Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Familie

Foredragsholdere om Familie

Det er en kunst at få en familie til at fungere gnidningsfrit. Kommunikationen mellem børn og forældre kan være fyldt med misforståelse og konflikter. Ligeledes kan der opstå problemer, når børnene bliver teenagere. Det er blandt andet nogle af de perspektiver, som foredragsholderne tager på familieliv.

Athenas er eksperter i at formidle foredrag om familie. Se vores mange dygtige foredragsholdere, eller kontakt os for en uforpligtende samtale. Så finder vi sammen den helt rette foredragsholder til din organisation og dit arrangement.

Book den perfekte foredragsholder om familie

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om familie

Udfyld den uforpligtende formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om familie (19)

Hjælp mig med at vælge
Familie
Familie
5 ud af 5 stjerner

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"

Stenhus Gymnasium

Om emnet: Familie

Familie

Der findes mange forskellige vinkler af foredrag inden for familie og familieliv. Det kan være svært at få familielivet til at hænge sammen i en travl hverdag med både job og ønskebørn, og det kan et foredrag handle om. Men det kan også være om, hvordan børn bedst lærer i skole. Hvilken indlæringsform passer til dit barn?

I et foredrag om familie og familieliv kan det både være familievejlederen, der giver gode råd til, hvordan trivslen i familien bliver bedre samt fif til opdragelse i hverdagen. Men det kan også være børnelægen, der giver råd til børns trivsel og udvikling. Og hvordan håndterer man det bedst, hvis en skilsmisse banker på døren, og der er børn i klemme?

Sjældent er det helt nok, at en familie for eksempel tager på familierejser eller på en familiehøjskole. Selvfølgelig kan familierejser gøre noget godt for relationen mellem barn og forældre, men ofte handler det om god kommunikation. Hvis familien ikke er på samme bølgelængde, så opstår der hurtigt konflikter og misforståelser. Med et foredrag får familierne de rette redskaber til at tale sammen. På den måde kan en familie opnå et meget bedre fællesskab.

Foredrag om familie og familieliv kan være gode i institutioner og skoler, hvor forældre kan få inspiration og værktøjer til, hvordan man bedre får hverdagen til at hænge sammen og får mere overskud i en travl hverdag. Kontakt os hos Athenas, hvis du skal have hjælp til at vælge den helt foredragsholder.

Spørg på pris og dato