Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bagom de kongelige kulisser

Jakob Steen Olsen

Foto: Søren Bidstrup - Berlingske

Jakob Steen Olsen

Teateranmelder, kulturjournalist og kongehuskommentator

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jakob Steen Olsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jakob Steen Olsen, teateranmelder og kongehuskommentator ved Berlingske, deler sin omfattende viden om det danske kongehus i spændende foredrag, der går bag kulisserne og analyserer monarkiets rolle i det moderne samfund.

Et foredrag med Jakob Steen Olsen giver jer:

  • Indsigt i det danske kongehus og dets kommunikationsstrategier
  • Analyse af aktuelle begivenheder og deres indflydelse på monarkiet
  • Mulighed for dialog og spørgsmål om monarkiets fremtid

Kongehuset: Kommunikationsstrategi, politiske rolle og fremtidige udfordringer

Jakob Steen Olsen er én af Danmarks mest respekterede teateranmeldere og kulturjournalister. Han er uddannet cand.mag. i dramaturgi og medievidenskab og har arbejdet for danske aviser som Det Fri Aktuelt og Information. Siden 2004 har han været teaterredaktør og -anmelder på Berlingske – og nu også fast kongehuskommentator på TV 2. Med sin store viden om og begejstring for at analysere Kongehuset tager Jakob Steen Olsen publikum med om bag de kongelige kulisser. Han deler indsigtsfulde analyser og spændende anekdoter, der både underholder og oplyser.

I sin position om kongehuskommentator følger Jakob Steen Olsen det danske kongehus tæt i kommentarer og analyser, ligesom han deler ud af viden om emnet, som fast kongehuskommentator på TV2s transmissioner. Han er desuden forfatter til flere biografier, og mange vil kende ham som fast paneldeltager i den populære podcast “Det, vi taler om.”

Ved at forstå kongehusets rolle og udvikling kan vi ifølge Jakob Steen Olsen bedre værdsætte dets betydning i det moderne samfund. Hans foredrag er højaktuelle, da de berører det danske kongehus’ relevans og udfordringer i en tid med øget offentlighedskontrol og medieopmærksomhed. Publikum vil få en dybere forståelse af kongehusets kommunikationsstrategier, dets politiske anvendelse og de sociale dynamikker, der påvirker monarkiets fremtid.

Jakob Steen Olsen tilpasser sine foredrag efter publikums interesser, hvilket sikrer, at emnerne altid er relevante og engagerende. Hans foredrag er en oplagt mulighed for at få et nuanceret og kritisk indblik i det danske kongehus, der inspirerer til refleksion og debat om monarkiets fremtid i Danmark.

Se foredrag med Jakob Steen Olsen
Jakob Steen Olsen foredrag

Bag den kongelige kulisse med kongehuskommentator

Jakob Steen Olsen tager jer med bag den kongelige kulisse i et spændende og aktuelt foredrag, hvor han deler sin dybdegående viden om det danske kongehus. Med sin baggrund som teateranmelder og kulturjournalist samt sin rolle som kongehuskommentator ved Berlingske og TV 2 tilbyder han unikke indsigter i monarkiets indre liv og dets samspil med samfundet.

I foredraget diskuterer Jakob Steen Olsen kongehusets kommunikationsstrategi, og hvordan de royale navigerer i en tid med øget medieopmærksomhed og offentlighedens krav om transparens. Han analyserer de store begivenheder i kongehuset fra officielle ceremonier til private skandaler og ser på, hvordan disse påvirker monarkiets rolle og relevans i det moderne Danmark.

Foredraget kommer også ind på, hvordan kongehuset anvendes politisk, og hvilke udfordringer det står overfor i en tid med hurtige samfundsforandringer. Jakob Steen Olsen forklarer, hvorfor det er nødvendigt for kongehuset at tilpasse sig de nye vinde, der blæser, og hvordan det kan bevare sin relevans ved at forandre sig med tiden.

Med sin kritiske tilgang og dybe forståelse for kongehusets betydning leverer Jakob Steen Olsen et foredrag, der både informerer og engagerer. Publikum får mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en levende dialog om monarkiets fremtid og dets plads i det danske samfund.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Steen Olsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jakob Steen Olsen