Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2
Helle Alsted

Helle Alsted

Helle Alsted er kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i stress og relationer, og er foredragsholder, underviser, rådgiver og forfatter inden for sit faglige felt.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Helle Alsted

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Helle Alsted har specialiseret sig i stress i relation til ledige, og hendes foredrag tager udgangspunkt i emnerne ledighedsstress, arbejdsrelateret stress og trivsel, stress ved kronisk sygdom, forebyggelse af stress og tilbagevenden til arbejde efter en stress-sygemelding. Hun har udgivet bøgerne: ”Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig” i 2011, samt ”Bliv mentalt stærk som ledig” i 2020.

Et foredrag med Helle Alsted giver dig

 • Svært fagligt stof, der formidles i øjenhøjde, så det bliver tilgængeligt og brugbart for alle
 • Konkrete værktøjer og mere mod på en hverdag med mere trivsel
 • En kombination af teoretisk viden med solid erfaring fra arbejdsmarkedet og personlige samtaler med klienter

Udover sin uddannelse som kandidat i pædagogisk psykologi er Helle Alsted også uddannet trivselsvejleder og søvnvejleder. Som formidler er Helle rolig og fokuseret på at gøre det svære stof let tilgængeligt og serveret i øjenhøjde. Man slapper ganske enkelt af i hendes selskab, og det åbner for sluserne. Hendes passion for at gøre en forskel i hverdagen er tydelig, og deltagerne går altid fra Helles foredrag og kurser med konkrete værktøjer og en tro på, at deres hverdag kan blive bedre.

Se foredrag med Helle Alsted
Helle Alsted foredrag

Bliv mentalt stærk som ledig

Kender I til medlemmer, der bryder grædende sammen under jeres samtaler? Ledige, der ikke har gavn af de mange tilbud, som I giver dem? Og ledige, der bliver i ledighed i længere tid end forventet? Undersøgelser viser, at op mod 60% af alle ledige har en hverdag med mange stresssymptomer og at 20% føler sig ensomme. Stresssymptomerne gør, at de ledige ikke længere er i stand til at koncentrere sig og opretholde et selvværd, der gør dem i stand til at skrive jobansøgninger, hvor de sælger sig selv bedst muligt.

Ved at de ledige får en viden og bevidsthed om, at de selv kan gøre en indsats for at blive mentalt stærke, øge deres trivsel og derved undgå ledighedsstress, vil de blive bedre jobsøgende med kortere vej tilbage på arbejdsmarkedet. Al forskning viser, at trivsel fører til mindre stress og bedre præstationer. De ledige vil derfor komme forrest i køen til jobbet ved at præstere bedre end andre, der ikke sørger for at holde sig mentalt stærke og fri af ledighedsstress.

Helle Alsted er forfatter til bøgerne ”Bliv mentalt stærk som ledig” og “Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig”, derudover har hun en kandidatgrad i pædagogisk psykologi med speciale i stress og relationer. Hendes foredrag og workshops er baseret på hendes uddannelsesmæssige baggrund i kombination med hendes mange erfaringer fra personlige samtaler med ledige og stressramte, samt hendes egne erfaringer med at være ledig.

Foredraget kan også afholdes for medarbejdere på f.eks. jobcentre, i a-kasser og fagforeninger, der arbejder med ledige.

Helle Alsted foredrag

Arbejdsrelateret stress

Undersøgelser viser, at op mod 29 % af alle ansatte har en hverdag med mange stresssymptomer. Stresssymptomerne gør, at medarbejderne ikke er i stand til at koncentrere sig og opretholde høj kvalitet i deres arbejde, dette går ud over trivselen samt produktiviteten på arbejdspladsen.

Forskningen viser, at trivsel fører til mindre stress og bedre præstationer. Derfor er det vigtig at medarbejderne og ledelsen får en viden og bevidsthed om, hvad de kan gøre for at skabe trivsel på arbejdspladsen, samt forebygge og håndtere lettere stress. Derfor vil Helle Alsted give medarbejderne og lederne konkrete værktøjer til, hvordan de kan genkende stresssignalerne, samt hvordan de skal håndtere den stress, som de selv eller en kollega oplever og sikre trivslen.

Helle Alsted har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og er specialiseret inden for stress, trivsel og relationer. Helle er forfatter, underviser, samt stress- og trivselsrådgiver. Helle Alsteds oplæg er baseret på hendes erfaringer fra arbejdsmarkedet, hendes erfaringer med personlige samtaler, samt hendes store teoretiske viden.

  Referencer

  Uforpligtende forespørgsel på Helle Alsted

  Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Eller ring til os på

  Tlf: 35 11 21 31

  Foredragsemner med Helle Alsted