Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En medrivende og personlig fortælling om at være leder i et soldaterhjem

Ruth Brik Christensen Foredrag

Ruth Brik Christensen

Leder af KFUM's Soldaterhjem og en af de mest underholdende og vidende foredragsholdere om soldaternes oplevelser i krig.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Ruth holdt et rigtig godt foredrag. Hun har en fantastisk humor og en god måde at formidle på. Jeg vil til enhver tid anbefale hende."

Jette Foged - Morbus Bechterew-foreningen Se alle referencer

Et foredrag af Ruth Brik Christensen giver dig:

  • Ruths foredrag er utrolig populære og har været trækplaster rundt i hele landet
  • Hendes foredrag kombinerer sjove anekdoter med vigtige budskaber
  • Hør et foredrag fra fronten med alle dens virkeligheder – alt sammen leveret med masser af humor
Uforpligtende forespørgsel på Ruth Brik Christensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ruth

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Som leder af KFUMs Soldaterhjem har Ruth Brik Christensen både været med de danske soldater i Irak, Afghanistan og senest Libanon i efteråret 2011. Ruth holder et inspirerende, medlevende og engageret foredrag om det at være den forstående og lyttende ”mor” for danske soldater i udlandet. Ruth Brik Christensen foredrag omhandler oplevelser med soldaterne og ”krigen set fra KFUMs Soldaterhjem”. 

Ruth Brik Christensen er en nærværende og dygtig foredragsholder. I sine personlige og oplysende foredrag fortæller hun om det at være leder på soldaterhjemmet i Irak fra 2006-2007 og i Camp Bastion i Afghanistan 2008-2009.

Et foredrag af Ruth Brik Christensen giver dig:

  • Ruths foredrag er utrolig populære og har været trækplaster rundt i hele landet
  • Hendes foredrag kombinerer sjove anekdoter med vigtige budskaber
  • Hør et foredrag fra fronten med alle dens virkeligheder – alt sammen leveret med masser af humor

Ruth Christensen er uddannet pædagog og diakon. Gennem de seneste år har hun været soldaterhjemsleder og foredragsholder. I foråret 2010 åbnede hun et nyt KFUM Soldaterhjem i MOB Price i Afghanistan i et telt, og senest i efteråret 2011 har Ruth været i Libanon som leder af KFUM’s Soldaterhjem.

Som leder af KFUM’s Soldaterhjem i et krigsområde har det været en af Ruths vigtigste opgaver at bære soldaternes byrder. Hun har ofte været til stede med ører, der havde tid til at lytte. Desuden bagte hun tonsvis af brød, bryggede spandevis af kaffe og skabte et hjem, hvor soldaterne altid følte sig velkomne. Om aftenen holdt hun andagt for soldaterne. Forkyndelsen af det kristne budskab er et af formålene med KFUM’s Soldatermissions arbejde. I 2009 blev Ruth Brik Christensen kåret til ”Årets helt” af Jyllands-Posten, og efterfølgende er bogen ”Ruth i krig” solgt i flere oplag.

Ruth Brik Christensen foredrag ledsages af billeder, der illustrerer historierne på en levende måde, og er især benyttet hos kirker, oplysningsforbund, foreninger og kommuner.

Se foredrag med Ruth Brik Christensen
Ruth Brik Christensen foredrag

Kaffe og kage mellem krudt og kugler

Ruth Brik Christensen holder et levende foredrag om oplevelserne med og blandt udsendte danske soldater. I et krigsområde har Ruth ikke blot bagt brød, kage og brygget kaffe, hun har også lagt ører, der vil lytte til soldaternes oplevelser. Som leder af KFUM’s Soldaterhjem har Ruth hver aften givet små glimt af kristendommens trøst og budskab om kærlighed. Den 60-årige diakon har både oplevet udsendte danske soldater i Irak og to forskellige steder i Afghanistan og i Libanon. I foråret 2010 åbnede hun et helt nyt soldaterhjem i et telt i MOB Price, Afghanistan, der har fået en enorm popularitet, også blandt engelske og amerikanske soldater.

Referencer

Ruth var ualmindeligt underholdende og samtidig en meget dygtig formidler. Hun formåede at fortælle om meget alvorlige emner på en troværdig, oplysende og livsbekræftende måde. Publikum var ovenud begejstrede og det betyder meget for os her på FOF Randers.

Michael Kull

FOF Randers

Ruth holdt et rigtig godt foredrag. Hun har en fantastisk humor og en god måde at formidle på. Vil til en hver tid anbefale hende.

Jette Foged

Morbus Bechterew-foreningen

Ruth er en fantastisk levende fortæller. Publikum er fanget - der bliver grinet og øjnene bliver fugtige. Spændende med et indblik i en ellers lukket verden.

Sofie Milred Søndergaard

Biblioteket Sønderborg

Et super godt foredrag; vil meget gerne anbefale hende til andre.

Annitta Simonsen

Familie og Samfund Djursland

Et meget spændende foredrag. Og en rigtig god og veloplagt foredragsholder.

