Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få styr på planlægningen med ophavskvinden af De tre tidstyper®

Trine Kolding Foredrag

Trine Kolding

Foredragsholder og kursusleder om effektivitet, koncentrationsevne, overblik, ledelse og tidsstyring.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Fint og sprudlende, og med stor respekt for at folk er forskellige, så der blev præsenteret forskellige metoder. God introduktion hvor enkelte fik sit eget fokusområde; fed dag!"

Else Libach Hansen - Sønderborg Kommune Se alle referencer

Derfor skal du booke et foredrag med Trine Kolding:

 • Med en omfangsrig viden inden for koncentration og effektivitet, er  Trine en efterspurgt foredragsholder i Danmark
 • Hun kombinerer praktik og teori til anvendelig viden om tidsoptimering og planlægning
 • Trine Koldings foredrag får altid positiv feedback af virksomhederne
Uforpligtende forespørgsel på Trine Kolding

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Trine

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

På baggrund af sine mange års erfaring deler Trine Kolding på inspirerende vis ud af sine bedste råd fra værktøjskassen, således at du kan optimere din tid. Det skaber større ro og overskud i den travle hverdag, så du opnår en både realistisk og bæredygtig balance mellem din tid og dine opgaver.

Derfor skal du booke et foredrag med Trine Kolding:

 • Med en omfangsrig viden inden for koncentration og effektivitet, er  Trine en efterspurgt foredragsholder i Danmark
 • Hun kombinerer praktik og teori til anvendelig viden om tidsoptimering og planlægning
 • Trine Koldings foredrag får altid positiv feedback af virksomhederne

Trine Kolding er landets førende ekspert i effektivitet og planlægning og ophavskvinden til De tre tidstyper®. Hun brænder for tiden og ikke mindst for at hjælpe mennesker med at planlægge den bedre. Tid er et af vores moderne samfunds helt store ressourcemangler. For hvordan vælger vi hver især at udnytte den, og hvad kan vi gøre for at bruge den bedst muligt hver dag? Trine Kolding giver svarene. 

Livet som direktør, mor til tvillinger og forfatter gør, at Trine Kolding kender de udfordringer der følger med, især når hverdagen skal hænge sammen. Siden 2000 har hun inspireret og rådgivet travle ledere og medarbejdere i at få det optimale ud af tiden. Sideløbende har hun skrevet seks anmelderroste bøger om emnet, hvoraf den nyeste hedder “Kend din tidstype og få styr på planlægningen”. I dag er Trine Kolding mediernes foretrukne ekspert på området.

På baggrund af sine mange års erfaring deler Trine Kolding ud af sine bedste råd til at optimere din tid. Det resulterer i større ro og overskud i den travle hverdag, så du opnår en både realistisk og bæredygtig balance mellem din tid, dine opgaver og de udfordringer, du påtager dig.

Trine Kolding har uddannet sig på Danmarks Pædagogiske Universitet, Copenhagen Business School og er derudover proceskonsulent samt certificeret coach.

Se foredrag med Trine Kolding

  Trine Kolding foredrag

  Kend din tidstype og få styr på planlægningen!

  • Var du typen, der skrev dansk stil natten før aflevering i skolen, eller afleverede du altid i god tid? Dit personlige forhold til og opfattelse af tid afspejles i din tidstype. Og din tidstype er afgørende for, hvordan du planlægger og ikke mindst, om planen holder eller ej.
  • Tidstypeuniverset består af De tre tidstyper®: tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Når du kender din personlige tidstype, forstår du bedre, hvorfor du disponerer tiden, som du gør, og hvorfor samarbejdet glider lettere med nogle mennesker frem for andre. Du får også de bedste forudsætninger for at udnytte dine styrker og fokusere på udviklingsmulighederne.
  • Kend din tidstype®og få styr på planlægningen er et humoristisk og tankevækkende foredrag med masser af konkrete tips og værktøjer til at få styr på din planlægning i en hverdag, hvor tingene ofte går stærkt.
  • Dét får du til foredraget:

