Henter Indhold ...

Stig Pramming

Læge og foredragsholder

Stig Pramming har publiceret adskillige artikler i internationale tidsskrifter, skrevet kapitler i bøger samt været hovedtaler, formand og arrangør ved flere internationale møder om sundhedsfremme. Nu har interessen samlet sig om nyere hjerneforskning, den praktiske udformning af træning af ældre samt dannelsen af foreningen Hjernesund.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Stig Pramming er en rutineret, engageret og underholdende foredragsholder, der i sine populære foredrag fortæller om myterne om det at blive ældre, om at bevare livskræften og beholde arbejdsglæden i et  langt arbejdsliv.

Stig Pramming er læge og har arbejdet i det danske, svenske og norske hospitalssystem. Derefter var han underdirektør i Novo Nordisk A/S og direktør i Oxford Health Alliance – en innovativ, global organisation til forebyggelse af kroniske sygdomme. Derudover var han rådgiver for WHO, World Economic Forum, premierminister Tony Blair, Prince Charles Trust, Jamie Oliver samt virksomheder som Novo Nordisk, Johnson & Johnson, McDonald’s, Nestlé, Danone og PepsiCo. Stig Pramming har desuden været Honorary Consultant i det britiske sundhedsvæsen og professor i diabetes ved Oxford Universitet, Storbritannien.

Drømmer I om at være fuldstændig friske og endda langt ind i senioralderen? Om at være en vigtig ressource, både på jobbet og privat i mange år endnu? Ifølge Stig Pramming viser ny forskning inden for neurovidenskab nemlig, at det er muligt at optræne og endda udbygge hjernens funktioner langt op i alderen. Nogle ting bliver vi endda bedre til med alderen. Hør Stig Pramming dele ud af hans passion for hjernens funktion, og få opskrifter på nogle simple og sjove vaner du kan bruge til at holde dig skarp og koncentreret.

  Stig Pramming foredrag

  Knæk myterne om at blive ældre!

  • Der er mange myter om det at blive ældre. De skaber et selvforstærkende billede af nedslidning, aftægt og udbrændthed.
  • Fakta er, at personer over 50 år i dag er i langt bedre form end tidligere generationer og sagtens fortsat kan have et godt liv – også langt op i årene. I mange tilfælde er perioden midt i livet en fantastisk mulighed for at revidere tilværelsen, se den med nye, erfarne øjne og satse på at blive den person, man gerne vil være!
  • Mange af vores handlinger er automatiske, men vi kan blive dygtigere til at bruge hjernen med alderen, omend lidt langsommere.

  Stig Pramming foredrag

  Hold hjernen sund – bevar livskraften!

  • Inspirationsmøde for alle +50-årige.
  • Få viden om hjernesundhed og om, hvordan du holder din hjerne i god form, så du kan bevare et godt liv.
  • Ny forskning viser, at hjernens funktioner kan vedligeholdes ved træning og sund livsstil – også langt op i årene. Det betyder, at man kan styrke og bevare nogle af de funktioner, som mange mennesker har udfordringer med. For eksempel den daglige irritation og frustration over, at det kan være svært at huske, holde flere bolde i luften og bevare koncentrationen.

  Stig Pramming foredrag

  Inviter, og bevar den gode arbejdskraft, til de bliver mindst 70 år

  • Vi skal arbejde, til vi bliver gamle.
  • Det kan vi meget bedre i dag end tidligere, men der er ingen, der siger, at vi skal arbejde med det samme hele livet! Mange tror, at man bliver slidt og dårligere til alting med alderen, men det er forkert.
  • Hjernen udvikler sig med alderen – man ”modnes”. Hvad betyder dette, og hvorledes kan denne udvikling udnyttes bedre? Med alderen lærer man at bruge sig selv og sin hjerne bedre, man får erfaring, og hvis man er meget aktiv, kan man endda blive moden! Det kræver en personlig indsats, og at omgivelserne betragter én som en ressource i stedet for noget, der skal afvikles.

  Stig Pramming foredrag

  Arbejdspladsen er arena for sundhedsfremme

  • Stress og dårlig trivsel skal vi modarbejde. Det skal ledelse og medarbejdere gøre sammen.
  • Trivsel skal oparbejdes sammen, og pauser kan udnyttes til at styrke det sociale og fysiske velbefindende.
  • Baseret på erfaringer fra arbejdspladser med flere tusinde medarbejdere fokuseres der på, hvad arbejdspladsen og den enkelte kan gøre, og hvorledes topledelsen spiller en afgørende rolle i at få det til at lykkes. Det er indlysende, at det fører til større produktivitet, men det gør det også sjovere at gå på arbejde!

  Stig Pramming foredrag

  Forstå dit pubertetsbarn, så du bedre kan støtte det

  • Børn i puberteten kan være irriterende i en sådan grad, at vi glemmer alt det positive, de kan, og de muligligheder, de har. De har brug for solid støtte i denne periode, hvor hjernen lærer hurtigst, og impulserne reagerer.
  • Undersøgelser har vist, hvad der sker med dømmekraft og evnen til at fokusere i puberteten, og den viden giver muligheder for at støtte den gode udvikling hos barnet, frem for at denne periode går op i hat og briller både i familien og i skolen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Stig Pramming

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Stig Pramming

Foredragsemner med Stig Pramming