Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Helen Russell

Bliv klogere på, hvorfor Danmark er verdens lykkeligste land

Helen Russell Foredrag

Helen Russell

Britisk forfatter og journalist.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Helen fortalte meget levende og engageret om det at være expat i Danmark. Vores publikum var meget begejstrede, og vi føler, at vi har fået fuld valuta for pengene. Helen kan klart anbefales som foredragsholder."

Mette Nørlund Andersen - Ikast-Brande Bibliotek Se alle referencer

Et foredrag med Helen Russell giver jer:

  • Personlige oplevelser og humoristiske anekdoter om, hvordan hun får Danmark til at føles hjemligt
  • Indsigt i hvordan I kan forebygge og opdage kulturelle konflikter, som kan opstå i samarbejdet med internationale på arbejdspladsen – og internationalt samarbejde
  • Informerende og engagerende foredrag, som udforsker oprindelsen af den traditionelle danske arbejdsfacon
Uforpligtende forespørgsel på Helen Russell

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Helen

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Helen Russell er en britisk journalist og foredragsholder, som bor i Danmark. Hun er forfatteren bag bestselleren “The year of living Danishly – uncovering the secrets of the World’s Happiest Country”, og har talent for at fascinere publikum med en levende fortællerfacon.

Et foredrag med Helen Russell giver jer:

  • Personlige oplevelser og humoristiske anekdoter om, hvordan hun får Danmark til at føles hjemligt
  • Indsigt i hvordan I kan forebygge og opdage kulturelle konflikter, som kan opstå i samarbejdet med internationale på arbejdspladsen – og internationalt samarbejde
  • Informerende og engagerende foredrag, som udforsker oprindelsen af den traditionelle danske arbejdsfacon

En brites indsigt i dansk lykke, kulturforskelle- og kløfter

Helen var en typisk journalist med London-facon, da hun pludselig fik muligheden for et nyt liv i det jyske, og hun gjorde sig en en overraskende opdagelse: Det lykkeligste sted på jorden er ikke Disneyland, men Danmark, et land der ofte af udlændinge betragtes som bestående af lange mørke vintre, sild, Lego og kager. Derfra gav Helen sig selv et år til at lære formularen bag den danske glæde.

Hendes oplevelser og erfaringer i alt fra uddannelse, børnepasning, mad og indretning, til sæsonprægede depressioner, skatter og sexisme, resulterede i den internationale bestseller, “The Year of Living Danishly”. Bogen fremstiller danskerne og ´The Danish Way´ på godt og ondt, og hvordan ikke-danskere kunne nyde godt af at leve mere på dansk facon. Yderligere har hun skrevet en bog om videnskaben bag skudår, “Leap Year”, samt “Gone Viking”, og “The Atlas of Happiness”, der udforsker globale hemmeligheder om glæde.

Som bestseller-forfatter og ekspert i lykke, livsforandringer, balance mellem arbejde og privatliv, samt kulturforskelle, er Helens foredrag internationalt anerkendt.

Hendes foredrag afholdes på engelsk.

Book Helen Russell til jeres næste event, og få en humoristisk og givende indsigt i den danske livsfacon, kulturforskelle og lykke.

 

 

Se foredrag med Helen Russell
Helen Russell foredrag

The Year of Living Danishly – Uncovering the Secrets of the World’s Happiest Country

Dette foredrag, som titlen afslører, er baseret på Helens bestsellerbog, “The Year of Living Danishly”. Foredraget, såvel som bogen, dækker de nøgleområder, som psykologer og eksperter er enige om, at vi skal have for at leve et mere indholdsrigt liv. Disse omfatter: Tillid, tryghed, følelse af tilhørsforhold, lighed, understregelse af æstetikken – og hygge.

En underholdende, indsigtsfuld og nyttig guide til at blive gladere, velegnet til gruppearrangementer, HR- og CSR-dagsordener.

Helen Russell foredrag

Sådan opdrager man en viking

Hvad kan vi lære af de nordiske lande om at opdrage gladere og sundere børn?
Helen kom til Danmark som en ubekymret barnløs kvinde, og endte med at blive i et årti –  og nu med børn. 

Og nordiske børn, opdagede Helen, er anderledes. De spiser anderledes. De lærer forskelligt. De tilbringer timer ude i naturen, selv når vejret er forfærdeligt. De vokser også op til at være nogle af de lykkeligste voksne på planeten. Så hendes spørgsmål var: Hvordan? 

Helens nye bog, “How to Raise a Viking” tager et dyk ned i forældrekulturen i de nordiske lande, fra forældreorlovspolitikker til skolestruktur, skærmtid og de overraskende skikke, der fører til veltilpassede mennesker. For andre internationale er det et kig bag det kulturelle gardin til en verden, hvor babyer sover udenfor i deres barnevogne, og børnehavebørn svinger med økser.
I dette foredrag deler Helen hemmelighederne bag nordisk forældreskab, og hvordan vi alle kunne bruge lidt mere vikingeånd i vores eget liv – uanset hvor vi er. For danskere og andre nordiske publikum, er det en humoristisk påmindelse om, hvordan vikingeopdragelse kan virke overraskende for resten af verden, og en fejring af nordisk kultur, når den er bedst.

Helen kan tilpasse foredraget til jeres ønsker om indhold. Foredraget kan fx inkludere emner som: Vikingebabyer, tillid, respekt for alle, rugbrød, legetid, skole og teenagere.

