Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Bent Flyvbjerg

Succesfuld projektledelse: Nå jeres mål og overhold budget og tidsplan

Bent Flyvbjerg

Bent Flyvbjerg

Oxford-professor, Villum Kann Rasmussen-professor, økonomisk geograf, samfundsforsker og ekspert i globale megaprojekter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Bent Flyvbjerg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Bent

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Store projekter fejler oftere end de får succes. Bent Flyvbjerg, prisvindende forfattere bag den internationale bestseller “How Big Things Get Done”, skrevet sammen med journalist Dan Gardner, har siden 1990’erne forsket i internationale megaprojekter, og hvorfor nogle lykkes, mens andre fejler. Hans fund og foredrag henvender sig til projektledere på alle planer – fra den private handyman til den overordnede chef for et globalt megaprojekt.

Et foredrag med Bent Flyvbjerg giver jer:

  • Uundværlig viden for succesfuld projektledelse: Skab de bedste forudsætninger for et succesfuldt projekt, stort eller småt
  • Indsigt i de overrraskende faktorer, der er afgørende for udfaldet af ethvert projekt
  • Forskningsbaseret viden om, hvordan gode projektresultater skabes i samspil mellem ledelse, projektledere og andre interessenter

Verdens førende ekspert i megaprojekter og projektledelse

Det er nærmest givet, at store projekter bliver forsinkede og dyrere end planlagt. Superhospitaler, motorvejsrenoveringer og nye IT-systemer overholder typisk hverken tidsplan eller budget. Faktisk viser Bents forskning, at over 91 % af projekter netop ikke overholder deres tidsplan og/eller budget, og at kun 0,5 % reelt lever op til de lovede fordele og resultater. Men hvad hvis det ikke behøvede at være sådan?

Bent opridser i sin prisvindende internationale bestseller “How Big Things Get Done, skrevet sammen med journalist Dan Gardner, en lang række årsager til, hvorfor projekter fejler eller går i stå i processen. Dertil fremlægger han tiltag til, hvordan man kan holde sit projekt på sporet og skabe de nødvendige forudsætninger for at nå i mål – hvad enten projektet foregår inden for hjemmets fire vægge eller breder sig over flere kontinenter.

I 2023 blev bogen shortlistet til den prestigefyldte pris, “FT Business Book of the Year 2023”, sammen med store bestsellere som blandt andet Elon Musk-biografien. Yderligere vandt bogen prisen som “Best Book of 2023” i business- og økonomi-kategorien af The Economist, samt Inc. Magazine’s pris for “Most Important Book of 2023”.

Bents bøger og artikler er oversat til 20 forskellige sprog, han er slået til ridder og han har modtaget både to Fulbright-stipendier og ’the Project Management Institute Research Achievement Award’. Bent udtaler sig ofte til internationale nyheder, og han er rådgiver til regeringerne i Storbritannien, USA og Kina samt til en række Fortune 500-virksomheder.

Book et foredrag med en af verdens førende eksperter, indenfor planlægning og udførelse af megaprojekter og få indsigt i, hvordan I når succesfuldt i mål med jeres projekt.

Se foredrag med Bent Flyvbjerg
Bent Flyvbjerg foredrag

How Big Things Get Done

Intet er mere inspirerende end en stor vision, der bliver til en succes. Forestil jer Empire State Building, der skød op på blot 21 måneder, eller Apples iPod, der gik fra et enmandsprojekt til produktlancering på under et år. Begge er inspirerende historier, men begge er også undtagelser. For virkeligheden er, at 99,5 % af megaprojekter fejler.

Med udgangspunkt i sin forskning samt i pointerne fra sin internationale bestseller “How Big Things Get Done, tager Bent jer hele vejen rundt om projektledelse og de mange faktorer, der leder til enten succes eller fiasko – hvad enten der er tale om et mindre projekt eller et megaprojekt. For hvordan kommer man egentlig godt i mål med et projekt, og hvorfor går det så ofte galt? Få opskriften på, hvordan I skal organisere og lede komplekse projekter, så I holder jeres løfter om fordele og resultater – også uden budgettet og tidsplanen skrider.

Foredraget tilbydes kun som et interviewformat, hvor I får mulighed for at stille Bent spørgsmål inden for hans faglige ekspertise, men målrettet jeres ønsker til indhold og de konkrete problemstillinger inden for projektledelse, I ønsker belyst.

Referencer

Rigtig godt og nærværende med spændende debatter og anekdoter.

Thomas Ringströmm

Trifork A/S
Uforpligtende forespørgsel på Bent Flyvbjerg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Bent Flyvbjerg