Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Timm Vladimir

Skuespiller, tv-vært og kogebogsforfatter

Timm Vladimir inviterer i sine levende og underholdende foredrag publikum med ind i sit spændende madunivers og deler ud af sin største passion – mad. Han laver mad med lige dele kærlighed og køkkenteknisk forståelse – og det skinner igennem i de inspirerende Timm Vladimir foredrag, som begejstrer i foredragssale landet over. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Timm Vladimir er uddannet skuespiller og har medvirket i en lang række dansk film og serier og lagt stemme til flere animationsfilm. Han blev for alvor kendt blandt danskerne som den ene part af duoen Vladimir og Kennedy i programmet af samme navn. Timm Vladimir har været vært på op til flere populære tv-programmer, såsom Venner for Livet, Mit sande jeg og Bagedysten igennem flere sæsoner.

Timm Vladimir er stor madentusiast og har i dag kastet sig over den gastronomiske verden. Han vandt Masterchef Danmark i både 2011 og 2013 og har siden startet sit eget gastronomiske univers, hvor han tilbyder gastronomiske kurser og events, og så har han udgivet to kogebøger.

For Timm Vladimir handler madlavning om at hygge sig. Med Timm Vladimirs Køkken har han skabt en moderne gastronomisk kursusvirksomhed, hvor han hjælper madelskere med lyst til smagsinspiration og en saltvandsindsprøjtning til de hjemlige køkkenregioner. Og dét er netop den passion, som Timm tager med sig ind i sine inspirerende foredrag om mad og livet som vært på Bagedysten.

  Timm Vladimir foredrag

  Timm og mad

  • Timm Vladimir fortæller om sit liv med madlavning. Han startede som 7-årig, hvor han var med mor i køkkenet, og det har siden udviklet sig til en levevej med en madskole med 10.000 besøgende om året og masser af opskrifter og madarrangementer landet over.
  • Timm fortæller veloplagt om sine madrejser, sin madfilosofi og krydret med masser af sjove røverhistorier og billeder

  Timm Vladimir foredrag

  Klar-Parat –Bag!om bagedysten!

  • Timm Vladimir, vært på Den Store Bagedyst, fortæller veloplagt om, hvordan en optagelse til Bagedysten foregår.
  • Kom med bagom kameraerne, og hør om de lange arbejdsdage, de sjove udfordringer, deltagerne, dommerne og ikke mindst; hvad bliver der af alle kagerne bagefter optagelserne?
  • Få svar på alle dine bagedyst spørgsmål. Altså på nær, hvem der vinder næste sæson:-)
Foredragsholdere der minder om Timm Vladimir

Foredragsemner med Timm Vladimir