Janne Hansen

Stormarkskirken, Nakskov

Ruth var rigtig god. Hun fortalte levende og humoristisk om det at være kaffekone midt i en krig. Der var både plads til grin og eftertænksomhed. Det kan varmt anbefales at bestille et foredrag med Ruth.

Tina Jensen

Hylke Forsamlingshus

Dejlig sprudlende kvinde med et godt hjerte og humør.

Mette Jensen

Aktive Kvinder, Skodsborg

Ruth gjorde det rigtig godt og fortalte meget "levende" og også nogle gange humoristisk om sine "oplevelser" de steder, hvor hun har været.

Stella Hansen

Aktive Kvinder, Tønder

Ruth holdt et fantastisk foredrag. Hun mester at veksle mellem det muntre og det tragiske !!!

Ruth Brik Christensen

Treenighedskirken Esbjerg

Ruth er en fantastisk fortæller...

Jakob Legarth

Ringive Sogn

God vejledning til valg af foredragsholder i forhold til vores målgruppe.

Iben Tiufkjær

Nørgaards Højskole

En rigtig dejlig og positiv eftermiddag med Ruth. Det eneste negative hvis man kan sige det, var at tiden gik alt for hurtig. Hun er jo bare så utrolig dejlig dejlig at høre på, en rigtig humør bombe, ? selv da hun fortalte meget om det sørgelig som hun havde oplevet. Men alt i alt en herlig dag. Skal hilse Ruth mange gange fra alle, der var til foredraget, og give mange mange mange roser

Alice Spaabæk

Spjald Plejehjem

Ruth er fantastisk til at formidle sit oplæg

Margit Skov Codron

SEP

Ruth Brik Christensen er en helt utrolig god foredragsholder, Ruth bruger humor, varme og alvor på en fantastisk god måde, kan kun anbefale hendes foredrag

Birgitte Uldall

Hjem og Kultur Nordals

Ruth holdt et rigtig godt foredrag "Kaffe og kage mellem krudt og kugler" Hun gjorde det på en meget humoristisk måde, og der blev grinet en del, vi har fået mange positive tilbagemeldinger.

Elly Sørensen

Familie og Samfund Karise

I Jersie sognehus havde vi den 6. Oktober den store fornøjelse at havde besøg af Ruth Brik Christensen, og hendes medrivende foredrag om hendes tid som soldaterhjems leder. På overskriften lyder foredraget ligetil, men i tilgift får man en empatisk, medlevende og brand god foredragsholder som klarer alle typer tilhørere.

Lotte Schriver

Jersie- Kirke Skensveds menighedsråd

Ruth var meget underholdende og samtidig en meget dygtig formidler. En meget levende fortæller om et ret så alvorligt emne. Vil til en hver tid anbefale hende.

Edel Larsen

Højskole Svenstrup

Ruth Brik Christensen fortæller meget levende i hjertevarmt om sine oplevelser som udsendt "madmor" til krigshærgende områder.

Irene Mikkelsen

Ældresagen Skovbo Lokalkomite

Ruth var bare så fantastisk underholdende og havde en fin kontakt med tilhørerne. Alle nød det rigtig meget. Hun kan varmt anbefales til andre.

Bodil Knudsen

Familie og Samfund

Et usædvanligt godt foredrag, som vi varmt kan anbefale. Ruth Christensens foredrag var interessant og meget fængslende.

Grethe Søndersø

Fyns Døveforening

Dejligt levende fortalt.

Ulrik Hoffmann

Billeshave Efterskole

Super sprudlende dame/foredrag! Humoristisk-nærværende og super godt!

Lis Møller Haugaard

Testrup Menighedsråd

Hun var en spændende og sjov person, og vi fik flere tilkendegivelser på, at tilhørerne var rigtig godt tilfredse.

Aase Ølgaard Nielsen

Aktive Kvinder, Bramming

Ruth indledte med at fortælle om hvorfra hun stammede og sin opvækst, uddannelse m.v. Hun fortalte herefter meget levende og engageret om, hvordan det var at være leder af KFUMs soldaterhjem i verdens brændpunkter. Hun sluttede aftenen med et billede af hvor hun storsmilende stod mellem forsvarsminister S. Gade og Kronprins Frederik, da de var på besøg i lejren.

Andreas Hattens

Tønder Rotary Klub

Levende og engageret. God kombinationen med fortælling og billeder.

Inger Grønborg

Sct. Mikkels Kirkes menighedsråd, Slagelse

Interessant, varmt og humoristisk. Fin tilhørerkontakt og vedkommende indhold.

Irene Moustgaard

Lyngklubben, Grindsted
Uforpligtende forespørgsel på Ruth Brik Christensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Ruth Brik Christensen
Ruth Brik Christensen

5 ud af 5 stjerner

"Ruth holdt et rigtig godt foredrag. Hun har en fantastisk humor og en god måde at formidle på. Jeg vil til enhver tid anbefale hende."

Jette Foged - Morbus Bechterew-foreningen Se alle referencer

Foredragsemner med Ruth Brik Christensen