  – Tidstypeprofilen – er du tidsoptimist, tidsrealist eller tidspessimist?
  – Indsigt i De tre tidstyper® og deres to varianter
  – Fokus på tidstypernes styrker og udviklingsmuligheder
  – Spot en tidstype – særlige karaktertræk, du skal kende, når du arbejder sammen med andre tidstyper
  – Masser af konkrete redskaber til tidsrealistisk planlægning

  Trine Kolding foredrag

  Av min hjerne – træn din koncentrationsevne og spar tid hver dag

  • Hjernepine! Måske kender du allerede følelsen? Hjernen syder og bobler, og det er ikke blot almindelig hovedpine. Det er ganske enkelt hjernen, der gør ondt, fordi den har kørt i konstant høje omdrejninger for længe.
  • Nutidens arbejdsformer stiller store krav til vores hjerne. Multitasking, hyppige afbrydelser og støj fra storkontorer skaber en arbejdsmæssig præmis, hvor vi kun kortvarigt koncentrerer os om en opgave. Vi træner evnen til at hoppe fra opgave til opgave, mens den dybe koncentrationsevne svækkes. Det bliver ganske enkelt sværere for os at fokusere på én ting ad gangen!
  • Foredraget giver dig indsigt i, hvad moderne arbejdsformer gør ved hjernen og ved din effektivitet. Du får også inspiration til, hvad du selv kan gøre ved dén udfordring! Der er nemlig mange muligheder for at genoptræne koncentrationsmusklen og skabe daglig restitution til hjernen, så du kan:

  – Få mere ro og overblik
  – Blive mere effektiv
  – Spare tid hver dag

  Trine Kolding foredrag

  Effektiv leder – sådan!

  • Trine Koldings bog “Den effektive leder – succes med en 40 timers arbejdsuge” tager fat på en velkendt udfordring: Lederens arbejdstid. I bogen medvirker 20 ledere fra vidt forskellige brancher, herunder Maersk Line, Coloplast, CSC, Rosendahl Design Group og NCC, der alle har én ting til fælles: Arbejdstiden er max. 40 timer om ugen.
  • Emnet er kontroversielt, for mange steder er det næsten tabu for ledere at tælle arbejdstimer. Lederen er vel all in for the job?! Kan man overhovedet være en seriøs leder og samtidig “kun” arbejde 40 timer om ugen? Ja, det kan man – hvis man vil!
  • Foredraget henvender sig til alle ledere, der oplever udfordringer med at få tiden til at slå til. Du får indsigt i 10 træk, der karakteriserer effektive ledere, og vi går konkret til værks i form af udvalgte tips og metoder, der kan styrke din effektivitet i dagligdagen. Uanset om du ønsker at arbejde 40 timer, mere eller mindre.
  • Det får du til foredraget:

  – Fra tidsstyret til tidsstyrer – hvad skal der reelt til?
  – Sådan skaber du klare mål og synlige resultater.
  – Du bliver aldrig færdig! Prioritering i praksis.
  – Fra tidsoptimisme til tidsrealisme – tips til at skabe bedre balance mellem tid og opgavemængde.
  – Fokustid – hør, hvordan lederne styrker deres effektivitet og koncentration.

  • Målgruppe: Ledere, der ønsker at styrke deres effektivitet.

