Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev skarpe foredrag om dansk politik som rammer skæve og sjove vinkler

Thomas Larsen Foredrag

Thomas Larsen

Politisk redaktør på Radio4, tidl. redaktør og politisk kommentator på Berlingske Tidende, forfatter og foredragsholder samt kompetent ordstyrer.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Thomas Larsen er en yderst kompetent foredragsholder. Som arrangør glæder man sig også over, at han møder op i god tid og interesserer sig for selve arrangementet."

Ingrid Dyhr Toft - FOF Syd- og Vestsjælland Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Thomas Larsen holder skarpe og aktuelle foredrag om dansk politik. Han evner at ramme de skæve og interessante vinkler, som derefter bindes sammen i politiske analyser. Derudover er Thomas Larsen en efterspurgt og kompetent ordstyrer, der kan skabe overblik til jeres arrangement. 

Thomas Larsen er en af landets mest benyttede politiske analytikere i radio og tv, og han var i 1990’erne samtidig forfatter og medforfatter til en række meget omtalte politiske biografier om bl.a. Poul Schlüter, Niels Helveg Petersen, Uffe Ellemann-Jensen, Svend Auken, Mogens Lykketoft og Anders Fogh Rasmussen. Han har desuden skrevet om Malene Schwartz og Inge Genfke.

Larsen forelæser om politik og journalistik og er kursusleder på Den Journalistiske Efteruddannelse, DJE. I 1995 blev han tildelt et Marshall Memorial Fellowship, og 1999-2000 var han John S. Knight Fellow på Stanford University i USA.

Thomas Larsen foredrag egner sig især til virksomheder, organisationer og foreninger som vil være opdaterede på den nyeste viden inden for politik, politisk kommunikation, medieforhold og journalistikkens status.

Se foredrag med Thomas Larsen
Thomas Larsen foredrag

Monark og menneske

Thomas Larsen er netop udkommet med bogen ”Monark og menneske”, som er skrevet i anledningen af Dronning Margrethes 50 års jubilæum som regent.

Dronning Margrethe kan i år fejre 50 års jubilæum som regent. Men hvad er der sket i de 50 år, Margrethe har siddet på tronen? Fra dengang hun som ung prinsesse pludselig ved sin fars død blev regerende monark. En ung mor til to og nygift. Dronningen er siden da blevet et samlingspunkt for nationen, en både elsket og respekteret regent. ”Monark og menneske” er en fortælling om en dronnings liv og de søjler, det hviler på: familien, nationen, rigsfællesskabet, historien, troen og kunsten.

I dette foredrag fortæller Thomas Larsen jer, hvordan Dronningen har skabt sin usædvanlige nære relation med befolkningen gennem fem svimlende årtier som regent, hvordan hun har moderniseret monarkiet og ændret kurs i sin løbende samtale og dialog med befolkningen. Samtidig kommer han også ind på det generationsskifte der en dag bliver en realitet, når Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary bliver Konge og Dronning af Danmark.

Thomas Larsen er en kendt journalist, politisk kommentator og forfatter til en række populære biografier af kendte danskere.
I sin karriere har han fulgt Kongehuset tæt og interviewet Dronningen flere gange, senest også i sin bestseller ”De dybeste rødder”, hvori Dronningen fortolker Danmarkshistorien.

Thomas Larsen foredrag

De dybeste rødder - Dronningen om danskerne

Hvorfor er det vigtigt at kende sine rødder? Hvad vil det sige at være dansk? De spørgsmål sætter bogen ‘De dybeste rødder’ på dagsordenen, når Dronning Margrethe II fortæller sin historie om Danmark og danskerne. Få en spændende aften i selskab med bogens forfatter, journalist Thomas Larsen.

I den meget omtalte bog ‘De dybeste rødder’ tager Dronning Margrethe læserne med på en rejse gennem Danmarks historie – fra den fjerneste fortid til nutiden. Beretningen foldes ud af en regent, der kender hver en krog af landet, og som forstår at tage folkesjælen til sig. Fortællingen er også præget af Dronningens tro på, at vi kan klare nutidens mange udfordringer, hvis vi vil.

I sit foredrag fortæller journalisten, forfatteren og kommentatoren, Thomas Larsen, indgående om bogens tilblivelse og de mange samtaler, som han har haft med Dronning Margrethe. Han fortæller også om, hvorfor netop vores fælles historie og diskussionen om danskhed optager så mange mennesker i dag. Han vil undervejs lægge op til debat og diskussion om nogle af de budskaber, som Dronningen kommer med i bogen.

Thomas Larsen foredrag

Andre Thomas Larsen foredrag:

  • Om statsministerens rolle og aktuelle politiske begivenheder.
  • Om politik og politisk kommunikation.
  • Om journalistik, medieforhold og politiske biografier.
  • Sidst men ikke mindst er Thomas Larsen meget efterspurgt som ordstyrer på konferencer.

