Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på belastningsreaktioner hos børn og unge samt omsorgssvigt og stress

Jesper Birck Foredrag

Jesper Birck

Psykolog og ekspert i blandt andet omsorgssvigt, traumer, hjernen og stress.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jesper Birck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med psykolog Jesper Birck får I en kompetent og rutineret foredragsholder, der på engagerende vis evner at kombinere teoretisk uddannelse med konkret erfaring og gøre sit publikum klogere på belastningsreaktioner hos børn og unge, omsorgssvigt og traumer, hjernens funktion, stress og optimale miljøterapeutiske rammer. Et foredrag med Jesper Birck vil være en vekselvirkning mellem teoretiske forståelser, praksiseksempler og små videoklip.

Et foredrag med Jesper Birck giver jer:

  • Værktøjer til at støtte børn og unge mod bedre trivsel
  • Forståelse af, hvordan traumer kan påvirke mennesker på meget forskellig vis
  • Et indblik i den neuroaffektive model, med perspektiverer til forskellig teori om emotionel udvikling

Bliv klogere på belastningsreaktioner og traumer hos børn og unge

Jesper er autoriseret cand. psych. og beskæftiger sig til daglig med supervision, udredning, terapi og undervisning. Hans fokus er primært på belastningsreaktioner og traumer hos børn og unge, der kan forstås inden for rammen af udviklingstraumer. Tidligere har Jesper også arbejdet som psykolog ved PPR og ved Børne- og familierådgivningen, været krisepsykolog, og psykologfaglig leder i kommune, samt undervist på Aarhus Universitet. Jesper er desuden certificeret i Bruce D. Perrys udredning “neurosequential model of therapeutics” (NMT) hos Perrys Child Trauma Academy i Houston.

Sideløbende med sine foredrag og tema/undervisningsdage superviserer Jesper også plejefamilier, psykologer, specialinstitutioner, skoler og familiecentre og deler ud af sine mange års erfaring inden for området.

Book Jesper, hvis I har mod og lyst til at lære mere om børn og unges belastningsreaktioner, samt blive klogere på, hvordan man aktivt kan arbejde med deres traumer. Temaerne i Jespers inspirerende foredrag bevæger sig indenfor tre faglige overskrifter. Foredragene kan have specifikke fokusområder og titler alt efter ønske.

Se foredrag med Jesper Birck
Jesper Birck foredrag

Den neurosekventielle tilgang

Et foredrag oplagt for organisationer, centre eller institutioner, der overvejer at arbejde ud fra en neurosekventiel tilgang eller få mere kendskab til denne. Herunder forståelse af belastnings- og traume reaktioner, og hvordan traumer kan påvirke mennesker på meget forskellig vis. Børn og unge, der har oplevet traumer kan have vanskeligheder ind i relationer og med selvværd og selvopfattelse, de kan måske reagere uforudsigeligt og pludseligt, endda til tider i situationer, der for os andre kan synes uproblematiske og nærmest harmløse. Men hvordan kan man støtte børn og unge mod bedre trivsel?

Jesper Birck foredrag

Mentalisering

Mentalisering er et begreb, der på mange måder er centralt i vores arbejde med og forståelse af andre mennesker. Med “mentaliseringsbriller” på ser vi på hverdagssituationer og samspil, der tit gør, at man kan forstå sig selv, andre mennesker og relationelle kontekster på nye og berigende måder. Et foredrag om udviklingen af mentalisering i et alment perspektiv og om mentaliseringsbaseret pædagogik og behandling for plejefamilier, familieplejekonsulenter, socialrådgivere, familieskoler, sundhedsplejersker, institutioner, specialinstitutioner, skoler og psykologer.

Jesper Birck foredrag

Emotionel udvikling og den neuroaffektive model

Et foredrag, der giver indsigt i emotionel og relationel udvikling. Dette særligt på baggrund af empirien fra og arbejdet med udviklingen af en emotionel udviklingsskala, EDS (Emotional Development Scale), der er udviklet til at formidle emotionelle styrker og kompetencer, og til at tilrettelægge interventioner rettet mod følelsesmæssig udvikling. Der gives også et indblik i den neuroaffektive model og perspektiver til forskellig teori og empiri om emotionel udvikling.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jesper Birck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jesper Birck