Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Forandringer er blevet til vilkår Lær at håndtere dem - hver dag

Anders Bjørk

Anders Bjørk

Forandringsvejleder og ekspert i arbejdsglæde og trivsel.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

“Anders Bjørk er i sit foredrag bemærkelsesværdig nærværende i forhold til sine tilhørere og giver meget af sig selv. Som kunde og tilhører føler man sig fuldstændig i centrum. (...) Anders læser hurtigt, hvad hans tilhørere har brug for; værktøjerne bliver derfor unikke og brugbare. Anders Bjørk er alt andet end “et foredrag i rækken”."

Jane Have - Rigspolitiet Se alle referencer

Et foredrag med Anders Bjørk giver jer:

  • Et tankevækkende foredrag om trivsel, forandringer og arbejdsglæde
  • En inspirerende tilgang der motiverer publikum til at omfavne forandringer og skabe en positiv fremtid i jeres organisation
  • Konkrete redskaber til at håndtere samarbejde og forandringer på arbejdspladsen
Uforpligtende forespørgsel på Anders Bjørk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Skab en forandring med Anders Bjørk – ekspert inden for arbejdsglæde og forandringsledelse. Gennem årene har han engageret tusindvis af ledere og medarbejdere, med sin unikke tilgang til forandringsprocesser, hvor han fokuserer på individuelle og kollektive perspektiver.

Et foredrag med Anders Bjørk giver jer:

  • Et tankevækkende foredrag om trivsel, forandringer og arbejdsglæde
  • En inspirerende tilgang der motiverer publikum til at omfavne forandringer og skabe en positiv fremtid i jeres organisation
  • Konkrete redskaber til at håndtere samarbejde og forandringer på arbejdspladsen

Inspiration til trivsel og arbejdsglæde

Vi kender det alle sammen: En grå og rutinepræget arbejdsdag, hvor man føler sig fanget i en endeløs gentagelse af opgaver. Du søger efter en gnist, der kan forvandle dit arbejdsliv og øge produktiviteten. Netop her kommer Anders Bjørk ind i billedet.

I sine foredrag giver Anders sine deltagere et kærligt løft ind i en fremtid, hvor forandringer er noget, vi accepterer som et vilkår – modsat i dag, hvor mange håber på, at forandringerne er et forbipasserende fænomen. Anders har i sit eget arbejdsliv gennemgået radikale forandringer, ligesom han har arbejdet i både private og offentlige virksomheder. De seneste år har han været dedikeret til leder- og medarbejderudvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Book Anders Bjørk til jeres næste arrangement og oplev, hvordan arbejdsglæde og forandringsledelse kan drive jeres succes fremad.

Se foredrag med Anders Bjørk
Anders Bjørk foredrag

Bliv bedre til at møde forandringer – både kollektivt og individuelt

I dette tankevækkende og nærværende foredrag giver Anders Bjørk deltagerne inspiration til at imødekomme forandringer positivt, med ro i maven, og en god stemning på arbejdspladsen.

Som forandringsvejleder tager han udgangspunkt i jeres situation, og han viser et humoristisk billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi tackler situationer. Formålet med det hele bliver derfor ikke kun at gøre den enkelte bedre i stand til at håndtere forandringer, men også at få hele gruppen, afdelingen og arbejdspladsen til at gøre det sammen og med respekt for hinandens forskelligheder.

I foredraget giver Anders et kærligt indspark til, hvordan I som virksomhed og medarbejdere tager et længere – og mere solidt – skridt ind i fremtiden, simpelthen ved at se forandringer som et vilkår frem for et forbigående fænomen.

I får redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan bruges efterfølgende. Alt sammen på en let, motiverende og uformel måde.

Anders Bjørk foredrag

Få en rigtig god arbejdsdag

Ord som arbejdsglæde, sygefravær, motivation, kommunikation og forandring er flittigt brugte, når vi ser på medarbejderes trivsel på danske arbejdspladser. Særdeles vigtige fokusområder – ikke mindst, når vi tør dykke ned i emnerne og udforske, hvordan vi hver især kan bidrage positivt til at sætte handling bag ordene.

I dette foredrag giver Anders Bjørk konkrete idéer til, hvad vi som medarbejdere kan gøre for at få flere gode arbejdsdage i kalenderen. Hvad afgør, at vi får en rigtig god arbejdsdag – ikke bare os selv, men også vores kolleger? Deltagerne får indsigt i og idéer til, hvordan de selv sætter sig ved roret, tager styringen og sætter kurs i retning af noget positivt.

