Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Fem foredragsholdere der har velgørenhed som deres mission

Fem foredragsholdere der har velgørenhed som deres mission

Tilbage til blog

24. november 2020

Hos Athenas finder du nogle af de bedste foredragsholdere, der sætter fokus på og har beskæftiget sig med velgørenhed og frivilligt arbejde. Alle går de op i, at frivillige organisationer skal have det godt – for det fortjener de. Deres foredrag er super relevante for frivillige organisationer eller arrangementer, der sætter fokus på netop det emne og vi har her samlet en række af de allerbedste. 

Anja Ringgren Lovén
Anja Ringgren Lovén er stifter af DINNødhjælp og holder tankevækkende og inspirerende foredrag om sit nødhjælpsarbejde i Nigeria, hvor hun hjælper de udsatte såkaldte “heksebørn”. Anja fortæller autentisk og engageret om det at satse alt for en sag og følge sit hjerte.

Rie Frilund Skårhøj
Rie Frilund Skårhøj er frivilligheds- og motivationsekspert, sociolog, forfatter og foredragsholder med både stor erfaring og entusiasme. Hun har bl.a. skrevet to anerkendte og velsolgte bøger om ledelse af frivillige.  De er baseret på undersøgelser af ’best practice’, ledelsesteorier og personlige erfaringer. Rie Frilund Skårhøj har en lang referenceliste som indeholder organisationer såsom Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse.

Christian Aziz
Christian Aziz er forfatter og sprogofficer og holder foredrag om blandt andet mødet mellem den arabiske og den danske kultur. Igennem sit civile arbejde har Christian Aziz arbejdet for Røde Kors og Gladsaxe Kommune siden 2009, med integration og med børn, unge og voksne af anden etnisk herkomst end dansk. Han har krydset Suezkanalen og rundet Afrikas Horn for både Mærsk og Søværnet flere gange, og var med på Søværnets første togt for at bekæmpe pirateri i 2008. 

Rikke Nielsen
Rikke Nielsen er tidligere professionel håndboldspiller og holder personlige foredrag om at arbejde for udviklingshæmmede børn. Siden hun indstillede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter er født med Downs syndrom, og sammen har de skabt et håndboldhold for udviklingshæmmede. Rikke Nielsen vandt prisen for årets forbillede ved DR Sportsgalla i 2017 for sit arbejde med holdet.

Ruth Brik Christensen
Ruth Brik Christensen er leder af KFUM’s Soldaterhjem og en af de mest underholdende og vidende foredragsholdere om soldaternes oplevelser i krig. Som leder af KFUM’s Soldaterhjem i et krigsområde har det været en af Ruths vigtigste opgaver at bære soldaternes byrder. I 2009 blev hun kåret til ”Årets helt” af Jyllands-Posten, og efterfølgende er bogen ”Ruth i krig” solgt i flere oplag.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.