Henter Indhold ...

Ole Sejer Iversen

Professor og foredragsholder

Ole Sejer Iversen er professor i Child Computer Interaction ved Center of Advanced Visualization and Interaction (CAVI) på Aarhus Universitet og fokuserer i sin forskning på udvikling af digital teknologi med og til børn. Han er en af landets mest populære oplægsholdere, når det gælder digital omstilling i uddannelser og har holdt foredrag for store danske virksomheder som fx LEGO, på diverse konferencer i ind- og udland og universiteter i Europa, Australien og USA.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Ole Sejer Iversen er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for teknologiforståelse og digitalisering, herunder digital læring og omstilling i uddannelser, der er et af de helt store fokusområder lige nu. Undersøgelser viser, at der er stor forskel på, hvordan skoler og uddannelsesinstitutioner i praksis arbejder med at forberede børn og unge på at møde den digitale tidsalder. Derfor har Ole Sejer Iversen blandt andet undersøgt, hvordan skoler i de nordiske lande arbejder med at understøtte de såkaldte 21st century skills og fortæller i sine tankevækkende og inspirerende foredrag, hvad vi skal gøre for at bryde med det, han kalder det store ”skole-lotteri”.

Hvis vi gerne vil optimere børns læring i skolen, så er underviseren stadig den vigtigste forudsætning. Det er ikke nok, at IT er tilstede i folkeskolen, det er vigtigt men sikrer ikke i sig selv børnene stærkere IT-kompetencer. I et nyt forskningsprojekt forklarer Ole Sejer Iversen, hvordan vi gør danske skolebørn til fremtidens digitale designere.

Ole Sejer Iversen foredrag samt forskningsinteresse ligger i skæringspunktet mellem datalogi og kulturhistorisk psykologi med særlig interesse i allestedsnærværende digital teknologi til støtte for læringspraksis hos børn og teenagere. Ole Sejer Iversen er desuden udpeget af Undervisningsministeren til at lede ekspertgruppen, der skal komme med rådgivning til det nye obligatoriske fag ”teknologiforståelse”.

  Ole Sejer Iversen foredrag

  Foredrag med Ole Sejer Iversen dækker inden for en lang række emner om digital teknologisk udvikling og læring, heriblandt:

  • Fremtidens Digitale Skole: Strategier for det hybride læringsrum
  • Teknologiforståelse og digitalisering
  • Menneske-maskine-interaktion: Brugerdeltagelse i systemudvikling
  • Oplevelsesorienteret IT
  • Digitale og fysiske rum
  • Digital teknologi og design i undervisningen
  • Udviklingspsykologi
  • Digital myndiggørelse: Hvordan forbereder vi unge til at leve meningsfulde liv i en algoritme-centreret verden?

   

Foredragsholdere der minder om Ole Sejer Iversen

Foredragsemner med Ole Sejer Iversen