Henter Indhold ...

Thomas Larsen

Redaktør og politisk kommentator på Berlingske Tidende, forfatter og foredragsholder

Thomas Larsen holder skarpe og aktuelle foredrag om dansk politik. Han evner at ramme de skæve og interessante vinkler, som derefter bindes sammen i politiske analyser. Derudover er Thomas Larsen en efterspurgt og kompetent ordstyrer, der kan skabe overblik til jeres arrangement. 

 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Thomas Larsen er en af landets mest benyttede politiske analytikere i radio og tv, og han var i 1990’erne samtidig forfatter og medforfatter til en række meget omtalte politiske biografier om bl.a. Poul Schlüter, Niels Helveg Petersen, Uffe Ellemann-Jensen, Svend Auken, Mogens Lykketoft og Anders Fogh Rasmussen. Han har desuden skrevet om Malene Schwartz og Inge Genfke.

Larsen forelæser om politik og journalistik og er kursusleder på Den Journalistiske Efteruddannelse, DJE. I 1995 blev han tildelt et Marshall Memorial Fellowship, og 1999-2000 var han John S. Knight Fellow på Stanford University i USA.

Thomas Larsen foredrag egner sig især til virksomheder, organisationer og foreninger som vil være opdaterede på den nyeste viden inden for politik, politisk kommunikation, medieforhold og journalistikkens status.

  Thomas Larsen foredrag

  De dybeste rødder – Dronningen om danskerne

  • Hvorfor er det vigtigt at kende sine rødder? Hvad vil det sige at være dansk? De spørgsmål sætter bogen ‘De dybeste rødder’ på dagsordenen, når Dronning Margrethe II fortæller sin historie om Danmark og danskerne. Få en spændende aften i selskab med bogens forfatter, journalist Thomas Larsen.
  • I den meget omtalte bog ‘De dybeste rødder’ tager Dronning Margrethe læserne med på en rejse gennem Danmarks historie – fra den fjerneste fortid til nutiden. Beretningen foldes ud af en regent, der kender hver en krog af landet, og som forstår at tage folkesjælen til sig. Fortællingen er også præget af Dronningens tro på, at vi kan klare nutidens mange udfordringer, hvis vi vil.
  • I sit foredrag fortæller journalisten, forfatteren og kommentatoren, Thomas Larsen, indgående om bogens tilblivelse og de mange samtaler, som han har haft med Dronning Margrethe. Han fortæller også om, hvorfor netop vores fælles historie og diskussionen om danskhed optager så mange mennesker i dag. Han vil undervejs lægge op til debat og diskussion om nogle af de budskaber, som Dronningen kommer med i bogen.

  Thomas Larsen foredrag

  Andre Thomas Larsen foredrag:

  • Om statsministerens rolle og aktuelle politiske begivenheder.
  • Om politik og politisk kommunikation.
  • Om journalistik, medieforhold og politiske biografier.
  • Sidst men ikke mindst er Thomas Larsen meget efterspurgt som ordstyrer på konferencer.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Thomas Larsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Thomas Larsen

Foredragsemner med Thomas Larsen