Referencer

Thomas Larsens foredrag fungerede som et rigtig godt supplement til konferencens øvrige oplægsholdere. Han har en fin evne til at ramme de skæve og interessante vinkler som han flot binder sammen i en politisk analyse. Thomas Larsen var med til at give konferencen et kvalitetsmæssigt løft. Jeg kan varmt anbefale Thomas Larsens som foredragsholder.

Malene Størup

Halsnæs Kommune

God til at moderere og få både deltagere og panel i spil.

Rie Visby

Vejdirektoratet

Thomas var mødt op i god tid, så det var muligt at snakke med ham på forhånd. Han var samtidig veloplagt og formidlede det aftalte budskab til alles fulde tilfredshed. Helt ok.

Svend Aage Hansen

AOF Lolland

Thomas Larsen er en yderst kompetent foredragsholder. Som arrangør glæder man sig også over, at han møder op i god tid og interesserer sig for selve arrangementet.

Ingrid Dyhr Toft

FOF Syd- og Vestsjælland

Thomas Larsen var ordstyrer på en konference. Samarbejdet omkring forberedelsen har været rigtig godt.

Lisbet Andersen

Foreningen af Speciallæger

Thomas Larsen er perfekt som ordstyrer. Vi har brugt ham før og bruger ham gerne igen. Han får rigtig god feedback i vores egen evaluering af arrangementet.

Lisbet Andersen

Foreningen af Speciallæger

Thomas Larsen var en meget levende og empatisk foredragsholder og de 97 tilhørere var meget begejstrede for foredraget.

Mette E. Bruun

Roskilde Domsogn

Kære Thomas. Nogle dage er jobbet bare sjovere end andre ! Sådan var det for mig den 13. september. Nu er det så snart 14 dage siden og vi taler stadig om arrangementet - og om dig. Tak for din indsats. Du vandt alles hjerter og tiden fløj afsted. Vi beundrer dig for den måde, du så respektfuldt og nobelt håndterer emnet, og alligevel har kant og glimt i øjet. Vi må finde på noget, så vi kan høre dig igen en gang i fremtiden. Mange hilsner, alt godt og held og lykke med det hele.

Birgit Rojh

Bernstorff Slot

Thomas Larsen er utrolig kompetent og velforberedt. Vi hørte hans foredrag om bogen "Monark og menneske" om dronning Margrethe, som var virkeligt spændende og gav gode og sobre vinkler på hans samtaler med Dronning Margrethe. Hans store indsigt i dansk og international politik gav en god klangbund til foredraget. Thomas var imødekommende og reflekterende overfor de mange spørgsmål fra deltagerne. En gennemført god oplevelse.

Jesper Lindholm

Frivillig leder af Nyborg Strands Sommerkursus

Utroligt spændende foredrag med Thomas, som man kan mærke lever sig meget ind i det han fortæller om, og brænder for det. Vi har fået stor ros fra de deltagende for foredraget, og alle gik derfra lidt klogere på hele situationen.

Ida Dahl

Zenit Consult

Thomas var god til at få forsamlingen engageret, og de stillede så mange spørgsmål, at jeg måtte stoppe dem til sidst.

Simon Sparre Pinnau

Lederne, København Vest

Fremragende formidling af spændene stof. Vi holdt os på det overordnede plan som vi ønskede det, med en masse god Christiansborg inside information også.

Henrik Garver

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI

Jeg har netop modtaget vores evalueringsskemaer fra arrangementet, derfor svarer jeg først nu. Ud af de afleverede besvarelser - som udgjorde ca. halvdelen af de tilstedeværende - var 80% meget tilfredse, og det er vi i bestyrelsen overordentligt tilfredse med. Der var en god og forventningsfuld stemning fra starten, god spørgelyst, og deltagerne ville næsten ikke slippe Thomas, så FACs bestyrelse finder, at det var en stor succes. Mange hilsener herfra til Thomas.

Jytte Bykær Nielsen

FAC

Det var overordentlig aktuelt, da regeringen just havde indgået forlig med De Radikale og DF om efterlønsreformen.

Adam Pade

Københavns Malerlaug

Thomas Larsen var meget inspirerende og fangede med det samme forsamlingen på godt 50 deltagere. Der var en rigtig god debat i tilknytning til Thomas Larsens indlæg, og det var indtrykket, at tilhørerne virkelig følte, at de fik indblik i, hvad der sker bag Christiansborgs tykke vægge - herunder ikke mindst af spin og strategier og politiske rævekager. Der er ingen tvivl om, at vi gerne igen ved passende lejlighed vil engagere Thomas Larsen.

Steen Rytlig

Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Thomas Larsen
Thomas Larsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Thomas Larsen er en yderst kompetent foredragsholder. Som arrangør glæder man sig også over, at han møder op i god tid og interesserer sig for selve arrangementet."

Ingrid Dyhr Toft - FOF Syd- og Vestsjælland Se alle referencer

Foredragsemner med Thomas Larsen