Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på co-teaching og inklusion med en af Danmarks førende forskere indenfor udvikling af skoler og dagtilbud

Micki Sonne Kaa Sunesen

Micki Sonne Kaa Sunesen

Ph.d. i relationspædagogik, forsker, konsulent, forfatter og coach. Kompetente foredrag om co-teaching, inklusion, professionel læring, teamarbejde og skoleudvikling.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Micki Sonne Kaa Sunesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Micki

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Micki Sonne Kaa Sunesen er en af landets førende forskere inden for arbejdet med udvikling af skoler og dagtilbud. Han er optaget af, hvordan de professionelle lærer sammen – og dermed udvikler organisationen i fællesskab. De sidste fem år har Micki forsket fokuseret og fordybet i co-teaching – set i forhold til arbejdet med inklusion. Det er denne forskning, Micki holder foredrag om. 

Micki Sonne Kaa Sunesen er til daglig direktør i Nordic Learning – Research and Education. Her arbejder han med forskning og udviklingsarbejde på nationalt og internationalt niveau. Micki har specialiseret sig i forskningsformidling, hvilket betyder, at han formidler sin forskning i et sprog, som er nemt at forstå og anvender pædagogiske greb, som er engagerende og involverende – uden at han går på kompromis med fagligheden.

Micki kan tilpasse sine foredrag, workshops og temadage, så de matcher specifikke ønsker og behov.

Derfor skal du booke et foredrag med Micki Sonne Kaa Sunesen:

  • Indblik i nyeste forskning omhandlende co-teaching
  • Konkrete greb til den pædagogiske praksis
  • Inspiration til udvikling af skoler med afsæt i co-teaching

Micki Sonne Kaa Sunesen har en baggrund som lærer, konsulent, forsker og coach. Han er uddannet lærer, har en PD, er kandidat i pædagogisk psykologi og har en ph.d. med fokus på professionelles læring i dagtilbud og skole. Organisationer på internationalt niveau trækker på Mickis viden og kompetencer, når de ønsker at igangsætte og vedligeholde udviklingsarbejde, som skaber værdi for deres målgrupper.

Micki er forfatter til en lang række af bøger og artikler. Især kan nævnes bogen Co-teaching og mestring. Professionelt samarbejde om inklusion og læring i skolen. Med denne bog skriver Micki sig ind i en af tidens helt store emner, som handler om, hvordan professionelle kan samarbejde om at skabe lærings- og deltagelsesmuligheder for en bredt sammensat børnegruppe.

Se foredrag med Micki Sonne Kaa Sunesen
Micki Sonne Kaa Sunesen foredrag

Co-teaching – hvordan kommer vi i gang?

Dette foredrag handler om, hvad co-teaching er, og hvordan man kan bruge co-teaching i den pædagogiske praksis. Fokus lægges på de grundlæggende tanker og idéer i co-teaching, herunder de seks organiseringsformer og det gode makkerskab.

Foredraget henvender sig til dem, som er interesserede i co-teaching, og som ønsker at høre mere om, hvad det går ud på, hvordan man kan gribe dette arbejde an i praksis, og hvad man kan være opmærksom på for at få en god opstart.

Micki Sonne Kaa Sunesen foredrag

Co-teaching, professionelles læring og skoleudvikling

Dette foredrag handler om, hvad co-teaching er, og hvordan co-teaching kan være et meningsfuldt afsæt for samarbejdet om at skabe inkluderende lærings- og deltagelsesmuligheder for alle børn.

Mickis forskning peger på, at der er klare forbindelseslinjer mellem de professionelles læring og skolens udvikling i en inkluderende retning. I foredraget fortæller Micki om disse sammenhænge, ligesom han kommer ind på, hvordan man helt konkret kan bruge co-teaching i arbejdet med en bredt sammensat elevgruppe. Han fortæller om, hvad der kendetegner det gode makkerskab, men også det gode pædagogiske team. Slutteligt kommer han ind på ledelsens opgave og roller med henblik på implementering af co-teaching på skolen.

Referencer

Co-teaching og mestring. Professionelt samarbejde om inklusion og læring i skolen

Både undervisningen og det pædagogiske udviklingsarbejde bliver bedre, når man er sammen om det. Særligt, når man skal lykkes med inklusion. Co-teaching og mestring handler om gode veje til at lykkes med skolens inkluderende praksis. Det er ikke nogen nem opgave, men co-teaching er et godt værktøj i arbejdet frem mod den inkluderende skole.

Bogen handler om at mestre i fællesskab – både i og uden for undervisningen – og den viser, hvordan man metodisk og praktisk opbygger mestringsfællesskaber. Begreberne co-teaching og mestring hænger tæt sammen. De professionelle får nye redskaber til at skabe deltagelsesmuligheder for bredt sammensatte elevgrupper. Og det er en stor gevinst for inklusionsarbejdet.

Co-teaching og mestring indeholder eksempler fra forskning og praksis på, hvordan målrettet co-teaching kan forstås og udføres i skolen, så den både gør en positiv forskel for eleverne og bidrager til, at lærere, pædagoger og lederes ressourcer kommer i spil.

Udgivelse: September 2021
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Uforpligtende forespørgsel på Micki Sonne Kaa Sunesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Micki Sonne Kaa Sunesen