Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Lær hvordan vi opnår fælles fokus og forudsætning for en udvikling der er meningsfuld

Anders Seneca foredrag

Anders Seneca

Efterspurgt ledelseskonsulent og forfatter til bestsellerne ”Kend din kerneopgave” og ”Løs din kerneopgave”.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Fagligt relevant, god energi og underholdende."

Klaus H. Nielsen - Vejle Kommune Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Anders Seneca

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato
Hvordan skaber vi fælles fokus og forudsætning for en udvikling, der er både menings- og effektfuld? Kerneopgaven kender vi vel? Eller gør vi? Ledelseskonsulent Anders Seneca forklarer i sit tankevækkende og inspirerende foredrag, hvorfor og hvordan I opnår gevinst ved at skærpe den fælles forståelse af kerneopgaven i jeres organisation.

Anders Seneca er stifter af konsulentfirmaet Dogmekompagniet, foredragsholder og forfatter – og er grundlæggende optaget af, hvordan man som leder skaber innovation i organisationer, der ikke er innovative. Anders Seneca tør udfordre ro, systemer, regler og regneark – og har i en årrække været leder i den offentlige sektor – med humøret og håbet intakt.

Et foredrag med Anders Seneca giver dig:

 • Et energisk og skarpt oplæg med kant og kærlig provokation, der aktiverer tilhørernes refleksion med spørgsmål som; går vi til vores arbejdsopgaver med tanken om ”at gøre det rigtigt” eller ”gøre det rigtige”?
 • Anders gør op med teoretiske floskler, der forbliver ”flotte ord”, og opfordrer til handling.
 • Med tankevækkende ordspil og refleksionsspørgsmål tør Anders udfordre sit publikum – hvad enten det er ledere eller medarbejdere, går de motiveret der fra.

Anders Seneca har ti års ledelseserfaring fra den offentlige sektor. Han har også i mere end otte år stået i spidsen for sit eget konsulenthus. Det er med afsæt i denne baggrund, at Anders Seneca i sine foredrag fortæller, hvordan I som organisation skaber de bedste forudsætninger for innovation i hverdagen. Samtidig tager han relevante og evigaktuelle emner som teamsamarbejde, arbejdsmiljø, arbejdskultur og trivsel op i sine foredrag samt giver bud på, hvordan en fælles forståelse og italesættelse skaber rammer for en sundere arbejdskultur og gladere medarbejdere, der godt kan løse sine egne arbejdsopgaver og samtidig arbejde for virksomhedens fælles kerneopgave.

Med afsæt i sine meget omtalte bøger “Løs din Kerneopgave”, ”Kend din Kerneopgave” og ”Hvad leder du efter” tilbyder Anders Seneca foredrag, workshops, temadage, strategisk rådgivning og praktisk procesfacilitering.

Se foredrag med Anders Seneca

  Anders Seneca foredrag

  Kend din kerneopgave – og løs den

  • Hvordan kan vi fokusere, forankre og forandre kerneopgaven? I dette foredrag er Anders Senecas kerneopgave at skabe forudsætningerne for, at du og din organisation kan løse jeres kerneopgave bedst muligt.

  • Men løser I overhovedet kerneopgaven? I foredraget forklarer Anders Seneca, hvordan I gennem strategisk og praktisk ledelse kan forandre, forankre og fokusere kerneopgaven. Ét er at kende kerneopgaven – noget andet er at løse den, strategisk og praktisk.

  • En fælles og forståelig kerneopgave er forudsætning for at kunne konkretisere udfordringer, vilkår og en innovativ opgaveløsning. Kerneopgaven er foranderlig og afgørende for, hvordan vi forstår helt centrale begreber. Det er begreber som kompetencer, kvalitet, professionalisme og forskelskraft.

  • Anders Senecas foredrag eller workshop tager udgangspunkt i de udviklingsprocesser, der kan skabe inspiration, motivation, refleksion – og konkret forandring og forankring i jeres organisation. Det handler om kerneopgaven. Men det handler også om, hvordan vi styrker det fælles “VI” og det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

  • Ifølge Anders Seneca handler det ikke om at tænke ud af boksen. Det handler om at få skabt en fælles indsigt i, hvad der er i boksen i første omgang.

