Henter Indhold ...

Tune Hein

Forfatter, ekspert i organisation & ledelse samt foredragsholder

Tune Hein er en rutineret formidler, når det kommer til ledelse, forandring og det nyeste inden for strategisk planlægning, Disruption. Foredragene byder på konkrete redskaber og masser af inspiration til både ledere og medarbejdere – uanset om det er til en større strategisk omlægning, nogle få forandringer eller midlerne til bedre motivation og dermed mere engagement på arbejdspladsen. Oplev et foredrag, der er lærerigt, konkret og tankevækkende, og som inviterer til omgående handling.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Tune Hein er en af landets førende eksperter inden for ledelse og organisation. I sine foredrag giver han tilhørerne noget at tænke over, og så de fulde af indsigt, erfaring og storytelling. 

Tune Hein er uddannet på DTU, CBS og IMD og han har i en lang årrække arbejdet med ledelse, strategi eksekvering og change management internationalt i blandt andet Accenture og Right Management. I dag arbejder Tune Hein som rådgiver, forfatter og foredragsholder. Foruden sit virke som foredragsholder er Tune Hein også en rutineret og engageret konferencier, der forstår at holde den røde tråd og binde dit arrangement sammen.

Derudover har Tune Hein også fungeret som rådgiver i forbindelse med mere end 15 fusioner. Han har skrevet 8 bøger og været fast ekspert-kommentator på Berlingske, epn.dk, JPTV, CIO magazine og Amino.dk. Han leverer provokerende inspiration fra 3 kilder – internationalt, dansk erhvervsliv samt iværksættere, som han arbejder tæt sammen med. Sideløbende har Tune Hein arbejdet i og med en række bestyrelser, og han har været udstationeret internationalt med fokus på organisation og forretningsudvikling. Han er derudover forfatter til en række bøger, hvoraf kan nævnes: ”Handlekraft, ”Handlekraft i Ledelse og Organisation”, ”Organisation & Forandring” og ”Den Kompetente Virksomhed”.

I 2018 er Tune Hein aktuel med bogen “Disrupt sig selv”, der handler om fremtidens arbejdsmarked og “Future of Work”-begrebet.

  Tune Hein foredrag

  Gør dig klar til fremtidens arbejdsplads

  • Vi lever i spændende tider og lige rundt om hjørnet venter en masse nye teknologier og ændringer af vores arbejdspladser. Det er det, man kalder Future of Work.
  • Det skal vi som virksomhed og organisation være klar til – og derfor er det vigtigt at have sine fremtidsbilleder skarpe.
  • Dette foredrag hjælper dig med at se, hvordan din arbejdsplads bliver. Hvad sker der med jobbet, rollerne, organisationen, ledelse og teknologierne? Og ikke mindst, hvad kan du forvente mht. trivsel, stress og kollegaskab?

  Tune Hein foredrag

  Future of Work – hvad skal du gøre næste generation klar til?

  • Disruption, digitalisering, globalisering og ny teknologi skyller ind over os. Men hvad betyder det for arbejdspladserne?
  • Der er opstået et stort behov for at kalibrere vores fremtidsbilleder af arbejdspladserne. Hvad skal vi klæde næste generation på til? Hvad skal vi danne og uddanne til?
  • Dette foredrag viser, hvad vi kan forvente os af fremtidens arbejdsplads. Det man også kalder Future of Work. Hvordan bliver det lige om lidt, når det gælder jobs, kompetencer, roller, organisation, teknologier og meget mere? Hvordan med trivsel, robusthed og stress? Kom med en tur i fremtidsværkstedet hvis du arbejder med skole eller uddannelse.

  Disrupt dig selv – vores digitale fremtid og arbejdsplads

  • Foredraget tager afsæt i Tune Heins nyeste bog “Disrupt dig selv”, en bog, der belyser, hvordan disruption og digitalisering vil ramme de enkelte jobs.
  • Vi ved alle, at der kommer 3D print og kunstig intelligens – men hvad betyder det for dit og mit job? Og alle de andres? Hvad betyder digitaliseringen for hele arbejdsmarkedet? Og for arbejdsmiljøet?
  • I foredraget forklarer Tune Hein, hvilken fremtid man skal forberede sig på. Måske af hensyn til sin egen karriere. Måske af hensyn til sine folk, fordi man er leder. Måske af hensyn til kompetencer og rekruttering, fordi man arbejder i HR. Måske af hensyn til næste generation fordi man arbejder med unge, dannelse og uddannelse. Måske af hensyn til ledige eller trivsel fordi man arbejder i AMU eller arbejdsmiljø.

