Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Hør fortællinger om madrejser og madfilosofi - krydret med sjove røverhistorier og billeder

Timm Vladimir Foredrag

Timm Vladimir

Skuespiller, TV-vært og kogebogsforfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Timm Vladimir

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Timm Vladimir inviterer i sine levende og underholdende foredrag jer med ind i sit spændende madunivers, og deler ud af sin største passion – mad. Han laver mad med kærlighed og køkkenteknisk forståelse – og det skinner igennem i de inspirerende foredrag, som begejstrer i foredragssale landet over.

Et foredrag med Timm Vladimir giver jer:

  • Erfaringer fra hans karriere som madentusiast, skuespiller og vært
  • Inspiration til madlavning og fortælling om hans madrejse
  • Et foredrag som giver jer yderst brugbar viden om madlavning krydret med sjove røverhistorier og billeder

Indsigt i madentusiastens karriere

Timm Vladimir er uddannet skuespiller og har medvirket i en lang række danske film og serier, ligesom han har lagt stemme til flere animationsfilm. Han blev for alvor kendt blandt danskerne som den ene part af duoen Vladimir og Kennedy i programmet af samme navn. Timm Vladimir har været vært på flere populære tv-programmer, såsom “Venner for Livet”, “Mit sande jeg” og “Bagedysten” igennem flere sæsoner.

Timm Vladimir er stor madentusiast og har i dag kastet sig over den gastronomiske verden. Han vandt Masterchef Danmark i både 2011 og 2013 og har siden startet sit eget gastronomiske univers, hvor han tilbyder gastronomiske kurser og events, og så har han udgivet to kogebøger.

For Timm Vladimir handler madlavning om at hygge sig. Med Timm Vladimirs Køkken har han skabt en moderne gastronomisk kursusvirksomhed, hvor han hjælper madelskere med lyst til smagsinspiration og en saltvandsindsprøjtning til de hjemlige køkkenregioner. Og det er netop dén passion, som Timm tager med sig ind i sine inspirerende foredrag om mad og livet som vært.

Book Tim Vladimir til jeres næste event og få inspiration til at udbygge jeres madunivers samt en fortælling om hvilken madrejse Timm har været på.

Se foredrag med Timm Vladimir
Timm Vladimir foredrag

Timm og mad

Timm Vladimir fortæller om sit liv med madlavning. Han startede som 7-årig, hvor han var med sin mor i køkkenet, og det har siden udviklet sig til en levevej med en madskole med 10.000 besøgende om året og masser af opskrifter og madarrangementer landet over.

Timm fortæller veloplagt om sine madrejser og sin madfilosofi –  krydret med masser af sjove røverhistorier og billeder.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Timm Vladimir

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Timm Vladimir