Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

’Show-bi-dua’ – rock, rul og røverhistorier

Thorup & Hardinger (Shu-bi-dua)

Foto: Jonas Olufson

Thorup & Hardinger (Shu-bi-dua)

Michael Hardinger, sangskriver og komponist. Jørgen Thorup, musiker og sangskriver.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thorup & Hardinger (Shu-bi-dua)

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Thorup & Hardinger

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Hardinger var med til at stifte Shu-bi-dua og stod bag de fleste af de allerstørste hits. Jørgen Thorup var med til at genstarte Shu-bi-dua, da der gik Sexchikane i Danmarks nationalorkester. 2023 er 50-årsjubilæet for, at shubberne udsendte “Fed Rock” som single og siden deres første egentlige album. Og nu er Thorup og Hardinger klar til at dele ud af røverhistorier og personlige anekdoter – og selvfølgelig spille en bunke af deres numre, som for længst er blevet klassikere i den danske sangskat.

Et musikalsk foredrag med Thorup & Hardinger giver jer:

  • Masser af røverhistorier og personlige anekdoter fra Shu-bi-duas levetid.
  • En bunke af deres fantastiske numre, som for længst er blevet klassikere i den danske sangskat.
  • Et skønt indslag til fx sommerfesten, julefrokosten, fredagsbaren eller medarbejderseminaret.

Kom med på en musikalsk rejse, der forandrede den danske musikscene for altid

Michael Hardinger og Jørgen Thorup er to af de musikalske genier bag et af Danmarks mest ikoniske bands, Shu-bi-dua. Deres historie begynder i 1973, da de to talentfulde musikere var med til at stifte bandet. Michael Hardinger tog rollen som sangskriver og komponist og stod bag de fleste af Shu-bi-dua’s største hits, mens Jørgen Thorup bidrog med sit talent som musiker og sangskriver.

I 1973 udgav Shu-bi-dua deres første single, “Fed Rock,” og dermed begyndte en musikalsk rejse, der skulle forandre den danske musikscene for altid. Året efter, i 1974, udgav de deres første egentlige album, og det var begyndelsen på en karriere, der strakte sig over flere årtier.

Men som enhver lang og succesrig rejse har også Shu-bi-dua haft sine op- og nedture. I 1980’erne gik bandet i opløsning, men takket være blandt andet Jørgen Thorups indsats blev Shu-bi-dua genstartet og fortsatte med at skabe musikalske oplevelser til glæde for deres mange fans.

I 2023, i anledning af 50-årsjubilæet for udgivelsen af “Fed Rock,” er Thorup & Hardinger klar til at dele deres utrolige historie og musik med verden. Deres musikalske foredrag er en rejse gennem Shu-bi-dua’s liv og tider, fyldt med utallige røverhistorier og personlige anekdoter fra bandets levetid. De vil også byde på en skattekiste af deres fantastiske numre, der for længst er blevet klassikere i den danske sangskat.

Et musikalsk foredrag med Thorup & Hardinger er ikke bare en koncert, det er en unik mulighed for at komme tættere på historien bag Shu-bi-dua og de to skabere, der satte deres præg på dansk musikhistorie. Det er det perfekte indslag til enhver begivenhed, hvad enten det er sommerfesten, julefrokosten, fredagsbaren eller et medarbejderseminar.

Book Thorup & Hardinger til et foredrag, hvor de tager jer gennem deres musik og fortællinger. Thorup & Hardinger vil tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem tiden, hvor Shu-bi-dua regerede som Danmarks nationalorkester.

Se foredrag med Thorup & Hardinger (Shu-bi-dua)
Thorup & Hardinger musikalsk foredrag

'Show-bi-dua' – rock, rul og røverhistorier med Jørgen Thorup og Michael Hardinger

Uden at afsløre for meget kommer vi nok forbi sange, der involverer såvel hunde som hvaler, skotter og et farvet stykke snor. Vi runder en lang række anekdoter om tilblivelsen af de største hits, gruppedynamikken i den farverige musikerforsamling samt inspirationen til de kreative og ofte groteske rim. Vi kommer dog ikke helt udenom Shu-bi-duas få nedture, når alting klappede, undtagen publikum.

Med sig på scenen medbringer d’herrer journalist, forfatter og Shu-bi-dua-aficionado Peter Sloth, der efter bedste evne skal forsøge at holde styr på Thorup og Hardinger, når der i det medlevende show skal veksles mellem en bunke røverhistorier og en række af de største hits.

‘Show-bi-dua’ er designet til at skabe fest og fællesskab, og er således det ultimative indslag til fx sommerfesten, julefrokosten, fredagsbaren eller medarbejderseminaret.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thorup & Hardinger (Shu-bi-dua)

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thorup & Hardinger (Shu-bi-dua)