  Tune Hein foredrag

  Forstå Disruption

  • Disruption er et af tidens allervarmeste temaer – et begreb som viser sig i virksomheders strategiske planlægning. Disruption betyder, at en virksomhed gennem radikal innovation udfordrer den eksisterende branches forretningsmodeller. Noget alle med rette tænker over. Tune Hein giver en vej gennem junglen og viser mønstre i den flodbølge af nye forretningsmodeller, innovation og iværksætteri der truer de fleste brancher. Vi kender alle historierne om Airbnb, Apple og Tesla som har disrupted deres globale brancher. MEN det sker også for din arbejdsplads! Faktisk er det i gang lige nu.
  • Hvad kan I gøre for at imødegå disruption? Hvilke must-win-battles skal I vinde, for at overleve den disruption I møder i morgen? Hvorfor kommer digitaliseringen lige nu? Hvad kan vi lære af de brancher som blev ramt først? Og hvorfor er dette meget større og vigtigere nu, end for 5 år siden?
   Et inspirerende foredrag som vækker jer af tornerosesøvnen og gør jer klar til at møde udfordringen – for digitalisering kommer også til dig, før du aner!
  • I vil blandt andet lære
   – Hvilke mønstre og trends der er i disruption
   – En masse eksempler på hvad de nye spillere gør – og hvilken disruption I kan forvente
   – Hvordan man kan forberede sig
   – Hvilke krav stiller det til organisation og ledelse?
   – Og meget mere baseret på bestselleren ’Disrupt eller Dø!’

  Tune Hein foredrag

  Fremtidens ledelse

  • Digitale forretningsmodeller, generation Y på arbejdsmarkedet, netværksorganisationer, globalisering, disruption, teknologi og nye forbrugere. Det vælter ind over os – men hvad betyder det for ledelse? Hvad er konstant fordi vi stadig inderst inde er stenaldermennesker med iPhones – og hvad bliver fundamentalt anderledes? Kig med i krystalkuglen og få Tune Heins bud på fremtidens ledelse.
  • Et foredrag der udfordrer vores ledelsestænkning men også giver konkrete bud på fremtiden. Tune Hein lover, at der bliver nok at tænke over – fordi ”Change will never be this slow again…!”
  • I vil blandt andet lære, hvilken verden som skal ledes, hvad der ændres fundamentalt og hvad der forbliver det samme, ligesom foredraget giver en masse eksempler på, hvor vi allerede kan se fremtiden i praksis, og hvordan du selv kan forberede dig på den.

  Tune Hein foredrag

  Handlekraft og Eksekvering!

  • Hvordan får vi mere af det som alle organisationer higer efter? Tune Hein introducerede selv Handlekraft i Danmark med bestsellerbogen ’Handlekraft – Kunsten at eksekvere’. Et begreb som mange steder ligefrem er skrevet ind i virksomheders værdier.
  • Men hvor kommer den fra? Hvordan får vi mere? Og hvordan hænger handlekraft sammen med eksekvering af strategi?
  • Et foredrag for både medarbejdere og ledere som sætter knivskarpt fokus på den egenskab som alle søger. Med masser af eksempler til inspiration og konkrete råd til at skrue op for handlekraften – personligt og som organisation
  • I vil blandt andet lære

  – Hvad er handlekraft?

  – Hvor kommer den fra og hvordan får vi mere?

  – Hvad er psykologen bag?

  – Hvad har det med ledelse, kultur og kollegaskab at gøre

  – Og hvordan kan ambition og mening udløse handlekraft?

  Tune Hein foredrag

  Forandring – Hvorfor skal det være så svært?

  • Få forandringer kører smertefrit. Det er næste altid den menneskelige faktor der er udfordringen. Om forandring uden at jokke i spinaten.
  • Forandringsledelse og forandrings-deltagelse. Om at gøre det selv hvis lederen ikke har tid. Om at være den bedste kollega. Om hvordan psykologien spiller os et puds. Om hvad Kierkegaard kan bidrage med. Det handler om reaktionsmønstre og hvordan du bliver robust.
  • Et sjovt og inspirerende foredrag for både ledere og medarbejdere med masser af eksempler, spejlbilleder og konkrete værktøjer som ruster dig til forandringer. En god forberedelse til forandringer – fx før en fusion, restrukturering, organisationsændring eller nedskæring.
  • I vil blandt andet lære

  – Reaktionsmønstre ved forandringer

  – Hvorfor forandringsledelse er for alle – ikke kun ledere

  – Hvorfor vi gerne vil udvikle men ikke forandre

  – Hvad kolleger kan gøre for hinanden

  – Hvor modstand i virkeligheden kommer fra og hvad vi kan gøre

  – Hvordan jeres forandring bliver en af de få som lykkes

  Tune Hein foredrag

  Skab Ægte Engagement!

  • Få hemmeligheden bag ægte engagement. Om hvordan mening skaber handling. Drop ‘hype’ og ’reklamebureau-motivation’ næste gang. Psykologi er et langt stærkere middel!
  • Et tankevækkende foredrag om de virkelige drivkræfter på vores arbejdsplads – for både ledere og medarbejdere, med masser af eksempler og konkrete værktøjer.
  • I vil blandt andet lære

  – Om knager som vi kan hænge vores motivation på

  – Hvorfor mening skaber handling

  – Hvilket engagement som bliver hængende og hvilket der kun holder til festen er forbi

  Tune Hein foredrag

  Ordstyrer og moderator

  • Tune Hein er en erfaren moderator på konferencer. Han kan med faglig indsigt i strategi, ledelse, disruption, iværksætteri, psykologi og motivation sikre gode spørgsmål og dialog, opsummere og sammenbinde indlæg i disse temaer.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Tune Hein

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Tune Hein

Foredragsemner med Tune Hein