Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Find det indre legebarn frem til et foredrag med en af børnenes helte

Shane Brox Foredrag

Foto: Anders Overgaard

Shane Brox

Designer og børne TV-vært.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Shane var god at samarbejde med og leverede professionelt og engageret både som moderator og i det kreative laboratorie."

Daniel Cecchin - BUPL Hovedstaden Se alle referencer

Et foredrag med Shane Box giver jer:

  • Formidling af kunst, kultur og kreativitet til alle generationer
  • Bro mellem børn og voksne, der ønsker at genopdage deres indre legebarn
  • Levende og inspirerende foredragsholder, der motiverer sit publikum
Uforpligtende forespørgsel på Shane Brox

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Shane

Lecture icon

Foredrag

Course icon

Kurser

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Shane Brox beskæftiger sig i dag med at formidle kunst, kultur og kreativitet til den næste generation og deres voksne. Han rammer derfor ned midt imellem børn og de voksne, der er på jagt efter deres indre legebarn. Oplev den inspirerende foredragsholder og fortæller live, som bringer en unik blanding af underholdning og indsigt til publikum, og skaber mindeværdige øjeblikke for alle deltagere.

Et foredrag med Shane Box giver jer:

  • Formidling af kunst, kultur og kreativitet til alle generationer
  • Bro mellem børn og voksne, der ønsker at genopdage deres indre legebarn
  • Levende og inspirerende foredragsholder, der motiverer sit publikum

Slip kreativiteten løs

Shane Brox er en af børnenes store helte. Han er kendt af både børn, forældre og barnlige sjæle fra programmer som “Shanes Verden” og “Shanes Jul” på DR. Med “Shanes Verden” er han blevet det tætteste, vi i dag har på en vært i stil med Jørgen Clevin. Shane rejser rundt i landet med sine arrangementer – både i form af foredrag og store workshops, hvor børnene kan komme og klippe-og-klistre sammen med Shane. “Shanes Verden” vandt tv-prisen for årets bedste børne-tv i 2008

Hele omdrejningspunktet for Shane er kreativitet, aktivitet og bæredygtighed – forstået på den måde, at vi skal genbruge, hvad vi har i husholdningen og lave legetøj og universer ud af det. Han har i mange år inspireret børn og deres voksne til at være kreative og bygge deres eget legetøj af genbrugsmaterialer, og han har udviklet og designet julekalendere for Red Barnet. Han har udgivet 19 børnebøger, kreeret børneballet til Det Kongelige Teater, designet en række udstillinger på diverse museer og har været involveret i en række kulturelle og velgørende projekter for børn.

Shane er uddannet designer, har arbejdet en årrække for Levi Strauss’ europæiske hovedkontor og fået til opgave at designe for selveste Royal Copenhagen. Shane har også lanceret en YouTube-kanal med indhold og videoer, hvor nogle kun skal inspirere, mens andre skal engagere i bedste DIY-stil. Derudover har han udført udstillingen “Eventyr-dronningen” på Amalienborg. Og så gæster han af og til Go’ Morgen Danmark, hvor han har klippe-klistret i weekenderne og op til jul.

Book Shane Brox til underholdende, inspirerende og kreative foredrag og workshops som især egner sig til foreninger, skoler, dagsinstitutioner og kommuner, ligesom Shanes familiearrangement ofte er det underholdende indslag til børnene ved firmaernes juletræsfest.

 

Se foredrag med Shane Brox
Shane Brox foredrag

Oplæsning

Oplæsningsforedrag, hvor Shane Brox læser en valgfri historie op, er skræddersyet til den enkelte kundes behov – et helt eventyr, et uddrag fra et eventyr osv.

Shane har en kærlighed til eventyr, har erfaring med oplæsning af eventyr til børn og voksne og kan være behjælpelig med at udvælge lige netop det eventyr eller den historie, der passer til arrangementet.

Shane har et lille udvalg af allerede forberedte eventyr med illustrationer, og vælger man ét af dem, kommer han med et USB-stik med billeder, som skal projekteres op. I så fald skal projektor og skærm forefindes.