Helen Russell foredrag

Kulturelle kløfter, og ledelse i en kontinuerlig globalisering

Hvordan tackler vi det kulturchok og de konflikter, der kan opstå på den danske arbejdsplads, mellem internationale og danskere i samarbejde? Hvad kan vi gøre for at skabe større forståelse, empati, respekt – og robusthed? I dette informative og engagerende foredrag udforsker Helen oprindelsen af den traditionelle ’danske’ arbejdsform, hvordan den hjælper produktiviteten, hvor den fejler og har mangler, vigtigheden af hvile, samt hvor Malcom Gladwell missede et trick.

Fra arbejdsglæde til autonomi, ret til ligestilling, ser vi det danske virksomhedslandskab på ny, udfordringerne, og hvordan mangfoldighed er vores bedste håb om at navigere i det.

Helen Russell foredrag

Immigrant-oplevelsen (og hvordan man overlever den)

En engagerende tværkulturel snak om de udfordringer, internationale personer står overfor, når de flytter til Danmark, der kombinerer personlige oplevelser og humoristiske anekdoter med praktiske, brugbare ideer og værktøjer til at få Danmark til at føles hjemligt.

Områder der dækkes omfatter: Kulturchok, og hvad man kan forvente, hvordan man føler sig hjemme uden at miste sin egen identitet, at få det bedste ud af Danmark, hvordan man bliver venner med en dansker, hvad man ikke skal gøre (…fra en, der har været der og lavet alle fejlene), og de 10 bedste tips til at leve dansk.

Dette foredrag er perfekt til internationale grupper og praktikopholdsinitiativer samt virksomheder, der ansætter immigranter.

Helen Russell foredrag

De kulturelle forskelle mellem Danmark og Storbritannien

Som en typisk London-stereotyp, har Helen arbejdet i Europa, Amerika og Asien – og hver gang hun forlader sit hjemland, opdager hun mere om, hvad det vil sige at være britisk. At flytte til Danmark var ingen undtagelse, og hun var rystet over at opdage, at danskerne ikke har noget ord for “Please” (det mest brugte ord i hendes ordforråd), ikke åbner døre for hinanden, og diskuterer penge ved højlys dag – noget der grænser til at være et tabu i Storbritannien.

Et underholdende kig på, hvorfor briterne opfører sig som de gør, og de uformelle koder i det britiske samfund, herunder: Manerer, penge, vejret, familiespørgsmål (i hvert fald noget af tiden), traditioner, ærlighed (og hvordan det kan overvurderes).

Oplagt til virksomheder med ansatte, der arbejder i Storbritannien eller overvejer at udvide dertil, såvel som kulturelle eventyrere, skoler og universiteter.

Helen Russell foredrag

Videnskaben om forandring og om at turde springe ud i det ukendte

Helen har brugt mange år på at undersøge videnskaben om forandring, og hvilke værktøjer og teknikker vi kan bruge til at foretage gode forandringer, som resulterede i hendes bog, “Leap Year – How small steps can make a giant difference”.

Ved at trække på ekspertise og råd fra neurovidenskabsmænd, psykologer, virksomhedsledere, videnskabsmænd, ernæringseksperter, idrætseksperter og endda FBI gidselforhandlere, kan Helen tale om vores frygt for forandring, og hvad vi kan gøre ved det. Hun deler værktøjer og teknikker der kan hjælpe med tillid og bedre beslutninger: Hvordan man vender en nedadgående spiral – kraften i at foretage ændringer i trin – og hvorfor støttenetværk er nøglen til succes – samt hendes 10 tips til at tage spring ud i det ukendte.

Helen Russell foredrag

Lykkens hemmeligheder fra hele verden

Tag med Helen på en underholdende og indsigtsfuld tur rundt i verden for at opdage lykkens hemmeligheder fra 30 lande: Fra Australien til Wales, Irland, Finland, Tyrkiet, Syrien, Japan og mange flere, vil Helen dele indsigten fra sin nye bog, “The Atlas of Happiness”, der afslører fascinerende vaner, holdninger og handlinger, og hvordan vi kan bruge dem at forbedre vores liv.

Ængstelig? Tag islandsk inspiration og få noget “Þetta reddast”. Er I gået tabt i livet? Gør som kineserne og find jeres “xing fu”. For meget på jeres tallerken? Lær den italienske kunst “dolce far niente”.

Helen fortæller hvordan bogen opstod, og hvorfor dette betyder noget i disse dage med rullende nyheder, og i lyset af negativitetsbias. Hun kan inspirere med sit manifest om, hvordan optimisme ikke er useriøst: Det er nødvendigt, mere end nogensinde. Hun deler nogle eksempler på unikke lykkekoncepter rundt om i verden, og hvad hun lærte i løbet af sin forskning, der kan hjælpe os alle med at komme videre som globale borgere.

Referencer

Thanks a lot for a fantastic presentation! I am a 110% happy and satisfied customer and will be happy to recommend you to my colleagues for the introduction programme this Autumn, if they want to test a new speaker.

Lotte Skovborg

Aarhus Universitet

Helen fortalte meget levende og engageret om det at være expat i Danmark. Vores publikum var meget begejstrede, og vi føler, at vi har fået fuld valuta for pengene. Helen kan klart anbefales som foredragsholder.

Mette Nørlund Andersen

Ikast-Brande Bibliotek

Var spot on til vores virksomhed / publikum

Henrik Günther

Avnet Abacus
Uforpligtende forespørgsel på Helen Russell

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Helen Russell
Helen Russell

4.75 ud af 5 stjerner

"Helen fortalte meget levende og engageret om det at være expat i Danmark. Vores publikum var meget begejstrede, og vi føler, at vi har fået fuld valuta for pengene. Helen kan klart anbefales som foredragsholder."

Mette Nørlund Andersen - Ikast-Brande Bibliotek Se alle referencer

Foredragsemner med Helen Russell