Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Livsbekræftende foredrag om skuespil og misbrug

Thomas Bo Larsen

Thomas Bo Larsen

Skuespiller

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Bo Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thomas Bo Larsen er en folkekær prisvindende skuespiller, der har medvirket i et hav af store danske film, tv-serier og teaterforestillinger.

Han er uddannet fra Odense Teaterskole i 1991 og fik sit store gennembrud i den Oscar-nominerede kortfilm Sidste Omgang (1993). Mest kendt er han nok for sine roller i store danske Vinterberg-film som Festen, Jagten og senest Druk, der vandt en Oscar. Derudover har han haft roller i flere populære serier som Bedrag, Taxa og Krøniken

For sin formidable skuespillerpræstationer har Thomas Bo Larsen vundet en række priser; heriblandt en Robert for bedste mandlige hovedrolle i De største helte i 1997 og i 1999 en Robert for birollen i Festen og endnu en Robert i 2017 for årets mandlige tv-hovedrolle i DR-serien Bedrag.

Thomas Bo Larsen voksede op i arbejderkvarteret Værebro i Bagsværd som søn af en håndværker og en hjemmegående husmoder. I 1984 blev han uddannet som glarmester, men efter en masse rejser og forskellige jobs kom han på højskoleophold i Herning og begyndte at tage timer hos en dramalærer, hvorefter han søgte ind på Odense Teaterskole. Nu var kimen lagt til et langt liv på de skrå brædder.

Se foredrag med Thomas Bo Larsen
Thomas Bo Larsen foredrag

Skuespil og karriere

Kom tæt på Thomas Bo Larsen i dette personlige og inspirerende foredrag, hvor Thomas giver et indblik i sin lange og imponerende skuespillerkarriere.

Thomas Bo Larsen tager i dette foredrag afsæt i sin karriere og et udvalg af de roller han har haft. Heriblandt sin rolle i Druk, hvor han drager paralleller til sit eget liv, der indtil 7 år før rollen, var præget af et misbrug og afhængighed af alkohol og kokain. Det var Thomas Bo Larsen, der blandt andet fik overbevist Thomas Vinterberg om at Druk ikke bare skulle være en hyldest til alkoholen men også vise dens skyggesider i form af Thomas Bo Larsens karakter i filmen.

Undervejs kommer Thomas Bo Larsen med skæve anekdoter fra arbejdet i skuespillerverdenen og fortæller om sit arbejde med at fortolke en karakter.

 

Thomas Bo Larsen foredrag

Et liv som ædru alkoholiker – foredrag om alkohol og misbrug

Et ærligt og modigt foredrag om at blive afhængig af alkohol og stoffer og om at komme ud af det igen, og ikke mindst hvordan det føles at spille alkoholiker, når man ikke selv har rørt alkohol i syv år.

I foredraget fortæller Thomas Bo Larsen om en mangeårig afhængighed af først alkohol og siden stoffer. I takt med at misbruget eskalerede, blev abstinenserne hårdere og hverdagen mere uoverskuelig, og tanken om at tage sit liv bankede på.

Thomas Bo Larsen fortæller om sin vej ud af misbruget via bl.a. AA-møder, der gav ham håb om en bedre tilværelse. Udover at spejle sig i andre med lignende historier, har en del af Thomas Bo Larsens proces også været at søge indsigt i og viden om afhængighed generelt, hvilket han i foredraget også drager paralleller til.

Hør i dette livsbekræftende foredrag om, hvor han er i dag – hvor han har det godt og er helt fri af misbruget.

Thomas Bo Larsen foredrag

Ordblindhed

Hør om Thomas Bo Larsens barndom som ordblind, hvor ingen i skolen troede på ham, og hvordan han vendte sig væk fra kvarterets hårde drenge og bevægede sig ind på landets største scener. Her fandt han sin rette hylde. I samarbejde med ordblindeforeningen har han vha. sin historie været med til at nedbryde tabuet omkring ordblindhed og givet inspiration til, hvordan man kan vende ordblindheden til sin styrke ved at forfølge sin kreativitet og sine drømme.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Bo Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Bo Larsen