Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Kom helt tæt på Pernille Højmark og hendes liv på godt og ondt

Pernille Højmark

Foto: Brita Fogsgaard

Pernille Højmark

Folkelig sanger og skuespiller, der giver en masse kærlighed til sit publikum. Foredrag om karrieren, showbizz, håb og om at have alkoholismen som følgesvend.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Højmark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Pernille Højmark har været en del af Danmarks kulturscene i årtier. Hun er en fantastisk entertainer, der med sin folkelighed og underholdende person virkelig formår at fange og tryllebinde sit publikum fra start til slut.

Pernille har siden 1988 været forsanger i det popspillende rockorkester, Sweethearts, hvor hun med masser af kærlighed og spandevis af dansktop hits kommer helt udover scenekanten. Hun spiller stadig med bandet, men har også udgivet musik selv. Derudover er hun uddannet skuespiller, og huskes måske bedst for sin medvirken i serierne Bryggeren, Taxa og Krøniken.

Pernille er en rutineret og efterspurgt foredragsholder, der vækker alle følelserne hos sine tilhørere, når hun med udgangspunkt i sit eget liv fortæller om op- og nedture og dyrekøbte erfaringer.

Et foredrag med Pernille Højmark giver dig:

  • En personlig og vedkommende fortælling, hvor du kommer helt tæt på Pernille.
  • Reflektioner om showbizz, håb og om at have alkoholismen som følgesvend.
  • En stund i godt selskab, hvor følelser og historier deles.

Pernille har også skrevet bogen ’Først nu forstår jeg intet’, og hun har deltaget i sjette sæson af Vild med dans, hvor hun dansede med Thomas Evers Poulsen.

Se foredrag med Pernille Højmark
Pernille Højmark foredrag

40 år i showbizz

Der er mange myter om, hvad det vil sige at være i showbizz: De kendte lever i sus og dus, og danser fra den ene premiere til den anden med et glas svingende champagne i hånden. Men hvordan er det egentlig at leve – og overleve – i en verden uden fast arbejde og pension, altid i benhård konkurrence og uden rigtig at vide, hvor pengene til næste år skal komme fra?

For Pernille Højmark har det været det hele: sjovt, barskt, meningsfuldt, ydmygende og fantastisk. Pernille har samlet sine mest vedkommende højdepunkter og de sjoveste historier gennem 40 år. Og der er nok at ta’ af, skulle hun hilse at sige, siden hun som 19-årig desperado blev optaget på Århus teaterskole.

Kom med bag kulissen, når Pernille tager jer med til glad dansefest i 90’erne, med til filmoptagelser på ’Krøniken’ og med helt ind i privaten.

Pernille Højmark foredrag

Alkoholens veje og vildveje – et sorgmuntert foredrag

Med udgangspunkt i sine egne erfaringer – dels som barn af en alkoholiker, dels som selv værende ramt af sygdommen – tager Pernille favntag om et særdeles tabubelagt emne.

Alkohol er – og har altid været – en meget stor del af den danske kultur, og alkoholisme er desværre blevet en folkesygdom, som over 3.000 danskere dør af hvert år. Den mest udbredte behandlingsform har kun en reel helbredelseseffekt på omtrent 10 %, og alkoholisme koster i dag samfundet over 3 mia. kroner årligt. Der er med andre ord nok at snakke om, men nemt er det ikke, for emnet er stadig tabubelagt og fyldt med skam og skyldfølelser.

Pernille kommer med sine personlige bud på, hvordan man håndterer at skulle leve med en livstruende sygdom som alkoholisme. Og ifølge hende så handler det – når alt kommer til alt – om den enkeltes inderste livsvilje.

Pernille Højmark foredrag

Et liv med op- og nedture – succeser og fiaskoer

Samfundet dyrker det sunde, vindende, motiverende, travle og perfekte menneske mere end nogensinde, mens der i dette urealistiske glansbillede ikke er plads til sorg, ulykke, depression, angst og ensomhed – som livet uundgåeligt også byder på.

Pernille har mærket alt dette på egen krop. Hun tager i sin fortælling udgangspunkt i sin egen barske historie med en alkoholisk far, der begik selvmord, da hun var blot 13 år, og en mor, som hun mistede som 21-årig, efter et 3 år langt sygdomsforløb.

Men foredraget lægger også vægt på håbet, og hvordan man kæmper sig frem, når livet viser sig fra sin hårdeste side. Livet er nemlig en gave, og det er din hellige pligt at kæmpe, elske, nyde og bokse med det. Let er det sjældent, og der findes ingen kære mor eller nemme løsninger. Det kræver både mod og vilje. Og hvis der er en mening med det hele, er det måske, at livet i sig selv er det hele værd. Alle opturene og nedturene, alle glæderne og sorgerne, alle succeserne og fiaskoerne, alle kampene – det er alt sammen noget, du får lov til at opleve, fordi du er i live.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Pernille Højmark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Pernille Højmark