Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et indblik i en af Danmarks mest læste forfatteres liv og værker

Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager

Bestsellerforfatter med en lang række priser og legater bag sig. Forfatteren bag romanen "Et rigtigt liv".

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Katrine Marie Guldager

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Katrine

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Katrine Marie Guldager er en af Danmarks mest læste forfattere og har både skrevet digte, noveller og børnebøger. Er du nysgerrig på Katrines skriveproces og tankerne bag hendes bestsellere? Så har du chancen i hendes inspirerende forfatterforedrag.

Et Katrine Marie Guldager foredrag giver dig:

  • Et indblik i hvordan roman “Et rigtigt liv” blev til
  • Et foredrag af høj underholdningsværdi
  • Katrines Marie Guldagers erfaring med foredrag udmunder i et professionelt afviklet arrangement

Mest kendt er Katrine nok for Køge-krøniken, som beskriver en dansk families historie over 50 år, men også senere romaner som “En uskyldig familie” og “Bjørnen” er blevet bestsellere. Men gældende for alle hendes bøger er, at de søger vildvejene, som både overrasker og udfordrer læseren. Dén stil følger Katrine også i sine foredrag, hvor du som publikum forundres over hendes inspirationskilder til bøgernes narrativer og karakterer.

Tilbage i 1994 blev Katrine både cand.phil. i dansk, afsluttede Forfatterskolen, debuterede med sin første digtsamling og modtog derefter Klaus Rifbjergs Debutantpris for lyrik i 1996. Siden da er det blevet til et meget mangfoldigt forfatterskab. Katrine udfordrer ikke kun læserne, men også sig selv med poesi- og prosaformerne, da hun forsøger at provokere sit eget realistiske udgangspunkt. Den ydre sandsynlighed spiller læseren et puds, og man kan sidde tilbage med følelsen af, at man er blevet snydt lige foran næsen af en.

Helt centralt er Katrine optaget af det enkelte menneskes vilkår og ansvar i en moderne opdelt verden, både nationalt og internationalt. Glæd dig til at komme ind i kernen af det storslåede forfatterskab.

Se foredrag med Katrine Marie Guldager
Katrine Marie Guldager foredrag

Det samme og noget helt andet - om at blive fremmed i sin egen familie

Kender du følelsen af at være i tvivl om din egen familie? Fornemmelsen af, at din søster lige er lidt tættere på jeres mor, end du er? Taler de om dig bag din ryg? Hvordan føles det at være i en familie, du ikke stoler på? Og hvorfor blander din faster sig?

Efter at have skrevet flere romaner med unge mænds ”Coming of Age” historier (En uskyldig familie, Et rigtigt liv), skriver Katrine Marie Guldager nu sin egen – i romanforman.

Det samme og noget helt andet, som er titlen på romanen (januar 2021), handler om at blive til. Romanen følger en ung kvinde der under dramatiske omstændigheder mister først en veninde, og kort efter sin far. Den handler om arvestrid, og om familiens skrøbelige fællesskab.

Med udgangspunkt i Det samme og noget andet vil Katrine Marie Guldager fortælle om noget mange danskere oplever: At blive fremmed i sin egen familie.

Katrine Marie Guldager foredrag

Et rigtigt liv

Katrine Marie Guldager er forfatteren bag romanen “Et rigtigt liv”. I dette foredrag hører du blandt andet fortællingen om, hvordan romanen blev til.

Foredraget tager udgangspunkt i værket, der handler om Filip, en Strandvejsadvokat, som vi følger gennem hele hans ungdom og frem til, at han er i midt 40’erne.

Katrine Marie Guldager inviterer dig ind i sit litterære univers og fortæller åbent om sin skriveproces, og hvordan fantasien funderer grundlaget for de fiktive figurer.

Få indsigt i livet som forfatter, og hvordan det føles at føle sig genneminspireret og -motiveret i det ene øjeblik, og det næste sekund er hjernen komplet blank og den gyldne fortælling er som sivet ud i sandet. Det er det mest frustrerende, men også det mest fantastiske job.

Desuden fortæller hun også om sine andre bøger og om, hvad det er, der optager hende, når hun skriver. Der vil også være oplæsning undervejs.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Katrine Marie Guldager

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Katrine Marie Guldager