  Trine Kolding foredrag

  Spar masser af tid og få mere overskud – guide til nemmere hverdag i børnefamilien

  • Drukner jeres hverdag også i vasketøj, nullermænd og aftener, hvor I falder udmattede om på sofaen? Nu er hjælpen på vej til jeres hektiske hverdag. I forlængelse af bøgerne  “Overskud i familien – 149 konkrete tips til mere familietid i hverdagen” og “Førstehjælp til travle børnefamilier – bedre balance i hverdagen”, holder Trine Kolding et åbenhjertigt og inspirerende foredrag med masser af idéer og fif til at spare masser af tid og skabe en nemmere og mere overskuelig dagligdag – lige til at tage med hjem og straks bruge i jeres egen familie.
  • Som mor til tvillinger, direktør i eget firma siden år 2000, forfatter og gift med en mand, der også er selvstændig, kender Trine Kolding om nogen til udfordringerne i at finde balancen mellem arbejdet og familielivet.
  • Vil I have en nemmere hverdag? Foredraget giver jer:

  – Drop glansbillederne! Tips til, hvordan I finder styrkerne i jeres familie
  – Nem hverdag er lige med glad familie:
  – Find jeres FTO’ere og reducér tidsforbruget i dagligdagen
  – Børnearbejde, tidsbesparende indkøb, lean af hjemmet, aftensmad til 12 dage på en time… Masser af enkle og smarte tips, tricks og genveje til at skabe mere af den gode tid i familien
  – Inspiration til, hvordan I genfinder lysten og tiden til hinanden
  – Motivation til at komme i gang med det samme

  • Målgruppe: Foredraget henvender sig primært til familier med børn i alderen 0-10 år.

  Trine Kolding foredrag

  Din effektive arbejdsdag – skab mere tid, overblik og overskud

  • Et kursus, der giver dig øget bevidsthed om, hvordan du anvender din tid, en værktøjskasse til at få overblik, så du kan prioritere og planlægge din tid og dine opgaver samt masser af tips til komme på forkant. Kort sagt hjælper kurset dig til en nemmere hverdag, hvor du kan effektivisere din tid uden at arbejde flere timer!
  • Formen på kurset er en blanding af korte oplæg, diskussion og arbejde med udvalgte værktøjer. Du kommer til at arbejde konkret med værktøjerne og reflektere over deres anvendelsesmuligheder i din hverdag. Vær derfor forberedt på høj deltageraktivitet.
  • Efter kurset har du et klart billede af dine vigtige opgaver. Du ved, hvad der skal til for at prioritere målrettet i hverdagen, og hvordan du planlægger, så planen rent faktisk også holder. Endelig går du fra kurset med masser af tips og tricks til at reducere afbrydelser og skabe fokus og koncentration i en travl hverdag.
  • Varighed: Dagskursus (Kl. 9.00 – 16.00 eller kl. 8.00-15.00). Forberedelse – maksimér udbyttet og effekten af kurset: Forskning inden for læring viser, at udbyttet og effekten stiger markant, når kurset kombineres med både forberedelse og opfølgning. Derfor skal du inden kurset forberede to opgaver, og i to måneder efter afholdelsen vil du modtage opfølgning i din indbakke.

Referencer

Trine var meget klar og underholdende, jeg synes (jeg har spurgt flere og også nogle af dem, som sjældent er tilfredse) at vi fik en masse viden og samtidigt også stof til eftertanke og noget som vi kan arbejde videre på. Der er flere, der har kommenteret på, at de synes MED-udvalget havde brugt penge godt, da foredraget gav noget, der kan bruges i hverdagen.

Birgitte Knudsen

Århus Kommune, Afdelingen for Sundhed og Omsorg

Fint og sprudlende, og med stor respekt for at folk er forskellige, så der blev præsenteret forskellige metoder. God introduktion hvor enkelte fik sit eget fokusområde; fed dag!

Else Libach Hansen

Sønderborg Kommune

Trine Kolding var meget lyttende i forhold til målgruppen og ramte plet mange gange i løbet af de to timer.

Ergoterapeutuddannelsen

PH Metropol

Trine er en eminent formidler, som griber alle sine tilhørere.

