Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et foredrag der egner sig til organisationer der mangler et skub til at dreje i en ny retning

Tue og Tony foredrag

Tue og Tony

Radioværter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Tue og Tony

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tue & Tony

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

De populære radioværter Tue og Tony har i et nyt, topmotiverende foredrag sat sig for at fortælle den gode historie videre til virksomheder og organisationer, der mangler det sidste skub til at dreje i en ny retning, tænke anderledes og tage chancer. Oplev et yderst underholdende og lærerigt foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde, krydret med råd fra nogle af de bedste i radiobranchen! 

Et foredrag med Tue og Tony giver jer:

  • Lær at fortælle engagerende historier, der fænger og begejstrer jeres målgruppe
  • Værdifulde råd til at tage chancer, tænke nyt og bevare kreativiteten i pressede situationer
  • Oplev levende og humoristisk historiefortælling baseret på Tue og Tonys egne oplevelser, der både underholder og inspirerer til refleksion

Skab den gode historie

Tue og Tony er to mennesker, der kendte hinanden som børn, farede vild som unge og fandt hinanden igen som voksne, blev kollegaer og gode venner. I dag holder de sideløbende med jobbet som radioværter eftertragtede og underholdende foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde.

Tue Blædel er uddannet journalist fra SDU og London Goldsmiths University med praktik på P4, mens Tony Scott Jakobsen tidligt satte sig til mikrofonen på Universitetsradio og derfra hoppede til DR Ung og P3 med et svinkeærinde på TV 2. Tilfældet ville, at de pludselig befandt sig i samme radiostudio, den ene som vært og den anden som nyhedsoplæser. Men kemien var der, og de fandt hurtigt ud af, at de gerne ville gøre tingene på deres egen måde. Dermed blev fundamentet lagt, til det der senere blev til det populære radioprogram “Tue og Tony” på P3.

Book Tue og Tony til et topmotiverende og tankevækkende foredrag som egner sig til alle former for virksomheder og organisationer, der har brug for en ny, anderledes og mere kreativ tilgang til hverdagens opgaver.

 

Se foredrag med Tue og Tony
Tue og Tony foredrag

ARBEJD ARBEJD!! - et foredrag om at turde løbe mod strømmen og genfinde arbejdspassionen!

Arbejder I målrettet med at fortælle jeres historier? Tør i tage chancer, tro på at historien bærer, læne jer tilbage og se, hvor det kan føre jer hen? I dette foredrag deler de karismatiske og erfarne radioværter Tue og Tony ud af deres bedste råd til at få skabt den gode historie. Det handler om at insistere på, at det, der er vigtigt og væsentligt, også er det for en svær målgruppe, som måske ikke lige læser avis, ser deadline eller følger med i finanslovsforhandlingerne. Det gælder om at levere hver dag og holde kreativiteten levende.

Foredraget egner sig til alle virksomheder og organisationer med et drive, der ønsker at opfinde, tænke nyt, få det bedste ud af pressede situationer og generelt få fuldt udbytte i sin arbejdssituation.

Tue og Tony har spækket foredraget med en masse spændende historiefortælling omkring deres egne oplevelser, som de i et let og humoristisk sprog formidler videre, så publikum undervejs føler sig underholdt, men giver også plads til efterfølgende refleksion.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Tue og Tony

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Tue og Tony