Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Susan Hart

Cand.psych. og foredragsholder

Susan Hart har siden 2002 afholdt seminarer, kurser og foredrag i neuroaffektiv udviklingspsykologi. Neuroaffektiv udviklingspsykologi er en brobygning mellem udviklingspsykologi og den nyeste hjerneforskning. Hendes foredrag henvender sig til psykologer, psykiatere, socialrådgivere, familiebehandlere, socialpædagoger, lærere, sundhedsplejersker, plejeforældre osv.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Susan Hart er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet i januar 1988, og har siden da arbejdet som psykolog indenfor både voksen, børne- og familieområdet. I januar 2016 blev hun indskrevet som Ph.D. studerende på Ålborg Universitet, hvor hun skal forske i samspillet mellem tre vurderingsmetoder: Det neuroaffektive mentaliseringsinterview til forældre, Marschack Interaction Method of Psychometrics til samspilsobservation og Emotional Development Scale til 4-12 årige børn.

Gennem sin praksiserfaring har Susan Hart prioriteret at forstå menneskets følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale udvikling, og hvordan vi som mennesker balancerer og udvikler os gennem både ressourcer og sårbarheder. Det har været en evig opgave for Susan Hart at finde løsninger på, hvordan vi har mulighed for at udvikle vores mestringskompetencer gennem de ressourcefyldte mennesker vi møder på vores vej og herigennem få mulighed for at støttes igennem eventuelle både relationsskabte- og livstruende traumer. En tilgang hun også tager med sig i sine tankevækkende foredrag om neuroaffektiv udviklingspsykologi.

  Susan Hart foredrag

  Susan Hart afholder foredrag med udgangspunkt i følgende overemner og kommer ind på temaer som psykoterapi, udviklingsforståelse, socialt arbejde, pædagogik osv. både i forhold til børn, voksne og familier.

  • Neuroaffektiv ledelse
  • Neuroaffektiv udviklingspsykologi
  • Neuroaffektiv pædagogik
Foredragsholdere der minder om Susan Hart

Foredragsemner med Susan Hart