Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lars Findsen

Et liv som spionchef

Lars Findsen

Foto: Karen Rosetzsky

Lars Findsen

Suspenderet chef for Forsvarets Efterretningstjeneste og tidl. chef for PET.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lars Findsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

I 20 år har Lars Findsen været en af de mest centrale embedsmænd i Danmark. Han har som den eneste været chef for både Politiets efterretningstjeneste og Forsvarets efterretningstjeneste, hvilket også gør ham til en af de eneste vestlige efterretningschefer, der både har været chef for sin nations indenrigs- og udenrigsefterretningstjeneste.

Et foredrag med Lars Findsen giver jer:

  • Et indblik i livet som topembedsmand, herunder som chef for PET og FE, samt en indsigt i de to organisationer og Danmarks sikkerhedssituation
  • En forståelse for forholdet mellem embedsmænd og politikere
  • En personlig fortælling om at blive hjemsendt og sigtet i en af de største vestlige efterretningsskandaler

Kom med bagom en af de største vestlige efterretningsskandaler

Med sin bog “Spionchefen”, skrevet sammen med journalist Mette Mayli Albæk, har Lars fortalt om arbejdslivet på Slotsholmen og for første gang delt nogle af sine oplevelser i en af landets største efterretningssager. Som chef for begge Danmarks efterretningstjenester har Lars haft indgående kendskab til statens hemmeligheder og landets sikkerhedssituation. Han har været med til at håndtere politiske sager med store, personlige konsekvenser, men først og fremmest har han i to årtier været med til at forsvare demokratiet og passe på Danmark i en periode med høj terrortrussel og voldsomme udenrigs- og sikkerhedspolitiske begivenheder i en stadig mere kompleks verden.

Se foredrag med Lars Findsen
Lars Findsen foredrag

Mød Spionchefen

Få et indblik i Lars Findsens arbejdsliv, når han med udgangspunkt i sin bog “Spionchefen” fortæller om sin karriere som topchef, og de ledelsesmæssige værdier, han er optaget af. Han fortæller om at blive opslugt af efterretningsarbejde, hvad der er op og ned på FE og PET samt om nogle af de komplekse trusler, Danmark står overfor.

Og så fortæller han naturligvis også om sin anholdelse, og om hvordan det var som topembedsmand at blive fængslet i den sag, der bliver kaldt ’den største vestlige efterretningsskandale’. Han kommer ind på hverdagen i Hillerød Arrest og åbner op omkring de tanker, han havde tid til at gøre sig der – om vores retssystem, om hans syn på åbenhed samt om forholdet mellem embedsmænd og politikere.

 

Referencer

Spionchefen

I Spionchefen fortæller Lars Findsen for første gang om sin tid som chef for landets to efterretningstjenester samt om nogle af sine oplevelser i en de af største danske efterretningsskandaler, der medførte, at han blev anholdt og sigtet for at have lækket højtklassificerede oplysninger. Bogen giver dertil et enestående indblik i, hvordan han og staten håndterede en række historiske og skelsættende sager, der involverede terrortrusler og farer for vores liv og demokrati.

Lars Findsen har som chef for PET, departementschef og chef for FE været en af de mest centrale embedsmænd i Danmark gennem 20 år. Han har som en del af en inderkreds kendt til statens dybeste hemmeligheder og været sikkerhedsgodkendt på højeste niveau. I samarbejde med graverjournalist, Mette Mayli Albæk, fortæller han sine erindringer og beretninger fra et liv og karriere som topembedsmand.

Spionchefen udkom i efteråret 2022 og blev den mest solgte danske bog samme år.

Udgivelse: Oktober 2022
Forlag: Politikens Forlag

Uforpligtende forespørgsel på Lars Findsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lars Findsen