Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Morsomt og nærværende foredrag om iværksætteri, innovation og work-life balance

Caroline Søeborg Ahlefeldt Foredrag

Caroline Søeborg Ahlefeldt

Iværksætter og ildsjæl.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Jeg vil bare lige sige tak for et rigtigt godt foredrag, og det at jeg fik lov til at få indblik i Carolines erfaringer med hensyn til motivation og stress. Det har givet mig mange AHA-oplevelser, mere fokus på egne behov, samt sortering i arbejdsopgaver. Så tak for det"

Bjarne Dalgaard - Dansk Kabel TV Se alle referencer

Et foredrag med Caroline Søeborg Ahlefeldt giver jer:

  • En fantastisk ildsjæl og en entusiastisk foredragsholder, der med sine populære foredrag har gjort sig bemærket i hele landet
  • Et morsomt, autentisk og nærværende foredrag om iværksætteri, innovation og work-life balance
  • Redskaber til at mindske stress og skabe mere livsenergi med udgangspunkt i hendes egen livserfaring
Uforpligtende forespørgsel på Caroline Søeborg Ahlefeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Caroline

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Caroline Søeborg Ahlefeldt er en uhyre populær foredragsholder, der i sine foredrag leverer skarpe pointer med entusiasme og humor, kombineret med sine imponerende erfaringer som iværksætter gennem mange år. Caroline er en erfaren og vellidt foredragsholder, som har talt foran alt fra topledere til medarbejdere, og er derudover en kompetent ordstyrer og konferencier. 

Et foredrag med Caroline Søeborg Ahlefeldt giver jer:

  • En fantastisk ildsjæl og en entusiastisk foredragsholder, der med sine populære foredrag har gjort sig bemærket i hele landet
  • Et morsomt, autentisk og nærværende foredrag om iværksætteri, innovation og work-life balance
  • Redskaber til at mindske stress og skabe mere livsenergi med udgangspunkt i hendes egen livserfaring

Iværksætteri, ledelse, livstil og innovation

Den kun 23-årige Caroline, grundlagde i 1992 Danmarks første internetbureau, MouseHouse, som hun senere i 1999 solgte, men forblev direktør frem til 2002. Siden har hun været med til at starte virksomheder op inden for forlag, design, mode og IT. Caroline har også gjort sig bemærket på TV. Blandt andet i 1996, hvor hun stod bag TV2’s første computerprogram “Monitor. Derudover har Caroline også udviklet og deltaget i tv-programmer som “Danmarks bedste iværksætter og “Chefens sjæl.

I dag er Caroline radiovært på Radio 4’s program “Fremtidens Forretning“, der fungerer som et moderne erhvervsmagasin, hvor hun vender ugens største erhvervshistorier ud fra bæredygtighed, cirkulær- og deleøkonomi.

Sideløbende med sine mange projekter har Caroline siddet som bestyrelsesmedlem i store betydningsfulde virksomheder som COOP, LEGO, Vækstfonden, 3XN, Grønnegårdsteateret og Dyrberg/Kern. Desuden har hun en bachelor i informations- og medievidenskab og en MBA fra CBS.  Derudover har Caroline en succesfuld karriere som serie-iværksætter med designvirksomheden OeO, Forlaget Pretty Ink, modevirksomheden NOIR og IT-virksomheden Resultmaker.

I 2002 modtog hun blandt andet Alt For Damernes Kvindepris med begrundelsen, at “hun er en fantastisk rollemodel, en usædvanlig kvinde med mod til at skabe – virksomheder, arbejdspladser, ånd, energi – og med mod til at vove sig selv.” Derudover blev Caroline kåret som årets heltinde i 2008. DR Kultur nominerede i 2015 også Caroline, sammen med 99 andre af Danmarks mest betydningsfulde kvinder, i anledningen af 100 året for kvinders valgret.

Book Caroline Søeborg Ahlefeldt til jeres næste arrangement, og I er garanteret en inspirerende foredragsholder med ben i næsen, som kan rykke jer.

