Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Et morsomt blik på magtbalancen mellem os, politikerne og pressen

Klaus Bundgård Povlsen

Klaus Bundgård Povlsen

Vært på TV Avisen med foredrag om det politiske tv-landskab.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Klaus Bundgård Povlsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Klaus

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen har en omfattende erfaring som politisk journalist og TV-mand samt som en lun, skarp og sikker moderator/ordstyrer for debatter og arrangementer over hele Danmark. Klaus er kendt fra DR som vært gennem 20 år på en stribe programmer. Altid med et glimt i øjet og en hurtig replik. Fra det satiriske, politiske magasin Indefra på DR2 i 1999 via debatten og Kontant til TV AVISEN.

Inden TV-tiden har Klaus Bundgård Povlsen været skrivende journalist på Politiken i godt ti år, ikke mindst på Christiansborg, samt halvandet år på BT i 1980’erne. En lang journalistkarriere fuld af oplevelser og indtryk. Ikke mindst af magten – politikernes gøren og laden på Christiansborg. Hundredevis af interviews er det blevet til gennem alle årene – fra Kronprins Frederik og skiftende statsministre til indsatte i Vridsløselille. Og hundredevis af overrumplende og sjove oplevelser bag skærmen – der hvor dyre sekunder gør forskellen på at kikse eller komme i luften!

Se foredrag med Klaus Bundgård Povlsen
Klaus Bundgård Povlsen foredrag

Dig og mig og magthaverne

  • TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen serverer eftertanke og gode grin med en rask tur gennem det politiske TV-landskab. Et landskab, hvor vi næsten alle sammen stemmer på valgdagen. Men ikke stoler på politikerne resten af året! Kan vi få en dansk Trump? Har vi – som man hævder – de politikere, vi fortjener? Og bliver politikerne behandlet efter fortjeneste?
  • Klaus Bundgård har haft politikerne tæt inde på livet siden 1990’erne og giver med en stribe eksempler – de fleste morsomme! – sit bud på, hvorfor vi og politikerne har det, som vi har det med hinanden. Og hvorfor medierne behandler politikerne, som de gør.
  • Efter foredraget inviterer Klaus Bundgård dig til en samtale om vejen frem: Hvordan kan vi hver især få mere ud af politikerne, pressen og hinanden? Et foredrag der underholder og gør klog.

Referencer

Super indsats af Klaus, der styrede slagets gang med rolig hånd. Varme anbefalinger.

Johan Kryger

CIFF / BC Hospitality Group
Uforpligtende forespørgsel på Klaus Bundgård Povlsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Klaus Bundgård Povlsen