Shane Brox foredrag

Eventyr til klassisk musik/koncerter til dk

Shane Brox samarbejder med Christina Åstrand, Koncertmester i DR’s Symfoniorkester, og Koncert pianist Per Zalo. Shane fortæller eventyr, og Christina og Per spiller klassisk musik, som passer til historien. Det er både smukt, sjovt og uhyggeligt, når Shane fortæller om alt fra bussemænd til sultne spøgelser til musik af alt fra Bach, Debussy og Mozart.

Shane Brox kurser

Alle kan udfordre deres kreative evner og opnå overraskende og fantastiske resultater - workshop både til børn og voksne

Børn kaster sig frygtløse ud i kreative projekter, så snart de får lov. Voksne skal tit bryde en indre barriere, hvor man diskuterer sine egne succes-rates med sig selv. Det er dem, som bestemmer, hvor meget man tør, eller hvor meget låg man skal lægge på sig selv. Shane Brox’ erfaring er, at så snart man skubber frygten for, “om man nu kan og hvad siger de andre” til side og giver sig selv lov til at lege, ender det altid i overraskende og fantastiske resultater.

En workshop kan begynde med et inspirerende oplæg fra Shane om “den svære” kreativitet, som også kan tilrettelægges efter et tema efter kundens ønske/behov. Derefter kan der enten stilles en opgave til deltagerne eller de inviteres til fri kreativ byg og leg – her skal man bruge både hænder og fantasi i en process, hvor der opstår mange sjove og lærerige situationer. Shane kommer rundt til alle deltagere til en lille snak.

En workshop kan skræddersyes til formålet, til et specielt tema (jul, påske etc.) eller behov og til den aldersgruppe, der deltager. Den kan både ske i et lukket forum og i et “alle er velkomne”-arrangement. En workshop kræver en del materiale, der skal forefindes på stedet. Shane er gerne behjælpelig med hvor og hvordan, det kan skaffes. Dette koordineres mellem kunde og Shane.

Referencer

Workshoppen var en stor succes, hvor rigtig mange børn var med til at bygge "morgendagens by".

Mette Retz Larsen

Glostrup Kommune

Fantastisk og meget livsbekræftende. Jeg har kun hørt meget positive tilbagemeldinger

Lisbeth A. Bjerg

Børnehuset Egholm Færgevej, Aalborg Kommune

Det var perfekt, nærværende og helt som vi havde håbet.

Karin Lorenzen

Skærbæk Fritidscenter, Kunstnerhuset

Shane var god at samarbejde med og leverede professionelt og engageret både som moderator og i det kreative laboratorie.

Daniel Cecchin

BUPL Hovedstaden

I dag kom jeg ind bagved mine masker, og ramte mit indre barn lige på og hårdt. Jeg kan ikke huske, hvornår det er sket sidst. Jeg havde og har svært ved at navigere alle følelser og tanker. Jeg er stadig høj efter dagens oplevelser, og antennerne er på fuld modtagelse.

Thomas Bo-Hussmann

Hussmann Media

Et meget begejstret publikum bestående af børn, forældre og bedsteforældre kom og byggede en bedre verden med Shane Brox. "Mere af den slags arrangementer", sagde de, efter at de to timer var gået, og de gik derfra med deres kreationer af genbrugsmaterialer.

Christine Fur Fischer

Fredensborg Bibliotekerne

Shane er fantastisk, inddragende og inspirerende menneske.

Maria Sjøblom

Aalborg Bibliotekerne

Shane udviste et helt fantastisk overskud og et ægte og ærligt nærvær over for alle børn der var igennem i løbet af de 4 timer aktiviteten varede. Både børn og voksne havde en intens og rigtig god oplevelse og byggede sammen i timer.

Christina Bauer Uldal

Musicon
Uforpligtende forespørgsel på Shane Brox

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Shane Brox
Shane Brox

4.75 ud af 5 stjerner

"Shane var god at samarbejde med og leverede professionelt og engageret både som moderator og i det kreative laboratorie."

Daniel Cecchin - BUPL Hovedstaden Se alle referencer

Foredragsemner med Shane Brox