Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få en spændende indsigt i livet som tv-vært hos DR1 i programmer i øst og vest

Mette Bluhme Rieck

Dean Strange

Mette Bluhme Rieck

Tv-vært og journalist hos DR1 - Foredrag om oplevelserne som du ikke ser på fjernsynet.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mette Bluhme Rieck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mette Bluhme Rieck er et kendt ansigt som vært og journalist fra mange af DR1’s programmer, bl.a. som vært i Aftenshowet og Antikduellen. I sine foredrag giver hun sit publikum indblik i overvejelser, udfordringer og alt dét, som du ikke ser tv. Kom i godt selskab med Mette!

Mette Bluhme Rieck har været tv-vært og journalist på DR siden 2010. Hun har læst samfundsvidenskab på Roskilde Universitet inden hun blev uddannet journalist. Første gang hun dukkede frem på skærmen var som vært på DR1 programmet Antikduellen i 2013. Før det havde hun i en årrække arbejdet bag kameraet som journalist og tilrettelægger på flere livsstils- og børneprogrammer på DR. Ved et tilfælde endte hun en dag foran kameraet, og siden blev det hurtigt til en lang række programmer i antik- og designgenren. Et emne der i den grad interesserer den loppeentusiastiske Mette.

Et foredrag med Mette Bluhme Rieck giver dig:

  • En unik mulighed for at få et kig bag kulissen på de populære tv-programmer, Mette er frontfigur for
  • Sjove historier og anekdoter fra maskinrummet, når en tv-produktioner bliver til
  • En foredragsholder med stor indlevelse, humor og kækhed, nøjagtig som du kender hende fra skærmen

I 2016 tog Mette springet fra antik til DR Sporten, og dermed gik turen ind i TV-Avisens studie som oplæser af sportsnyhederne. Tiden på Sporten bød på mange rejser og oplevelser inklusiv den ultimative sportsbegivenhed: OL i Rio de Janeiro. Medaljerne væltede ind til de danske atleter og de endte alle i godt selskab i sofaen hos Mette og kollegerne. Siden er Sporten skiftet ud med jobbet som vært på DR1’s Aftenshowet, hvor hun med stor indlevelse, humor og nærvær møder danskerne – kendte som ukendte – og guider seerne gennem aktuelle og personlige historier. Hendes passion for design lever dog videre, og senest har hun i bedste sendetid sat jagten ind på Danmarks næste møbelklassiker.

Mette har blandt andet også været vært og journalist i disse programmer fra DR1: Danmarks Næste Klassiker, Spis & Spar, Guld i Købstæderne, Det er vores jul og Guld på Godset.

Se foredrag med Mette Bluhme Rieck
Mette Bluhme Rieck foredrag

Mit tv-liv i øst og vest

Er du til sports-, antik-, jule- eller madprogrammer, så er du nok stødt på Mette Bluhme Rieck. Som vært på Aftenshowet kan du flere aftener om ugen møde hende i en bred vifte af emner, historier og mennesker. På trods af det kun er relativt få år siden, hun stillede sig foran kameraet, er hun her, der og allevegne på DR1 og giver i dette foredrag et kig bag kulisserne på de mange populære programmer som hun har rejst Danmark og verden rundt for at få i kassen.

Uanset om I helst vil høre om forberedelserne, udfordringerne og afviklingen af OL i Rio de Janeiro, røverhistorierne og vurderingerne fra Guld i Købstæderne eller måske hverdagen på og omkring TV-Avisen eller Aftenshowet, så lukker Mette Bluhme Rieck jer med ind i maskinrummet og fortæller om overvejelser, udfordringer og alt dét, der ikke kommer med i fjernsynet. Foredraget krydres med bag-om billeder, video fra hverdagen bag kameraet og klip fra programmerne. Også dem hun måske egentligt ville ønske aldrig var kommet på bånd.

Mette Bluhme Rieck foredrag

”Ind i antikken” m. Kasper Nielsen

Programmerne Guld på Godset og siden hen Guld i Købstæderne har en særlig plads i Mette Bluhme Riecks hjerte, da hun – foruden at have været vært på mere end 40 timer af den omrejsende jagt på Danmarkshistorien og danskernes klenodier – også var med til at opfinde og udvikle programmet. Gennem programmerne mødte hun vurderings- og salgsdirektør ved Bruun Rasmussen Kunstauktioner, Kasper Nielsen, som hun privat danner par med. Hjemme hos dem lever den evige diskussion om det er Kaspers erfaring og klassiske smag, der skal dominere indretningen eller om det er Mettes fund og pludselige indfald.

Hør dem fortælle historien om design- og antikbølgen på dansk tv, fra første skvulp og videre til den tsunami, der de sidste par år har skyllet ind over alle kanaler og revet danskerne med. Få de sjoveste anekdoter, vildeste vurderinger og et solidt blik ind bag tæppet i både tv- og auktionsbranchen.

Bliv klogere på, hvad du bestemt ikke må smide ud og hvorfor de bedste kup altid er dem, hvor du har hjertet med.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mette Bluhme Rieck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mette Bluhme Rieck