Hvordan en rigtig god arbejdsdag former sig er aldeles individuelt. De metoder, der kan sætte gang i og styrke vores individuelle udvikling i retning af bedre arbejdsdage, er derimod almengyldige. Det er metoder, der gør os i stand til at ændre vores vaner og bryde negative handlings- og reaktionsmønstre.

Anders udfordrer dette paradoks. Han udfordrer sine deltagere til at møde hverdagen med nye øjne. Han viser, hvordan vi ændrer de historier, vi fortæller os selv – og hvordan vi har mulighed for at skabe en arbejdsdag, hvor vi føler os beriget frem for drænet.

Anders Bjørk foredrag

Forandringsledelse

På dette underholdende og faglige foredrag viser Anders Bjørk, at når vi skal lede forandringer, kræver det at vi kan få folk med os.

Forandringsledelse handler om historiefortælling og værdier, der skal inspirere og motivere. Som leder kræver det, at vi tør kigge ind i os selv, og vurdere hvad vores formål er, ægte og ærligt.  Som ledere skal vi grundlæggende evne at kunne kommunikere til folk hvorfor vi skal, det vi skal.

Når vi forandringsledere vil vi have hesten til at drikke af vandet, inden den er kommet hen til truget.  Det er en kreativ proces, der imidlertid følger faste faser hen imod i målet, som Anders i over 10 år har hjulpet ledere med i private og offentlige virksomheder, i både større grupper og én til én sparring.

Efter foredraget, der bliver serveret på en let, motiverende og uformel facon, står I tilbage med et smil på læben, konkrete redskaber og et nyt fælles sprog til handling på området.

Anders Bjørk Video

Anders Bjørk foredrag

Se foredrag med Anders Bjørk

Referencer

“Anders Bjørk er i sit foredrag bemærkelsesværdig nærværende i forhold til sine tilhørere og giver meget af sig selv. Som kunde og tilhører føler man sig fuldstændig i centrum; Anders’ foredrag er meget unikt. Med få indspark før foredraget om organisation og målgruppe er han i stand til at trække paralleller fra sine teorier til tilhørerne. Man føler således, at han allerede har et indgående kendskab til hvilke udfordringer og problemer, vi står med. Anders læser hurtigt, hvad hans tilhørere har brug for; værktøjerne bliver derfor unikke og brugbare. Anders Bjørk er alt andet end “et foredrag i rækken”.

Jane Have

Rigspolitiet

Anders var meget jordnær og talte meget fint ind i de forandringer og udfordringer vi kan have i hverdagen. Medarbejderne har kun givet positive tilbagemeldinger på Anders foredrag.

Tina Andersen

Odense Kommune

Det var et godt oplæg. TR fik konkrete værktøjer med hjem - og blev mere opmærksom på betydningen af egen tilgang til samarbejdet med kolleger og ledelse.

Stine Baad Clausen

Faxe Kommune

Anders leverede varen hos os, det er absolut ikke sidste gang, vi har besøg af ham. Alle fik noget med der fra. Han var god til at fange medarbejderne.

Trine Hebsgaard

Ringkøbing-Skjern Kommune

Anders Bjørks foredrag er aktuelt og genkendeligt. Han fanger sit publikum med en eminent formidlingssans, hvor han bidrager med personlige historier, der gør det meget nærværende og relevant. Meget fin afstemning mellem publikums deltagende og lyttende position.

Lene Hvass Olsen

Bornholms Regionskommune

Tak for en fantastisk dag. Alle de tilbagemeldinger, som jeg har fået, har været rosende. Jeg hører, at alle har fået noget ud af dagen, så det er super dejligt. Anders er knald hammerende god, så det har været en udsøgt fornøjelse og til stor inspiration at lære ham at kende. Jeg håber, at vores veje krydses igen.

Suzette Hindborg

Odense Universitetshospital

En stærk oplægsholder, som var meget nærværende og personlig i sin fortælling. En god formidlingsevne og holdet har forstået budskabet.

Manuel Kehrer

Syddansk Universitet

Anders gav deltagerne mange fine eksempler, som kunne bruges til refleksion over egne handlemuligheder

Gitte Mølgaard Nielsen

BUPL Nordjylland

Som altid en veloplagt Anders Bjørk, der var opmærksom på mine ønsker som kunde, men i lige så høj grad på tilhørene.

Søren Eriksen

Pensionistfraktionen, Næstved Lærerkreds

Det var rigtig godt, at Anders havde teori med i foredraget. Det var håndgribeligt for personalet.

