Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Pædagogik

Professionelle Foredragsholdere om Pædagogik

Et foredrag om pædagogik kan have mange forskellige vinkler på emnet og børn og unge. For eksempel kan et forerdag tage udgangspunkt i et professionelt perspektiv, hvor fagfolk kan få råd og redskaber til, hvordan de håndterer børn og unge i en institution. Andre foredrag kan være særligt relevante for en samling af forældre, der ønsker nye muligheder for opdragelsen.

Alle foredragsholderne nedenfor går professionelt til emnet om pædagogik, og de gør det på en valid baggrund.

Book den perfekte foredragsholder om pædagogik

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig med at finde den helt rette foredragsholder om pædagogik til dit arrangement.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om pædagogik

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig med at finde den helt rette foredragsholder om pædagogik til dit arrangement.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om pædagogik (15)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Pædagogik

Pædagogik

Pædagogik kan defineres som det spændingsfelt, der beskæftiger sig med opdragelse og undervisning. Det indeholder felter som pædagogisk filosofi, pædagogisk psykologi og pædagogisk sociologi blandt andre.

Her finder du foredrag om pædagogik, som er læren om undervisning, uddannelse og opdragelse. Foredrag om pædagogik er meget populære og henvender sig både til forældre og personale i vuggestuer, børnehaver og skoler, der gerne vil have et spændende og lærerigt indblik i forskellige emner indenfor pædagogikken.

Af mulige emner kan bl.a. nævnes børns sprogbrug, børns humor, indlæring, urolige elever, familiens rolle, adfærd og opdragelse. Det kan være med fokus på specielle situationer eller mere generelt om opdragelse og er derfor et optimalt foredrag for institutioner, som arbejder med børn. I dette tilfælde kan det eventuelt være ideelt at booke en foredragsholder, der har erfaring som pædagog. Foredragene kan også være relevante for grupper af forældre, som ønsker større indsigt i, hvordan opdragelse bedst kan opnås.

Nogle af foredragsholderne ovenfor går også til pædagogik ud fra neuropædagogik. Disse foredragsholdere kan derfor give jer indblik i pædagogik ud fra børn og unges funktioner i hjernen. Det kan være god viden at have, da nogle børn vil handle ud fra det stadie, som deres hjerne er i ved den pågældende situation. Neuropædagogik kan lyde tørt, men vores foredragsholdere formår altid at videreformidle deres viden på underholdende vis. Alle vil have mulighed for at kunne følge med og en masse ud af foredraget.

Spørg på pris og dato