ned i den verden vi lever i. Det er den første foredragsholder vi gennem vores mange år som spejdergruppe har mødt, der faktisk kendte ordentlig til vores verden - og forstod den!

Stephanie Kjærsgaard

KFUM-Spejderne Vestamager

Et super fint foredrag, hvor især de små foreninger fik meget med hjem. På trods af stor spredning i målgruppen, så ramte Rie temaet super godt og var inspirerende.

Peder Rasmussen

Fyns Håndbold Forbund

Det var super fint foredrag/oplæg.

Sanne Røhe

DHPU
Uforpligtende forespørgsel på Rie Frilund Skårhøj

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Rie Frilund Skårhøj
Rie Frilund Skårhøj

4.5 ud af 5 stjerner

Det var et rigtig fint oplæg, som mange af de frivillige kunne se sig selv i og talte positivt om efterfølgende.

Camilla Steskow - Norddjurs Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Rie Frilund Skårhøj