Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på astrofysikkens mange store spørgsmål

Albert Sneppen

Foto: Sofus Graae

Albert Sneppen

Astrofysiker og Ph.D.-studerende.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Albert Sneppen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Astrofysiker Albert Sneppen er en anerkendt forsker, som har udgivet talrige artikler i førende internationale tidsskrifter, herunder “Nature” og “The Astrophysical Journal”. Hans forskningsresultater har rejst verden rundt og har belyst nogle af universets store, uløste gåder.

Et foredrag med Albert Sneppen giver jer:

  • En engageret, nysgerrig og interessant foredragsholder, der brænder for universets store spørgsmål.
  • Komplekse videnskabelige emner formidlet i øjenhøjde.
  • Større forståelse for kosmiske eksplosioner og sorte huller.

En passion for at opklare universets store spørgsmål

Albert har blandt andet skrevet om, hvordan sorte huller agerer som kosmiske spejle, hvordan klimaforandringer fører til mere ekstreme vejrfænomener, hvordan stjerner ser ud i de fjerneste galakser, hvor universets tungeste atomer kommer fra og hvor gammelt universet er.

Albert har været udvekslingsstudent ved Caltech i USA, han har en kandidatgrad i astrofysik fra Niels Bohr Instituttet, og han er nu ph.d.-studerende på The Cosmic Dawn Center og Niels Bohr Instituttet, hvor han forsker i neutronstjernekollisioner, galakseudvikling og kosmologi.

Book Albert Sneppen til jeres næste event, og bliv klogere på universets store spørgsmål og gåder.

Se foredrag med Albert Sneppen
Albert Sneppen foredrag

Når stjerner støder sammen

Albert Sneppen fortæller om en finurlig kosmisk eksplosion, der kom fra to stjerners kollision i en fjern galakse. I dagene efter sammenstødet lyste stjernerne op med intensiteten af en milliard sole, skabte de tungeste grundstoffer i den periodiske tabel og fødte et lillebitte sort hul.

Ny forskning har nu afsløret, hvordan det her kosmiske trafikuheld har set ud. Det kan lære os om fysikkens love i et af universets mest ekstreme miljøer, om oprindelsen af tunge atomer og måske afsløre alderen på hele universet.

Albert Sneppen foredrag

Universets sorte spejle

I et kosmos fyldt med skønheder og uhyrlige giganter er det sorte hul stadig en usædvanlig beboer, der bryder med den menneskelige intuition. Et sort hul kan nemlig fryse tiden selv, fange alt i sit indre og spejle universets lys på sin kant. Kort sagt udfordrer sorte huller vores forståelse af tid, rum og lys. Derfor dykker Albert Sneppen her ned i kosmos’ mest usædvanlige beboere.

I oplægget vil Albert først udfordre den gængse opfattelse af tyngdekraft for dernæst at se, hvorfor tyngdekraften former de mystiske sorte huller. Han vil – sammen med jer – udforske den paradoksale natur af de sorte giganter for at motivere, hvordan lys bevæger sig nær enorm tyngdekraft. Som afrunding vises, hvordan hele universet kan ses på kanten af et sort hul.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Albert Sneppen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Albert Sneppen