Se foredrag med Caroline Søeborg Ahlefeldt
Caroline Søeborg Ahlefeldt foredrag

Disruption – fremtidens muligheder

Omdrejningspunktet for Caroline Søeborg Ahlefeldts virke har, siden hun i 1992 stiftede Danmarks første internetselskab MouseHouse, været i krydsfeltet mellem ny teknologi, innovation og nye strategiske forretningsmuligheder. Med sine mere end 25 års erfaring inden for området, sætter hun i dette foredrag ‘disruption’ på dagsordenen og bruger sin faglige indsigt til at besvare spørgsmål som: Hvad disruption overhovedet er, hvad det betyder for jeres branche og virksomhed, og hvordan I får det bedste ud af det?

Caroline har altså beskæftiget sig med disruption længe før det overhovedet blev et begreb i forretningsverdenen. Nu taler alle om det, men de færreste virksomheder forholder sig strategisk og organisatorisk til det.

I foredraget inddrages cases og eksempler på virksomheder som Netflix, Airbnb, Uber og Spotify, der med relativt få midler har vokset sig store på kort tid og fuldstændigt forandret det etablerede system. Det er virksomheder, der har disruptet hele brancher.

Hun tager et kig ind i fremtiden også og går tæt på, hvad disruption kommer til at betyde for udviklingen de næste 10 år, og hvorfor det er vigtigt at stige på ”disruption-toget”, inden jeres konkurrenter gør det.

I får i dette foredrag råd til, hvad I konkret kan gå hjem og gøre i morgen.

Caroline Søeborg Ahlefeldt foredrag

Et liv i balance - værktøjer til at øge motivationen og mindske stress

I kølvandet på IT-boblen i 2002 gik Caroline ned med stress. I tiden derefter lærte hun selv at tage ansvar for hvad der var sket og erhvervede sig både indsigt i og forståelse af hvad det er, der frembringer stress – og mere positivt: Livsenergi og livslyst.

Siden da, har Caroline udviklet og forfinet en række værktøjer og metoder til at holde livet og lysten på sporet.

Caroline tager i foredraget udgangspunkt i sin egen livserfaring, og hun kommer ind under huden på deltagerne med både alvor og humor, og får dem til at se konstruktivt på deres egne muligheder for at øge deres motivation og mindske det, der stresser i en travl hverdag. Uanset om man er direktør eller medarbejder.

Foredraget giver brugbare redskaber, som er lige til at tage med hjem, og det er fyldt med tankevækkende historier, anekdoter og humor samt klare pointer om, hvordan man skaber et liv i balance.

Caroline Søeborg Ahlefeldt foredrag

Den hele leder

Fremtidens leder skal besidde en række kompetencer, som man ikke lærer i skolen.

I dette foredrag kombinerer Caroline hendes egne erfaringer fra ledelse, sammen med hendes indsigt fra interviews med nogle af landet største ledere.

Hvad skaber både effektiv og god ledelse? Og hvornår lærer vi, at ledelse ikke kun handler om ens arbejde, men ens evner som leder afspejler hvem man er som menneske, i alle livets aspekter?  Lederen skal være forstående, tålmodig, motiverende, præget af lyst og vilje. Ikke ulig forventningerne til jer i alle andre aspekter af jeres sociale liv.

Caroline har prøvet det hele selv – som ung ambitiøs leder og iværksætter, som direktør i en international virksomhed med 2000 ansatte og som bestyrelsesmedlem i nogle af landets største virksomheder som bl.a. COOP og LEGO.  

Samtidig har hun selv haft stress og lært, at man ikke kun er nødt til at tage ens måde at udøve ledelse på arbejdspladsen alvorligt – man må også tage ledelsen af eget liv alvorligt.

Hør det inspirerende foredrag, fyldt med både underholdende og tankevækkende historier, og konkrete redskaber til nutidens og fremtidens ledere.

Caroline Søeborg Ahlefeldt

Innovation og forfattere - originale vinkler på innovation til dig

Caroline har mere end 20 års erfaringer med innovation, fra sine egne virksomheder inden for bl.a. IT, design, uddannelse, tv og forlag, samt fra sit bestyrelsesarbejde i store danske virksomheder.

