Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredrag om coronaen og andre epidemier

Jens Lundgren

Jens Lundgren

Overlæge, prisvindende forsker og professor i infektionssygdomme på Rigshospitalet og Københavns Universitet

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jens Lundgren

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jens Lundgren er uddannet læge i 1987 og har mere end 30 års erfaring som forsker i virusepidemier. Hans forskning er internationalt anerkendt og han er én af de mest citerede og fremtrædende virusforskere under coronapandemien, hvor han løbende har rådgivet Sundhedsstyrelsen i retningslinjer og teststrategier. Han er desuden udpeget som global leder for et projekt (ACTIV-3) bestående af 1500 forskere, der over de næste år skal afdække betydningen af de antistoffer, som kroppen danner efter smitte med coronavirus i et forsøg med over 10.000 patienter.

Derudover er han europæisk tovholder på et forskningsstudie om lægemidlet Remdesivir, der viser hvordan man skal behandle patienter med lægemidlet for at få coronavirussen til at forsvinde ud af kroppen hurtigere.

Hans forskningsområder indbefatter HIV, kliniske og folkesundhedsmæssige aspekter, Infektionssygdomme, Immundefekt og personlig medicin. I internationale sammenhænge er Jens Lundgren særlig anerkendt for sin mangeårige indsats mod HIV, og det var netop i 80’ernes hiv-epidemi i USA, at hans lange forskerkarriere tog sit afsæt.

I det hele taget har han stået i spidsen for flere internationale forskningsprojekter og har i løbet af sin karriere også forsket i ebola-virus og andre epidemier. Jens Lundgren har således en enorm stor viden om epidemiologiens historie og de seneste virusepidemier. I 2017 modtog han Hagedorn Prisen, der gives til forskere for en fremragende forskningsindsats.

Endelig har Jens Lundgren grundlagt forskningscentret CHIP (Centre of excellence for Health, Immunity and infections), der i dag har mere end 80 ansatte.

Se foredrag med Jens Lundgren
Jens Lundgren foredrag

Coronakrisen – få svar på pandemiens mange spørgsmål

Jens Lundgren har som professor i infektionssygdomme og forsker arbejdet på højtryk siden det tidlige forår med at forstå den nye virus COVID-19. Mængden af informationer om corona har været enorm og Jens Lundgren og andre eksperter har ledt os gennem samt besvaret de mange spørgsmål, der naturlig opstår hos os i kølvandet på en virus, der har så store sundheds- og samfundsøkonomiske konsekvenser og som har indvirket og begrænset den enkelte borgers dagligdag markant.

I foredraget giver Jens Lundgren deltagerne en indsigt i virussen og det store ”apparat”, der ligger bag en sundhedskrise som coronaen ift. forskning og samspillet med de relevante myndigheder. Han giver en indføring i almindelige begreber hos en virolog såsom incidens, kontakttal mv, der pludselig er kommet på alles læber, og svarer på de hyppigst stillede spørgsmål, fx omhandlende coronakrisens forløb, forventninger til coronavirussens udvikling og tidshorisonten på introduktionen af en kommende vaccine.

Jens Lundgren materiale om pandemiens forløb er enormt og indholdet kan tilrettelægges efter målgruppens interesse, baggrund og ønsker til foredragets fokuspunkter.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jens Lundgren

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jens Lundgren