Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Skab en vindervirksomhed med den rette strategi

Mikael Vest

Mikael Vest

Strategiekspert og professionelt bestyrelsesmedlem

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mikael Vest

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mikael

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Mikael Vest er én af Danmarks førende eksperter inden for virksomhedsstrategi. Han har skrevet bestselleren “Strategi i vindervirksomheder”, som har solgt over 35.000 eksemplarer, og det bekræfter hans position som en af landets førende strategieksperter.​

Et foredrag med Mikael Vest giver jer:

 • Værktøjer til at styrke jeres strategi og bestyrelsesarbejde
 • Viden om, hvordan I udvikler en vinderstrategi®
 • Indsigt i, hvordan bestyrelsens rolle skaber værdi

Ekspert i strategi og vinderbestyrelser

Dyk ned i strategiens verden med Mikael Vest, en førende ekspert inden for strategi og bestyrelsesarbejde, der har hjulpet talrige virksomheder med at skabe succes gennem vinderstrategier.

Mikael Vest bringer ikke blot teoretisk dybde, men også en praktisk tilgang til strategi og bestyrelsesarbejde, der sikrer, at virksomheders strategier ikke blot er velovervejede, men også effektive i praksis.

I en verden, hvor konkurrencen konstant skærpes, er en veludviklet strategi afgørende for virksomheders overlevelse og vækst. Mikael Vest tilbyder en skræddersyet tilgang til strategiudvikling og bestyrelsesarbejde, der er skræddersyet til virksomheden og deres særlige udfordringer.

Mikael Vest har skrevet bestselleren “Strategi i vindervirksomheder,” som har solgt over 35.000 eksemplarer og bekræfter hans position som en af landets førende strategieksperter. Aktuelt er han bestyrelsesformand for fem forskellige virksomheder og har samlet bestyrelseserfaring fra mere end 50 bestyrelser. Derudover er Mikael Vest ekstern lektor i strategi ved Aarhus Universitet og med over 400 strategiske forandringsprojekter i bagagen bringer han en unik kombination af teoretisk dybde og praktisk erfaring til bordet, der får strategi til at virke.

Et foredrag med Mikael Vest giver virksomheder værktøjer til at styrke deres strategi og bestyrelsesarbejde. Leveret med engagement, fart over feltet, godt humør og indsigt, der samtidig udfordrer deltagerne, tilpasses indsatsen til virksomhedens unikke krav og problemstillinger. Med skræddersyede oplæg formår Mikael Vest at gøre komplekse strategikoncepter forståelige og relevante for virksomheder. Uanset om det er at identificere nøglekunder, styrke partnerskaber eller optimere leverandørkæden, tilpasses foredragene specifikt til virksomhedernes behov og mål.

Book Mikael Vest til et inspirerende foredrag og rust jer selv og jeres bestyrelse til at skabe merværdi i en foranderlig verden. Med Mikael Vest som guide vil I opdage, hvordan strategi kan omsættes til handling og succes, der er skræddersyet til branchen.

Se foredrag med Mikael Vest
Mikael Vest foredrag

Vejen til succesfuldt strategiarbejde i en foranderlig verden

Med udgangspunkt i bestselleren “Strategi i vindervirksomheder” tages I med på en rejse ind i strategiens verden om den gode strategiproces. Mikael Vest lover et oplæg, som ikke kun er energisk og engagerende, men som også er skræddersyet til at få strategien i øjenhøjde. Han formår at gøre komplekse strategikoncepter forståelige og relevante for deltagernes dagligdag.​ I bliver taget med ind i strategiens verden, hvor I gennemgår de fire nøglespørgsmål, som enhver stærk strategi bør adressere:

 • Hvad er strategi?
 • Hvad er behovet for en strategi i en foranderlig verden?
 • Hvordan udvikles en vinderstrategi®?
 • Hvilke væsentlige spørgsmål skal en virksomhed stille sig selv?
 • Hvilke tips og tricks kan gøre strategiarbejdet mere effektfuldt?

Og efter rejsen…

I er blevet skarpere i jeres strategiarbejde og har fået overblik, inspiration og værktøjer til strategiarbejdet. I vil også opleve, at I er blevet bedre rustet til strategidrøftelser og dermed til at skabe merværdi i jeres virksomhed. I vil opleve, at de cases og udfordringer vi arbejder med, i høj grad tager afsæt i hverdagen, og at I kan anvende den indsigt og værktøjer, I har oplevet straks efter dette strategiforedrag.

