Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Underholdende TV-vært og foredragsholder, som på levende vis fortæller om sin karriere

Adam Price

Foto: Christian Geisnæs

Adam Price

Manuskriptforfatter, TV-vært, restauratør, og kogebogsforfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Adam Price

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Adam

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Adam Price er et fremragende eksempel på, hvordan man kan afvige fra det oplagte karrierevalg, følge flere veje og interesser på én gang og drevet af sine passioner stadig skabe succes – i Adams tilfælde er det hans passion for at skrive og for gastronomi, der har banet vejen for hans mange succeser.

Et foredrag med Adam Price giver jer:

  • En af Danmarks mest kendte tv-kokke og værter
  • Underholdende foredrag om at skabe tv-successer
  • Et humoristisk og veleksekveret foredrag, der inspirerer modtagerne

Karriereveje og passion

Adam Price har oprindeligt læst fire år på jurastudiet på Københavns Universitet, men har i sit professionelle liv beskæftiget sig med alt andet end det. Han er nemlig idémand og manuskriptforfatter på nogle af Danmarks mest succesrige serier de senere år, bland andet; “Herrens Veje”, “Borgen” og “Anna Pihl”. Derudover stod han også bag idéen til “Nikolaj og Julie”, og har skrevet flere episoder af “Taxa”.

Foran skærmen er Adam kendt som underholdende tv-vært og -kok fra det populære tv-program “Spise med Price, hvor han siden 2008 sammen med sin bror James Price er tonet frem på skærmen foran massevis af seere. “Spise med Price” blev en enorm succes, der kom til at bane vejen for en lang række andre madprogrammer på tv.

Foruden sin interesse for at skrive og sin evne til at skabe tv-succeser – bagved og foran skærmen – har Adam fra barnsben haft en stor passion for mad, og ud over “Spise med Price” har han beskæftiget sig en hel del med mad i sit arbejdsliv, bl.a. har han benyttet sin skarpe pen som fast madanmelder på Politiken igennem en årrække. Han er også medlem af det Danske Gastronomiske Akademi, og har sammen med sin bror udgivet adskillige kogebøger. Siden 2011 har han sammen med sin bror åbnet fem Brdr. Price-restauranter – tre i København, en i Aalborg og senest en i Herning.

Book Adam Price til jeres næste event, og oplev et underholdende foredrag om karriereveje, passion og tv-successer.

Se foredrag med Adam Price
Adam Price foredrag

Bag om "Borgen" og manuskriptforfatning

Oplev Adam Prices underholdende fortællinger om sit arbejde som manuskriptforfatter på populære TV-serier som; “Borgen”, “Taxa”, “Anna Pihl”, “Nikolaj og Julie” m.fl, hvor Adam fortæller om, hvordan en serie bliver til og deler ud af de tanker, han har haft i forbindelse med seriernes tilbliven.

Adam fortæller også mere bredt om tv-serien som genre og om, hvordan den har bevæget sig fra fiasko til nationalt samlingspunkt.

Adam Price foredrag

Om Spise med Price

Adam Price fortæller om tilblivelsen af “Spise med Price”-programmerne og om den nysgerrighed, humor og respekt for den gode råvare, som præger deres tilgang til mad. Adam fortæller desuden de underholdende familieanekdoter, som også har formet både programmet og dem selv.

Fællesforedrag med Adam og James Price

BRDR. PRICE (i) LIVE

Brdr. Price tager pulsen og temperaturen – både på sig selv – og på danskernes madvaner efter de mange sæsoner på skærmen med det populære DR-program “Spise med Price”. Hvem fandt egentlig på “Spise med Price”? Hvordan opstod begrebet “rigeligt smør” – og hvilken ret sætter egentlig rekorden som den mest smørholdige nogensinde?

Brdr. Price deler ud af personlige fortællinger om, hvordan deres fars passion for madlavning gav dem lyst til selv at gå i køkkenet, og hvordan deres liv er blevet præget af en opvækst med to kreative skuespillerforældre og en kunstnerslægt, der går mere end 300 år tilbage i historien. Brødrenes fælles interesser stopper da heller ikke ved gastronomien, men rækker også ind film-, tv- og teaterverdenen, hvor Adam arbejder som manuskriptforfatter til store, internationale tv-serier og James som kapelmester og komponist til både musicals og utallige revy- og teaterforestillinger.

Brødrene lægger op til en morsom og uhøjtidelig stund fyldt med mad- og livsglæde, røverhistorier, masser af humor og plads til spørgsmål fra publikum.

Adam Price foredrag

Herrens Veje

Adam Price fortæller om sit arbejde som hovedforfatter på tv-serien “Herrens Veje”. En serie af to sæsoner, som blev sendt på DR1 i efteråret 2017 og efteråret 2018. Adam vil fortælle om tankerne bag serien og sit forsøg på at forstå troen og religionens verden.

Adam Price foredrag

Mad med mere!

Hør Adam Price på underholdende vis fortælle om sin brede erfaring ud i gastronomiens verden. Foredrag omhandler alt fra madanmelderi, hvor Adam fortæller om gode, dårlige og de sjove oplevelser fra sit job som madanmelder, til dansk gastronomi, fødevarekvalitet og madkulturer – herhjemme og i udlandet.

Referencer

Brdr. Price

Brødrene James & Adam Price har beskæftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv. Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører. I denne bog har James og Adam samlet deres yndlingsopskrifter på retter, som serveres i restauranterne – lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest – glæd dig til spise med brødrene Price.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Adam Price

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Adam Price