Rikke Thomsen

Aalborg Universitetshospital

Anders ramte spot on til vores Team dag, vi var alle meget positive, og kan være at vi vil bruge Anders igen i ALSO.

winnie Prebensen

ALSO

Anders Bjork has for the past year led a comprehensive enneagram training session for our global Product Marketing Team. The sessions have been both individual and as a team and it was truly an outstanding experience. Anders vast knowledge and expertise within the enneagram framework was evident, and he effectively communicated the key principles of the enneagram in a practical and engaging manner. The team was highly impressed with his ability to create a positive and interactive learning environment, and we all gained valuable insights into our individual and collective strengths and challenges. We are deeply grateful for the opportunity to work with Anders and highly recommend him for any enneagram training initiatives.

Bjørn

GN Audio/Jabra

Alt i alt et rigtig godt foredrag! Stor ros til Anders Bjørk.

Trine Hundebøl Christensen

Sydvestjysk Sygehus

Virkelig godt, underholdende og meget relevant.

Charlotte Larsen

Nordjyllands Politi

Jeg er ganske enkelt nødt til – igen  – at sige og skrive tak for en helt igennem fantastisk og inspirerende dag på Sundhedscenteret i Næstved. Jeg er taknemmelig for, at Anders var og blev vores guide på vejen til en hel afdeling.

Malene Bønnelykke

Sundhedscenteret Næstved

Inddragende og med personlige anekdoter.

Dorthe Mechernsée

Synscenter Refsnæs

Anders formåede at gøre foredraget både relevant for den situation vores virksomhed står i, samt tilføje sjove indspark. Anders metoder er flere gange efterfølgende blevet anvendt i virksomheden.

Zitta Andersen

EDC-gruppen

Super behagelig og lærerigt oplæg luftet op med en gid portion humor og selvironi. Helt sikkert nogle punkter som giver stof til eftertanke. Kan varmt anbefales.

Javaria Ahsan

Kastrup Apotek

Friskt og med let forståelig tilgang til emnet.

Jan Fritz Hansen

Færgesekretariatet

Vi er en lille virksomhed der arbejder med unge der har flere udfordringer end arbejdsløshed. Foredraget var tilrettet os, og blev afholdt så vi alle kunne være med. Det var meget nærværende og tilpasset de spørgsmål der spontant kom frem. Vi har alle kunne reflektere og brug foredraget i vores hverdag. Anders er en meget behagelig og opmærksom foredragsholder. Vi valgte at vi ikke var så mange, og derved turde alle komme til orde og fik talt med Anders.

Bente Bresemann

Moveon-Bornholm

Anders ramte spot on. Meget autentisk, klog, sympatisk og sjov.

Malene Gaarn Jensen

NNE

Anders oplæg omkring Enneagramtest, vores testresultater og videre teamarbejde var i øjenhøjde, uformelt med god balance mellem faglige dialoger, praksisnære eksempler og en god portion humor.

Inge Birch

Omsorg Sjælland

Jeg har mødt Anders flere gange før og det er altid en fornøjelse - jeg har fået rigtig respons på hans foredrag fra mine kollegaer. Så vi er meget tilfredse :-)

Trine Nelson

NSR HK-klub

En feedback til Anders: Tak for et fint oplæg til Nordnet. Gode muligheder for efterfølgende refleksion :-) Som leder havde jeg gerne set, at du afslutter indlægget med en form for opsamling som ligger op til at jeg/vi kan arbejde videre med de pointer du gerne ville bringe til os. Jeg oplevede at det var svært for mig selv at trække pointerne ud som enkelstående,- så på min note står der - "tag anførbindet på - vi er alle anførere".

Vibeke Funch

Nordnet

Anders Bjørk var rigtig god og inspirerende. Han var vel forberedt og mødte deltagerne med en entusiame og positiv indstilling, og formidlingen gik rent igennem.

Susan Mikkelsen

EY

Vi oplevede en veloplagt og 'on-point' foredragsholder fra start til slut. Anders Bjørk havde fint fanget de emner jeg gerne ville have formidlet til organisationen og han sørgede for at vi i god stemning kunne gå videre til dagens øvrige program.

Kristina Balle-Jensen

Azelis Denmark A/S

Foredraget har været noget af det bedste hele min gruppe har været afsted til.

Kirishana

Gorms Apotek

Det var perfekt

Alice Pedersen

Regionsapoteket Midtjylland
Uforpligtende forespørgsel på Anders Bjørk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anders Bjørk
Anders Bjørk

5 ud af 5 stjerner

“Anders Bjørk er i sit foredrag bemærkelsesværdig nærværende i forhold til sine tilhørere og giver meget af sig selv. Som kunde og tilhører føler man sig fuldstændig i centrum. (...) Anders læser hurtigt, hvad hans tilhørere har brug for; værktøjerne bliver derfor unikke og brugbare. Anders Bjørk er alt andet end “et foredrag i rækken”."

Jane Have - Rigspolitiet Se alle referencer

Foredragsemner med Anders Bjørk