Mikael Vest foredrag

Strategi og vinderbestyrelser

Ambitiøse virksomheder ved, at de kan blive bedre, og at ingen er perfekt. Det gælder også for bestyrelsesarbejdet. For dem er det væsentligste i deres bestyrelsesarbejde at udvikle, udføre og udrette. Foredraget “Strategi og vinderbestyrelser” bygger på stor strategisk viden og en lang række erfaringer med konkrete bestyrelsesopgaver og de store styrker og muligheder, der er i at tænke bestyrelsesarbejdet på en helt ny måde.

På rejsen vil I blandt andet få svar på spørgsmålene:

 • Hvad er en bestyrelse – hvad skal der til, for at vi kan kalde bestyrelsen ”professionel”?
 • Hvordan tager bestyrelsen ansvar for det strategiske arbejde?
 • Hvilke værktøjer styrker bestyrelsens rolle som værdiskaber?
 • Hvad er de fem stærkeste argumenter for etablering af en professionel bestyrelse?

Og efter rejsen…

I har fået overblik, inspiration og værktøjer til strategi- og bestyrelsesarbejdet – og forhåbentligt en del at tænke over. Desuden er I blevet bedre rustet til bestyrelsesdrøftelser og dermed til at skabe merværdi i virksomheden.

Mikael Vest video
Se foredrag med Mikael Vest

Referencer

Mikael Vest formåede at tale om strategi i en hel time uden at miste publikum, og der var uden tvivl mange af de 100 erhvervsfolk, der blev stærkt inspirerede undervejs.

Viborg folkeblad

Viborg folkeblad

Tandlægeforeningen har haft Vinderstrategi A/S til at undervise på foreningens Årskursus, og de overvældende tilfredse tilbagemeldinger fra deltagerne taler deres helt eget sprog – det var en meget stor succes!!

Dansk Tandlægeforening

Dansk Tandlægeforening

I forbindelse med vores Nytårskur guidede Mikael Vest fra Vinderstrategi® os elegant gennem strategiens verden med en velafstemt blanding af faglighed, indsigt og humor. Hans inspirerende og underholdende indlæg, krydret med jordnære eksempler, har sat tanker i gang og affødt mange positive tilbagemeldinger blandt arrangementets deltagere.

Billund Erhverv

Billund Erhverv

Mikaels indlæg var på alle måder en succes! Vi havde bedt Mikael tale om vigtigheden af en gennemarbejdet strategi i en foranderlig verden, og hvordan man sikrer at strategien kommer ud og leve i organisationen efterfølgende, og vi fik på alle måder hvad vi havde bedt om. Mikael er tydeligvis både vidende om emnerne han taler om, ligesom han er en virkelig dygtig oplægsholder. Hans indlæg formåede at inddrage tilhørerne, ligesom og gav stof til eftertanke. Indlægget var præcis det energiboost til dagen som vi havde håbet på!

OpenNet A/S

OpenNet A/S

I Danish Export Academy har vi afholdt et webinar med Mikael Vest fra Vinderstrategi for ca. 50 eksportvirksomheder. Det blev et professionelt forberedt og gennemført arrangement, som skabte inspiration til arbejdet med strategier i virksomhederne – og ikke mindst et tydeligt billede af, hvorfor det er væsentligt at arbejde løbende med strategien. Vinderstrategi A/S er et virkelig godt bud, når du skal klædes på til strategiarbejdet

Danish Export Academy

Danish Export Academy

Strategi i vindervirksomheder

Strategi i vindervirksomheder er en unik samling af strategiske overvejelser, som gør det nemmere for bestyrelser og direktioner at tackle strategiske udfordringer og føre de virksomheder, de har ansvar for, frem mod vinderpositioner. Bogen handler om og er skrevet til danske virksomheder. Og den tager udgangspunkt i den verden, som er målgruppens: Virksomhedsledere, som ønsker overblik, inspiration og værktøjer til strategiarbejdet Virksomhedsrådgivere, der ønsker at være bedre rustet til strategidrøftelser med den virksomhed, de arbejder for Studerende ved højere læreanstalter, der ønsker målrettet viden i et forståeligt sprog og på et højt teoretisk grundlag. Forfatterteamet Jørgen Lægaard og Mikael Vest er formentlig Danmarks største erfaringsbase, når det kommer til vellykket strategiarbejde i praksis. Tilsammen har de været aktivt involveret i omkring 700 strategiprocesser, har erfaring fra topjobs i dansk erhvervsliv, arbejder som bestyrelsesmedlemmer og formænd i en lang række danske erhvervsvirksomheder og er eksterne lektorer inden for universitetsverdenen.

Kilde: Bog & Idé

Uforpligtende forespørgsel på Mikael Vest

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mikael Vest