Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Forsød dit arrangement med et underholdende foredrag fra den energiske dessertkok

Markus Grigo

Foto: wichmann+bendtsen photography

Markus Grigo

Bager og dessertkok.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Markus Grigo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Markus

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

De fleste kender Markus Grigo fra TV, hvor han bedømmer amatørbageres søde kreationer i bedste sendetid. Men den sprudlende og energiske kageeksperts liv har ikke altid været en dans på sukker og marcipan, og Markus har måtte kæmpe hårdt for sin succes efter en opvækst præget af vold og mobning. Han fortæller åbent og ærligt om opvæksten i Tyskland og om, hvordan han bruger den voldsomme barn- og ungdom til at sætte endnu større pris på, hvor han er i livet i dag.

Et foredrag med Markus Grigo giver jer:

  • Sjove historier og spændende anekdoter fra arbejdet med at lave TV
  • Svar på, hvor meget træning det egentlig kræver at få souffléen til at hæve og glazen spejlblank
  • En inspirerende personlig fortælling om at vende modstand og udfordringer til succes og optimisme

At bage er at leve

Allerede som barn var Markus Grigo optaget af tyske madprogrammer på TV, og han har altid været sikker på, at maden og smagen skulle være omdrejningspunkt for hans karriere. Markus er både uddannet bager og kok og har arbejdet på en lang række højtprofilerede restauranter, blandt andet Royal Lancaster Hotel, Jan Hurtigkarl, Søllerød Kro og Geranium. Derudover har Markus i en periode været selvstændig.

Markus Grigo holder foredrag med den samme energi og passion, som vi oplever, når han er på TV. Med Markus’ smittende humør og positive tilgang til livet, er I sikret et underholdende og inspirerende arrangement.

Book Markus til jeres næste arrangement, og bliv klogere på livet, bagekunsten og produktionen bag et stort Tv-program.

Se foredrag med Markus Grigo
Markus Grigo foredrag

Velkommen i teltet

Hvordan ser en arbejdsdag ud, når et af de mest populære TV-programmer skal optages? Hvor meget træning kræver det egentlig for at få souffléen til at hæve og glazen spejlblank? Hvordan endte den tyske dessertkok som dommer i den danske bagekonkurrence? Hør om det unikke forhold mellem de to dommere og værten Timm Vladimir, og hvilke sjove udfordringer, de håbefulde amatørbagere og dommerne selv bliver udsat for.

Markus Grigo online bagekursus

Bag med Markus

Findes der noget bedre end at spise en hjemmelavet dessert? Nu kan I bage sammen med den kendte dessertkok Marcus Grigo – fra hvilken som helst lokation, I ønsker.

Markus guider jer igennem en opskrift hjemme fra hans køkken, mens I har mulighed for at stille spørgsmål online. I modtager opskriften i god tid, så I har god tid til at læse den igennem og handle ingredienserne ind.

I kan se frem til et hyggeligt arrangement sammen med Markus, hvor I online kan skåle i et glas vin og hvor I til sidst spiser jeres desserter sammen.

Der er mange muligheder i forhold til hvad I vil kunne bage sammen med Markus. Det kunne være soufflé eller macarons, men der er også mulighed for at lære at temperere chokolade på den rigtige måde eller andre bageteknikker.

Markus Grigo foredrag

Fra modgang til succes – en personlig historie

Markus Grigo åbner op for en mere personlig side, når han fortæller om sin hårde opvækst i Tyskland. En voldelig far og massiv mobning i skolen betød, at Markus aldrig havde fri og aldrig kunne slappe af og føle sig sikker. Efter at have været i kokkelære fik Markus mulighed for at komme til London; væk fra faren og volden og væk fra Tyskland.

Markus fortæller ærligt og inspirerende om, hvordan han har vendt den store modgang til styrke og optimisme. I dag betyder den hårde opvækst, at Markus sætter endnu mere pris på sin succes og sine personlige sejre.

Markus Grigo video

Foredrag: Bag med Markus - Markus Grigo online bagekursus

Foredrag med Markus Grigo: Findes der noget bedre end at spise en hjemmelavet dessert? Nu kan du bage sammen med den kendte dessertkok Marcus Grigo, hjemme fra dit eget køkken.

Se foredrag med Markus Grigo

Referencer

Det var et meget bevægende foredrag som greb folk om hjertet.

Hanne Sandager

Aktive Kvinder Silkeborg

Grigos hjemmebag

Markus Grigo, dessertkok og bagedommer på tv, er kendt for sine fantastiske kager og desserter af høj kvalitet. Denne bog er en ny udgave af Grigos hjemmebag – i tykke skiver og store mundfulde. Det er en samling af de allerbedste kageklassikere samt nye opskrifter, som alle får tænderne til at løbe i vand. Her er alt, hvad hjertet måtte begære af håndterbare kager til både festlige lejligheder og hyggelige stunder. Fra cookies, kanel­snegle, donuts og brownies til bradepandekager, tærter, lag­kager og julesmåkager samt ikke mindst pandekager og vafler. Tyskfødte Markus Grigo er både uddannet bager og kok. Som ung fik han hurtigt en lidenskab for det søde, fine køkken og har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og siden 1991 i Danmark. Har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter, heriblandt Søllerød Kro, Jan Hurtigkarl og Gera­nium. Har sideløbende haft sin egen virksomhed med produk­tion af luksuskager og is. Er forfatter til en række bøger, har holdt foredrag og medvirket i diverse tv­programmer. Er flere gange prisbelønnet for sine kager og desserter og har blandt andet modtaget hædersdiplom for sin konditorkunst fra Det Gastronomiske Akademi. I dag arbejder Markus som teknolog og beskæftiger sig derigennem med chokolade, som er en af hans store, søde passioner.

Kilde: Saxo

Uforpligtende forespørgsel på Markus Grigo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Markus Grigo