Denne brede erfaring med innovation kombinerer hun med originale og inspirerende historier om verdensberømte forfatteres arbejdsmetoder, og skaber dermed helt nye vinkler på innovation. Deltagerne får et anderledes, morsomt, autentisk og nærværende foredrag, hvor man både bliver fantastisk godt underholdt og samtidig får helt konkrete redskaber og metoder med hjem.

Oplev Caroline fortælle om sine oplevelser med bl.a. J. K. Rowling, Isabel Allende, Jonathan Safran Foer, Nicole Krauss og Dalai Lama – underholdende, tankevækkende og inspirerende.

Caroline Søeborg Ahlefeldt foredrag

Konferencier og moderator

Caroline har igennem mange år stået på scenen i ind- og udland som konferencier og moderator på konferencer for politikere, uddannelses- og kultursektoren, samt for alle grene af erhvervslivet. Caroline er en professionel konferencier som i sin karriere har skulle holde styr på forskellige typer, som fx den tidligere svenske statsminister Carl Bildt, komikere som fx Anders Lund Madsen og berømte erhvervsfolk som Jan Carlzon og Peter Aalbæk.

RealDania, Dansk Industri, Computerworld, Vækstfonden og Vejle Kommune er blandt de mange organisationer og virksomheder, som har benyttet sig af Caroline som konferencier og moderator.

Referencer

Jeg var så ”heldig” at overvære Carolines foredrag på OCC i fredags. Det var spændende, givende, sjovt og på det menneskelige plan meget bevægende. En fantastisk oplevelse.

Bjarne Sørensen

TDC

Jeg vil bare lige sige tak for et rigtigt godt foredrag, og det at jeg fik lov til at få indblik i Carolines erfaringer med hensyn til motivation og stress. Det har givet mig mange AHA-oplevelser, mere fokus på egne behov, samt sortering i arbejdsopgaver. Så tak for det

Bjarne Dalgaard

Dansk Kabel TV

Mange tak for et rigtig godt foredrag hos Microsoft i sidste uge. Jeg blev især inspireret af Carolines anbefalinger mht. at tænke indad, mærke hvad man drømmer om og forfølge drømmene uanset alverdens holdninger til, hvad man kan og bør. Jeg synes ofte at foredrag giver en række praktiske anvisninger: udvid dit netværk, ansæt hjælp til hjemmet osv. hvilket er for ”nemme løsninger”. Drivkraften skal jo netop komme indefra.

Nina Due

Microsoft

Helt i top - god formidler - glimrende engelsk med øje for alle muligheder og finurligheder i det engelske sprog. Var meget opmærksom på hvem målgruppen var.

Helge Padegaard

Svendborg Kommune, Erhvervskontoret

Caroline er en yderst kompetent foredragsholder. Hun er både dygtig,skarp, smuk, velformuleret, sjov og samtidig er det meget rørende. Jeg vil varmt anbefale Caroline som foredragsholder og ville meget gerne høre hende igen.

Jannie Estelle Sarvari

Novo Nordisk

Fremragende foredragsholder. Kan Kun anbefales.

Jan Formann

erhvervSilkeborg

Alle var tilfredse - Caroline gav sig fuldt ud. Hun kom forberedt og gav den gas med lige præcis den vinkel, som vi havde briefet hende på.

Dorte Ruby

ErhvervsKvinder Ålborg
Uforpligtende forespørgsel på Caroline Søeborg Ahlefeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Caroline Søeborg Ahlefeldt
Caroline Søeborg Ahlefeldt

4.75 ud af 5 stjerner

"Jeg vil bare lige sige tak for et rigtigt godt foredrag, og det at jeg fik lov til at få indblik i Carolines erfaringer med hensyn til motivation og stress. Det har givet mig mange AHA-oplevelser, mere fokus på egne behov, samt sortering i arbejdsopgaver. Så tak for det"

Bjarne Dalgaard - Dansk Kabel TV Se alle referencer

Foredragsemner med Caroline Søeborg Ahlefeldt