Henter Indhold ...

Trine Kolding

Foredragsholder og kursusleder om effektivitet og tidsstyring

På baggrund af sine mange års erfaring deler Trine Kolding på inspirerende vis ud af sine bedste råd fra værktøjskassen, således at du kan optimere din tid. Det skaber større ro og overskud i den travle hverdag, så du opnår en både realistisk og bæredygtig balance mellem din tid og dine opgaver.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Trine Kolding er landets førende ekspert i effektivitet og planlægning og ophavskvinden til De tre tidstyper®. Hun brænder for tiden og ikke mindst for at hjælpe mennesker med at planlægge den bedre. Tid er et af vores moderne samfunds helt store ressourcemangler. For hvordan vælger vi hver især at udnytte den, og hvad kan vi gøre for at bruge den bedst muligt hver dag? Trine Kolding giver svarene. 

Livet som direktør, mor til tvillinger og forfatter gør, at Trine Kolding kender de udfordringer der følger med, især når hverdagen skal hænge sammen. Siden 2000 har hun inspireret og rådgivet travle ledere og medarbejdere i at få det optimale ud af tiden. Sideløbende har hun skrevet seks anmelderroste bøger om emnet, hvoraf den nyeste hedder “Kend din tidstype og få styr på planlægningen”. I dag er Trine Kolding mediernes foretrukne ekspert på området.

På baggrund af sine mange års erfaring deler Trine Kolding ud af sine bedste råd til at optimere din tid. Det resulterer i større ro og overskud i den travle hverdag, så du opnår en både realistisk og bæredygtig balance mellem din tid, dine opgaver og de udfordringer, du påtager dig.

Trine Kolding har uddannet sig på Danmarks Pædagogiske Universitet, Copenhagen Business School og er derudover proceskonsulent samt certificeret coach.

  Trine Kolding foredrag

  Kend din tidstype og få styr på planlægningen!

  • Var du typen, der skrev dansk stil natten før aflevering i skolen, eller afleverede du altid i god tid? Dit personlige forhold til og opfattelse af tid afspejles i din tidstype. Og din tidstype er afgørende for, hvordan du planlægger og ikke mindst, om planen holder eller ej.
  • Tidstypeuniverset består af De tre tidstyper®: tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Når du kender din personlige tidstype, forstår du bedre, hvorfor du disponerer tiden, som du gør, og hvorfor samarbejdet glider lettere med nogle mennesker frem for andre. Du får også de bedste forudsætninger for at udnytte dine styrker og fokusere på udviklingsmulighederne.
  • Kend din tidstype®og få styr på planlægningen er et humoristisk og tankevækkende foredrag med masser af konkrete tips og værktøjer til at få styr på din planlægning i en hverdag, hvor tingene ofte går stærkt.
  • Dét får du til foredraget:

  – Tidstypeprofilen – er du tidsoptimist, tidsrealist eller tidspessimist?
  – Indsigt i De tre tidstyper® og deres to varianter
  – Fokus på tidstypernes styrker og udviklingsmuligheder
  – Spot en tidstype – særlige karaktertræk, du skal kende, når du arbejder sammen med andre tidstyper
  – Masser af konkrete redskaber til tidsrealistisk planlægning

  Trine Kolding foredrag

  Av min hjerne – træn din koncentrationsevne og spar tid hver dag

  • Hjernepine! Måske kender du allerede følelsen? Hjernen syder og bobler, og det er ikke blot almindelig hovedpine. Det er ganske enkelt hjernen, der gør ondt, fordi den har kørt i konstant høje omdrejninger for længe.
  • Nutidens arbejdsformer stiller store krav til vores hjerne. Multitasking, hyppige afbrydelser og støj fra storkontorer skaber en arbejdsmæssig præmis, hvor vi kun kortvarigt koncentrerer os om en opgave. Vi træner evnen til at hoppe fra opgave til opgave, mens den dybe koncentrationsevne svækkes. Det bliver ganske enkelt sværere for os at fokusere på én ting ad gangen!
  • Foredraget giver dig indsigt i, hvad moderne arbejdsformer gør ved hjernen og ved din effektivitet. Du får også inspiration til, hvad du selv kan gøre ved dén udfordring! Der er nemlig mange muligheder for at genoptræne koncentrationsmusklen og skabe daglig restitution til hjernen, så du kan:

  – Få mere ro og overblik
  – Blive mere effektiv
  – Spare tid hver dag

  Trine Kolding foredrag

  Effektiv leder – sådan!