  Anders Seneca foredrag

  HVAD LEDER DU EFTER? – FIND DIG SELV SOM LEDER

  • Foredraget giver dig råd til, hvordan du finder dig selv som leder i det offentlige.
  • Generelt bruger ledere al for meget energi på at lede sine medarbejdere – i stedet skal en leder se efter kunderne. Det må aldrig være en leders mål at have tilfredse medarbejdere, med tilfredse medarbejdere er vejen til at nå sit mål. Men det kræver, at alle ved, hvad de er ansat til.
  • Hvordan sætter man som leder ord på virksomhedens kerneopgave og bruger den som afsæt for ledelse? Anders Seneca giver bud på dette i foredraget. I dette foredrag inspireres du til at reflektere over ledelse og erstatte ordet ‘lederskab’ med lederskib. Foredraget vil motivere til handling og ledelse, dér hvor det offentlige møder borgeren. i en status som offentlig leder vil du ofte føle dig presset af nogle høje forventninger og få ressourcer. Men hvad leder du efter?
  • Der er 10 helt konkrete ledetråde, der hjælper dig med at finde dig selv som leder:
   Led efter borgeren, Find dig selv, Kend kerneopgaven, Kys krisen, Skrot lederskabet – gå om bord på lederskibet, Forløs ”forskelskraften”, Inviter til innovation, Kram kværulanten, Gør service til en oplevelse, Tilfredse medarbejdere er midlet, ikke målet!
  • Foredraget er baseret på bogen “Hvad leder du efter?” (2012).

  Anders Seneca foredrag

  VI ER IKKE ANSAT TIL AT TRIVES

  • I foredraget udfordrer Anders Seneca med smil på læben måden, vi tænker på trivsel i blandt medarbejderne.
  • Hverken lederen eller en selv kan finde motivationen – motivation er noget vi skal skabe i fællesskab. Foredraget viser hvordan, det skal gøres.
  • Vores ansættelse lyder ikke, at vi skal trives. Trivsel er dog en af de vigtigste faktorer for, at vi kan lykkes – men det kræver en fælles forståelse af, hvad vi skal lykkes med. Trivsel er ikke en destination eller et mål, men derimod er det en ressource.
  • Se frem til et foredrag, der skaber energi og eftertanke… og det vil med stor sandsynlighed skabe effekt på arbejdspladsen.

  Anders Seneca foredrag

  KERNEOPGAVEN – FRA FLOTTE ORD TIL HANDLING!

  • Vi kan kende kerneopgaven, men hvordan forvandler vi det fra flotte ord til handling?
  • Kerneopgaven skal ikke kun defineres. Den skal derimod operationaliseres og optimeres, hvis det fulde udbytte af kerneopgaven skal blive en realitet.
  • Virksomhedens kerneopgave er ikke noget, der skal skrives ned. I stedet er en kerneopgave dét, der sker i arbejdsdagen.
  • Foredraget tager udgangspunkt i de sidste 7 års udviklingsprocesser med fokus på kerneopgaven. Ligeledes stiller Anders Seneca skarpt på, hvordan vi garanterer en videre effekt af vores arbejde med kerneopgaven.
  • Kerneopgaven er ikke noget vi kan blive endeligt færdige med, modsat er det en tematik, der løbende må udfordres, hvis succes skal skabes.
  • Anders Seneca sætter fokus på, at kerneopgaven er en succesbeskrivelse, og i dette foredrag fortæller han, hvordan vi sammen på arbejdspladsen skaber succes med kerneopgaven inkluderet i hverdagens praksis.

Referencer

Et meget udmærket og inspirerende foredrag.

Margot Skyum

Social- og Sundhedsskolen

Super relevant og vedkommende foredrag. Rigtig flot, at foredragsholder søger information om målgruppe. Han lykkedes med at nå en målgruppe præget af stor diversitet.

Ann Østergaard

Udannelsescenter Holstebro
Uforpligtende forespørgsel på Anders Seneca

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anders Seneca

4.75 ud af 5 stjerner

"Fagligt relevant, god energi og underholdende."

Klaus H. Nielsen - Vejle Kommune Se alle referencer

Foredragsemner med Anders Seneca