Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

En underholdende, eftertænksom og medrivende fortælling om Danmarks folkekære sanger – Bamse

Käte Jørgensen og Peter Bødker

Käte Jørgensen og Peter Bødker

Käte Jørgensen, livsledsager til Flemming "Bamse" Jørgensen i 40 år, og Peter Bødker, en musikalsk sjælsfælle.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Käte Jørgensen og Peter Bødker

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tag med på en varm rejse gennem minder og musik, når enke Käte Jørgensen og musiker Peter Bødker, åbner deres hjerter og deler sjove anekdoter, der knytter dem til Flemming Jørgensen – den folkekære sanger Bamse. Käte og Flemming nåede at være sammen i 40 år, og hun har gennem alle årene været hans faste holdepunkt. Kätes bidrag bag kulissen har været uundværlig, og hendes dømmekraft har været afgørende. Peter og Flemming har spillet tusindvis af koncerter og indspilninger sammen, og de udviklede et nært venskab.

Et foredrag med Käte Jørgensen og Peter Bødker giver jer:

  • En underholdende og medrivende aften I Bamses tegn
  • Personlige anekdoter og fortællinger om en af Danmarks største sangere
  • Et blik bag kulisserne i musikverdenen

En aften i Bamses tegn: Et blik bag kulissen

Käte har været det stabile anker bag scenen, støtten og rådgiveren, der vævede familieliv og karriere sammen. Selvom hun sjældent deltog i koncerterne, ventede hun altid derhjemme med omsorg og gode råd, når Flemming vendte tilbage fra sine optrædener. Hendes dømmekraft og visdom var af afgørende betydning, når beslutninger skulle træffes.

Peters nære venskab med Flemming foldede sig ud gennem et væld af koncerter og utallige pladeindspilninger. Sammen opnåede de en musikalsk forståelse, sjældent set i dansk musikhistorie. Deres samarbejde stråler igennem værker som “Brdr. Mortensens Jul” og Flemmings ikoniske album “Stand By Me” – og ikke mindst den uforglemmelige “Den blå anemone”. Peter var en vigtig støtte gennem Flemmings rejser og turnéer.

Book Käte Jørgensen og Peter Bødker til jeres næste event, og oplev musikverdenen med ord, toner og billeder, når de to tager jer med bag kulissen.

Se foredrag med Käte Jørgensen og Peter Bødker
Käte Jørgensen og Peter Bødker foredrag

Tæt på Bamse

Kom med bag kulisserne og ind i hjertet af musikken, når Käte Jørgensen og Peter Bødker åbner døren og inviterer jer indenfor til en aften fyldt med varme, musik og uforglemmelige minder. I får foredraget leveret med et smil på læben og en sang i ærmet.

Hør om Kätes og Peters personlige anekdoter og oplevelser med Flemming “Bamse” Jørgensen. De fortæller jer åbenhjertet om den folkekære sangers liv og karriere. Et liv, der uden tvivl var spændende, med store hits og berømmelser, men også et liv med familie, drømme, tvivl og svære beslutninger.

Med Käte og Peter ved Flemmings side, har de hver især bidraget til store og vigtige øjeblikke og turn-arounds i Flemmings liv. Kätes meninger var altafgørende, og Peter var en nær venlig støtte gennem tournéerne.

Giv jer hen til en hyggelig, underholdende og medrivende fortælling om Danmarks folkekære sanger – Bamse.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Käte Jørgensen og Peter Bødker

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Käte Jørgensen og Peter Bødker