  • Trine Koldings bog “Den effektive leder – succes med en 40 timers arbejdsuge” tager fat på en velkendt udfordring: Lederens arbejdstid. I bogen medvirker 20 ledere fra vidt forskellige brancher, herunder Maersk Line, Coloplast, CSC, Rosendahl Design Group og NCC, der alle har én ting til fælles: Arbejdstiden er max. 40 timer om ugen.
  • Emnet er kontroversielt, for mange steder er det næsten tabu for ledere at tælle arbejdstimer. Lederen er vel all in for the job?! Kan man overhovedet være en seriøs leder og samtidig “kun” arbejde 40 timer om ugen? Ja, det kan man – hvis man vil!
  • Foredraget henvender sig til alle ledere, der oplever udfordringer med at få tiden til at slå til. Du får indsigt i 10 træk, der karakteriserer effektive ledere, og vi går konkret til værks i form af udvalgte tips og metoder, der kan styrke din effektivitet i dagligdagen. Uanset om du ønsker at arbejde 40 timer, mere eller mindre.
  • Det får du til foredraget:

  – Fra tidsstyret til tidsstyrer – hvad skal der reelt til?
  – Sådan skaber du klare mål og synlige resultater.
  – Du bliver aldrig færdig! Prioritering i praksis.
  – Fra tidsoptimisme til tidsrealisme – tips til at skabe bedre balance mellem tid og opgavemængde.
  – Fokustid – hør, hvordan ledernge styrker deres effektivitet og koncentration.

  • Målgruppe: Ledere, der ønsker at styrke deres effektivitet.

  Trine Kolding foredrag

  Spar masser af tid og få mere overskud – guide til nemmere hverdag i børnefamilien

  • Drukner jeres hverdag også i vasketøj, nullermænd og aftener, hvor I falder udmattede om på sofaen? Nu er hjælpen på vej til jeres hektiske hverdag. I forlængelse af bøgerne  “Overskud i familien – 149 konkrete tips til mere familietid i hverdagen” og “Førstehjælp til travle børnefamilier – bedre balance i hverdagen”, holder Trine Kolding et åbenhjertigt og inspirerende foredrag med masser af idéer og fif til at spare masser af tid og skabe en nemmere og mere overskuelig dagligdag – lige til at tage med hjem og straks bruge i jeres egen familie.
  • Som mor til tvillinger, direktør i eget firma siden år 2000, forfatter og gift med en mand, der også er selvstændig, kender Trine Kolding om nogen til udfordringerne i at finde balancen mellem arbejdet og familielivet.
  • Vil I have en nemmere hverdag? Foredraget giver jer:

  – Drop glansbillederne! Tips til, hvordan I finder styrkerne i jeres familie
  – Nem hverdag er lige med glad familie:
  – Find jeres FTO’ere og reducér tidsforbruget i dagligdagen
  – Børnearbejde, tidsbesparende indkøb, lean af hjemmet, aftensmad til 12 dage på en time… Masser af enkle og smarte tips, tricks og genveje til at skabe mere af den gode tid i familien
  – Inspiration til, hvordan I genfinder lysten og tiden til hinanden
  – Motivation til at komme i gang med det samme

  • Målgruppe: Foredraget henvender sig primært til familier med børn i alderen 0-10 år.

  Trine Kolding foredrag

  Din effektive arbejdsdag – skab mere tid, overblik og overskud

  • Et kursus, der giver dig øget bevidsthed om, hvordan du anvender din tid, en værktøjskasse til at få overblik, så du kan prioritere og planlægge din tid og dine opgaver samt masser af tips til komme på forkant. Kort sagt hjælper kurset dig til en nemmere hverdag, hvor du kan effektivisere din tid uden at arbejde flere timer!
  • Formen på kurset er en blanding af korte oplæg, diskussion og arbejde med udvalgte værktøjer. Du kommer til at arbejde konkret med værktøjerne og reflektere over deres anvendelsesmuligheder i din hverdag. Vær derfor forberedt på høj deltageraktivitet.
  • Efter kurset har du et klart billede af dine vigtige opgaver. Du ved, hvad der skal til for at prioritere målrettet i hverdagen, og hvordan du planlægger, så planen rent faktisk også holder. Endelig går du fra kurset med masser af tips og tricks til at reducere afbrydelser og skabe fokus og koncentration i en travl hverdag.
  • Varighed: Dagskursus (Kl. 9.00 – 16.00 eller kl. 8.00-15.00). Forberedelse – maksimér udbyttet og effekten af kurset: Forskning inden for læring viser, at udbyttet og effekten stiger markant, når kurset kombineres med både forberedelse og opfølgning. Derfor skal du inden kurset forberede to opgaver, og i to måneder efter afholdelsen vil du modtage opfølgning i din indbakke.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Trine Kolding

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Trine Kolding

Foredragsemner med Trine Kolding