Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Shane Brox

Forfatter, designer og børne tv-vært kendt fra 'Shanes Verden'

Shane Brox beskæftiger sig i dag med at formidle kunst, kultur og kreativitet til den næste generation og deres voksne. Han rammer derfor ned midt imellem børn og de voksne, der er på jagt efter deres indre legebarn. Oplev den inspirerende foredragsholder og fortæller live!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Shane Brox bliver omtalt som nutidens Jørgen Clevin, og det er ikke uden grund. Shane er en fantastisk nærværende formidler.

Shane er en af børnenes helt store helte. Med “Shanes Verden” er han vel blevet det tætteste, vi i dag har på en vært i stil med Jørgen Clevin. Shane rejser landet rundt med sine arrangementer – både i form af foredrag men også ved store workshops, hvor børnene kan komme og klippe-og-klistre sammen med Shane. ‘Shanes Verden’ vandt tv-prisen for årets bedste børne-tv i 2008.

Shane Brox er uddannet designer, har arbejdet en årrække for Levi Strauss’ europæiske hovedkontor og senest fået til opgave at designe for selveste Royal Copenhagen. Derudover har Shane skrevet tolv børnebøger.

Shanes underholdende, inspirerende og kreative foredrag og workshops egner sig især til foreninger, skoler, dagsinstitutioner og kommuner, ligesom Shanes familiearrangement ofte er det underholdende indslag til børnene ved firmaernes juletræsfest.

  Shane Brox foredrag

  Find det indre legebarn

  • Som voksen mister man ofte kontakten til sit indre legebarn, og man tillægger sig normer og vaner, der er svære at bryde. Alle kender den kritiske indre stemme, der er svær at stille tilfreds, og som kan stoppe en i at handle kreativt og i at turde lege. For 10 år siden opdagede Shane Brox, at han selv havde tabt kontakten til sit eget indre legebarn i jagten efter job og success og indså vigtigheden af at kæmpe for at finde det igen.
  • Hør Shane give sit bud på, hvordan man plejer sit indre legebarn og får en større kreativ tilgang til de opgaver, man møder her i livet. Shane taler bla. om vigtigheden af altid at lege seriøst, hvordan man kan kigge på ting med andre øjne og ikke være bange for at kaste sig ud i det at være kreativ, selv om man synes det kan være svært. Disse kompetencer bliver vigtigere og vigtigere i en tid hvor virksomheder efterspørger medarbejdere, der er innovative og tør være nytænkende.
  • Shane taler også om, hvilken kæmpe indflydelse hans design-uddannelse og mange år i en corporate virksomhed som Levi’s har haft på det børneunivers, som han bevæger sig i i dag. Til disse foredrag medbringer Shane Brox altid eksempler, som han har lavet til sine programmer, og han bruger også PowerPoint.

  Shane Brox foredrag

  Alle kan udfordre deres kreative evner og opnå overraskende og fantastiske resultater – workshop både til børn og voksne

  • Børn kaster sig frygtløse ud i kreative projekter, så snart de får lov. Voksne skal tit bryde en indre barriere, hvor man diskuterer sine egne succes-rates med sig selv. Det er dem, som bestemmer, hvor meget man tør, eller hvor meget låg man skal lægge på sig selv. Shane Brox’ erfaring er, at så snart man skubber frygten for, ‘om man nu kan og hvad siger de andre’ til side og giver sig selv lov til at lege, ender det altid i overraskende og fantastiske resultater.
  • En workshop begynder altid med et inspirerende oplæg fra Shane, som derefter stiller en opgave til deltagerne – her skal man bruge både hænder og fantasi i en process, hvor der opstår mange sjove og lærerige situationer.
  • En workshop kan skræddersyes til formålet og til den aldersgruppe, der deltager. Den kan både ske i et lukket forum og i et ‘alle er velkomne’-arrangement. En workshop kræver en del materiale, der skal forefindes på stedet og nogle forberedelser mellem arrangør og Shane.

  Shane Brox foredrag

  Familiearrangement: Kom og mød Shane og hans finurlige, hjemmelavede papkasse-venner

  • Børn elsker at se, når Shane klippeklistrer på skærmen og skaber udtryksfulde dyr og væsner ud af ting, vi andre smider ud. Til familiearrangementer kan børn og voksne møde mange af disse figurer og høre Shane fortælle om dem.
  • Kom og mød Blålle Drageblå, den eneste blå drage i verden, Pølse Pia, der engang var en rød sok, og som nu er fotomodel, Strømpesprutten, der tror den er lavet af 100 par lyserøde pigestrømpebukser, Knappefanten, Flodkosten og Kafuglen, der bor i den Uzoologiske Have, den sjuskede toiletrulle-spyflue, de sure Strømpefisk og mange flere. Alle figurer, der er lavet af genbrugsskrald, og som børn kender fra fjernsynet.
  • Til jul kan et familiearrangement tilrettelægges således, at det bliver det underholdende indslag til børnene til firmaers juletræsfest.
  • Shanes optræden til et familiearrangement varer ca. 25 minutter, med efterfølgende tid til børnene og deres voksne.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Shane Brox

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Shane Brox

Foredragsemner med Shane Brox