Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få en spændende indsigt i livet som tv-vært hos DR1

Mette Bluhme Rieck

Dean Strange

Mette Bluhme Rieck

TV-vært, tilrettelægger og journalist.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mette Bluhme Rieck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mette Bluhme Rieck er et kendt ansigt som vært og journalist fra mange af DR1’s programmer, blandt andet som vært i “Aftenshowet” og “Antikduellen”. I sine foredrag giver hun sit publikum indblik i overvejelser, udfordringer og alt dét, som I ikke ser på tv.

Et foredrag med Mette Bluhme Rieck giver jer:

  • En unik mulighed for at få et kig bag kulissen på de populære tv-programmer, som Mette er frontfigur for
  • Sjove historier og anekdoter fra maskinrummet, når en tv-produktioner bliver til
  • Tips til og viden om, hvad I absolut ikke må smide ud, og hvordan I gør den bedste handel

Livet som Tv-vært og tilrettelægger

Mette har været tv-vært og journalist på DR siden 2008. Hun har en bachelor i HA i organisation fra Roskilde Universitet inden, hun blev uddannet journalist. Første gang hun dukkede op på skærmen var som vært på DR1 programmet “Antikduellen” i 2013. Før det havde hun i en årrække arbejdet bag kameraet som journalist og tilrettelægger på flere livsstils- og børneprogrammer på DR. Ved et tilfælde endte hun en dag foran kameraet, og siden blev det hurtigt til en lang række programmer i antik- og designgenren. Et emne, der i den grad interesserer den loppeentusiastiske Mette.

I 2016 tog Mette springet fra antik til DR Sporten, og dermed gik turen ind i TV-Avisens studie som oplæser af sportsnyhederne. Tiden på Sporten bød på mange rejser og oplevelser inklusiv den ultimative sportsbegivenhed: OL i Rio de Janeiro. Medaljerne væltede ind til de danske atleter og de endte alle i godt selskab i sofaen hos Mette og kollegerne. Siden er Sporten skiftet ud med jobbet som vært på DR1’s Aftenshowet, hvor hun med stor indlevelse, humor og nærvær møder danskerne – kendte som ukendte – og guider seerne gennem aktuelle og personlige historier.

Book Mette til jeres næste arrangement, og bliv klogere på livet som tv-vært og hvordan det er at udvikle programmer om emner, man selv elsker at nørde med.

Se foredrag med Mette Bluhme Rieck
Mette Bluhme Rieck foredrag

Mit tv-liv i øst og vest

Er I til sports-, antik-, jule- eller madprogrammer, så er I nok stødt på Mette. Som vært på Aftenshowet kan I flere aftener om ugen møde hende i en bred vifte af emner, historier og mennesker. På trods af, at det kun er relativt få år siden, hun stillede sig foran kameraet, er hun her, der og allevegne på DR1, og giver i dette foredrag et kig bag kulisserne på de mange populære programmer som hun har rejst Danmark og verden rundt for at få i kassen.

Uanset om I helst vil høre om forberedelserne, udfordringerne og afviklingen af OL i Rio de Janeiro, røverhistorierne og vurderingerne fra “Guld i Købstæderne” eller måske hverdagen på og omkring TV-Avisen eller Aftenshowet, så lukker Mette jer med ind i maskinrummet og fortæller om overvejelser, udfordringer og alt dét, der ikke kommer med i fjernsynet. Foredraget krydres med billeder og videoer fra hverdagen bag kameraet og klip fra programmerne. Også dem, hun måske egentligt ville ønske aldrig var kommet på bånd.

Mette Bluhme Rieck foredrag

”Ind i antikken” m. Kasper Nielsen

Programmerne “Guld på Godset” og sidenhen “Guld i Købstæderne” har en særlig plads i Mettes hjerte, da hun – foruden at have været vært på mere end 40 timer af den omrejsende jagt på Danmarkshistorien og danskernes klenodier – også var med til at opfinde og udvikle programmet. Gennem programmerne mødte hun vurderings- og salgsdirektør ved Bruun Rasmussen Kunstauktioner, Kasper Nielsen, som hun privat danner par med. Hjemme hos dem lever den evige diskussion om det er Kaspers erfaring og klassiske smag, der skal dominere indretningen eller om det er Mettes fund og pludselige indfald.

Hør dem fortælle historien om design- og antikbølgen på dansk tv, fra første skvulp og videre til den tsunami, der de sidste par år har skyllet ind over alle kanaler og revet danskerne med. Få de sjoveste anekdoter, vildeste vurderinger og et solidt blik ind bag tæppet i både tv- og auktionsbranchen.

Bliv klogere på, hvad I bestemt ikke må smide ud og hvorfor de bedste kup altid er dem, hvor I har hjertet med.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mette Bluhme Rieck

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mette Bluhme Rieck