Thérèse Arnskjold

Høiberg A/S
28.10..2019

Interview med Trine Kolding

Trine Kolding er landets førende ekspert i effektivitet og planlægning og ophavskvinden til De tre tidstyper®. Hun brænder for tiden og ikke mindst for at hjælpe mennesker med at planlægge den bedre. Tid er et af vores moderne samfunds helt store ressourcemangler. For hvordan vælger vi hver især at udnytte den, og hvad kan vi gøre for at bruge den bedst muligt hver dag? Trine Kolding giver svarene. 

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Konkrete redskaber, tips og tricks samt inspiration til at skabe mere tid, overblik og overskud i en travl hverdag. Og troen på at personlig effektivitet og planlægning også bidrager til større arbejdsglæde.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?

Der er mange! Jeg har vanskeligt ved at isolere én bestemt oplevelse. Generelt er de bedste oplevelser, når deltagere ringer eller skriver for at fortælle, hvor stor en forskel foredraget og redskaberne har gjort i deres arbejdsliv. Min motivation ligger i at kunne hjælpe ledere og medarbejdere til at skabe en effektiv hverdag med mere tid og overskud.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?

Den vigtigste del af forberedelsen er at tale med kunden og få indsigt i deres arbejdsdag, udfordringer i forhold til tid og effektivitet samt ønsker til indhold og udbytte af foredraget. Selv om den tidsmæssige udfordring er ens de fleste steder – der er flere opgaver, end tiden tillader – er der ofte nogle branchespecifikke eller organisatoriske præmisser, som er vigtige at kende til, så jeg kan skræddersy foredraget mest muligt.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for personlig effektivitet og planlægning?

Trenden er ikke helt ny, da jeg allerede i 2007 begyndte at udvikle tidstypeuniverset, som består af tidsoptimisten, tidsrealisten og tidspessimisten. Men de sidste par år og særligt i forbindelse med, at jeg har udgivet en ny bog om tidsstyperne (”Kend din tidstype og få styr på planlægningen”, Gyldendal Business, 2016), har jeg mærket stor efterspørgsel efter viden om De tre tidstyper®.

Desuden oplever jeg, at flere og flere kæmper med overspringshandlinger og udskydelsesadfærd. Der er en direkte sammenhæng mellem, at vi i stigende grad bliver afbrudt i løbet af arbejdsdagen, og at mængden af overspringshandlinger vokser. Vi vænner os til at arbejde fragmenteret, og derfor bliver det vanskeligt at fastholde koncentration og fokus på den enkelte opgave. Vi udvikler hurtigt en adfærd, hvor vi springer fra den ene opgave til den anden, og dermed er der ikke langt til egentlige overspringshandlinger.

5) Har du 3 gode råd om personlig effektivitet og planlægning?

Øv dig i at være mere tidsrealistisk, når du planlægger: Jo mere realistisk du er, jo større er sandsynligheden for at nå i mål med de opgaver, du har planlagt.
Træn din koncentrationsmuskel: Evnen til at kunne fordybe sig i en opgave over længere tid er lige som en muskel, der skal trænes for at blive stærk. Hvis du konstant bliver afbrudt, bliver koncentrationsmusklen hurtigt slap. Så find ud af, hvordan du ind i mellem kan skaffe dig lidt uforstyrret tid.
Stil flere spørgsmål: I en travl hverdag med mange deadlines får vi ikke altid stillet opklarende eller undersøgende spørgsmål til en opgave. En hasteopgave bliver løst med det samme i stedet for at spørge: ”Hvornår skal du bruge den?”. Ikke alle hasteopgaver haster, når det kommer til stykket.

Se foredrag med Trine Kolding
Uforpligtende forespørgsel på Trine Kolding

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Trine Kolding
Trine Kolding

4.75 ud af 5 stjerner

"Fint og sprudlende, og med stor respekt for at folk er forskellige, så der blev præsenteret forskellige metoder. God introduktion hvor enkelte fik sit eget fokusområde; fed dag!"

Else Libach Hansen - Sønderborg Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Trine Kolding