Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et helt unikt foredrag der giver efterklang i hele organisationen

Søren Holmgren Foredrag

Søren Holmgren

Konsulent og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var rigtig godt og inspirerende. Han fik alle med og mange taler stadig om foredraget i dag."

Mimi Nguyen - MAN Energy Solutions Se alle referencer

Et foredrag med Søren Holmgren giver jer:

  • En af landets mest erfarne og efterspurgte foredragsholdere
  • Et inspirerende, humoristisk og lærerige foredrage
  • Et foredrag som kombinerer praktik og teori til anvendelig viden i jeres organisation
Uforpligtende forespørgsel på Søren Holmgren

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Søren Holmgren er en unik foredragsholder, der med en god kombination af faglig indsigt og humor på gribende vis deler ud af de tanker og livsfilosofier, der ligger bag hans egen succes. Han inddrager de værktøjer, han har med sig fra elitesportens verden og viser, hvordan han gør brug af dem i sit arbejde i erhvervslivet til at overvinde modgang og skabe glæde og begejstring.

Et foredrag med Søren Holmgren giver jer:

  • En af landets mest erfarne og efterspurgte foredragsholdere
  • Et inspirerende, humoristisk og lærerige foredrage
  • Et foredrag som kombinerer praktik og teori til anvendelig viden i jeres organisation

Motivation, begejstring og udvikling

Søren Holmgren er med langt over 1000 afholdte foredrag i løbet af sin foredragskarriere en af de mest efterspurgte og erfarne foredragsholdere i landet og har ligeledes brudt igennem på den internationale foredragsscene med mange udenlandske kunder i sin portefølje.

Siden 2004 har Søren Holmgren drevet sin konsulentvirksomhed, hvis fokus er på salg, ledelse, præstation, organisation, forretningsstrategi og motivation. Han arbejder med virksomheder i hele verden og på alle organisationsniveauer. På den måde lykkes han med at spille en aktiv rolle i forhold til at skabe øget vækst hos sine kunder. I 2009 kunne han med udgivelsen af bogen “Blind Tillid”, ligeledes skrive forfatter på CV’et.

I det hele taget har Søren Holmgren et imponerende CV og en alsidig personlig og faglig erfaring at trække på i sine foredrag og workshops, hvor han nøje tilpasset den enkelte kundes aktuelle situation og målsætning, inspirerer sine kunder til handling, udvikling og altid med dét succeskriterium at bidrage til en mærkbar positiv forskel for kunden efter sit besøg.

Foruden sin imponerende foredragskarriere tæller Søren Holmgrens CV alt fra ledelseskonsulent og sparringspartner for en række aktører i dansk erhvervsliv, heriblandt for nogle af Danmarks største virksomheder, indehaver af to olympiske guldmedaljer fra legene i Sydney i 2000 og i Athen i 2004 i Goalball (et boldspil for blinde), mentaltræner for elitesportshold og unge talenter, mentor i diverse mentor- og støtteprogrammer til modtager af JCI-prisen TOYP (The Outstanding Young Person-award) og kåringen som IBM’s bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Fælles for Søren Holmgrens mangefacetterede bedrifter, er det værdisæt han bygger sin forretning og sine relationer på, og som gennemsyrer alt hvad han kaster sig over, nemlig kvalitet, professionalisme, høj etik, integritet og ikke mindst humor.

Book Søren Holmgren til jeres næste event og forøg jeres organisations gennemslagskraft med enkle effektive værktøjer.

Se foredrag med Søren Holmgren
Søren Holmgren foredrag

Alting handler om indstilling

Historien om, hvordan Søren som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv, er både morsom og gribende.

Foredraget er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og samtidig få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring i både sit professionelle liv og sit privatliv.

Søren Holmgren foredrag

Vind tillid

Om hvordan du kan opnå status som Trusted Advisor og vinde tillid gennem kompetent og sympatisk adfærd – og et grundigt personligt og professionelt forarbejde.

I dette foredrag sætter Søren Holmgren fokus på, hvordan man kan opnå status som Trusted Advisor, hvilket er den altafgørende nøgle til succes, når du arbejder med rådgivning, salg eller anden form for vidensbaseret formidling. For at vinde andres tillid er det foruden de professionelle kompetencer nødvendigt at besidde en række relationelle og kommunikative evner. Uden dem er det umuligt at vække den nødvendige sympati og opbygge tillid. I foredraget deler Søren ud af sin mangeårige erfaring som trusted advisor i dansk erhvervsliv, og kobler forskellige kommunikationsteorier med praksisberetninger.

Med dette foredrag får I et unikt kig ind i en ellers svært tilgængelig verden, og I får indblik i, hvordan I kan udvikle de nødvendige kvaliteter og kompetencer og arbejde med jeres kommunikation og jeres relation til kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Søren Holmgren foredrag

Forøg din gennemslagskraft

I dette foredrag giver Søren sine helt enkle men effektive værktøjer til, hvordan I kan skrue op for jeres gennemslagskraft, når I har brug for at vinde tilslutning til en sag, styrke jeres samarbejdsrelationer og brænde igennem med jeres budskab.

I foredraget får I konkrete teknikker som aktiv lytning, spørgeteknik og håndtering af indvendinger m.m, og det hele krydres med gode historier fra livet som sælger.

Søren Holmgren foredrag

Bagsiden af medaljen

Hvad stiller man op, når drømmen om succes bliver et ubærligt pres? Og hvordan håndterer man det, når presset forvandles til stress eller måske endda angst?

Vi lever i en hverdag, hvor vi ikke altid selv er i førersædet. På arbejdspladsen bliver vi mødt af målsætninger for vores stilling. Når vi kommer hjem, er det familielivet, der kræver vores fulde opmærksomhed. Vi får let travlt med at opfylde andres forventninger, krav og behov. Og så er der alt det andet, vi også burde; spise sundere, dyrke mere motion, skælde mindre ud, være en mere nærværende partner, kollega, forælder og ven. Listen af forventninger og idealer er uendelig.

I vores travle hverdag risikerer vi at glemme os selv. Samtidig stræber vi efter selv at komme tilbage i førersædet. Dette foredrag handler om, hvordan netop dét bliver muligt.

Søren Holmgren er eksemplet på én, der har gået hele vejen og desuden har arbejdet med utallige erhvervsfolk og atleter om netop håndteringen af dette sundhedstruende pres. I foredraget deler han sin sine indsigt i, hvilke tilgange og teknikker, der skal til for at modstå det pres, mange oplever både erhvervsmæssigt og privat, og I får indblik i, hvordan I ved hjælp af bevidste målsætninger og inspirerende leveregler kan vende presset til en drivkraft og atter indtage førersædet i jeres eget liv!

Søren Holmgren foredrag

Mentaltræning til hverdagsbrug

Mentaltræning er efterhånden omdrejningspunktet for enhver seriøs atlet. Ved OL i Beijing i 2008 havde 99 ud af 100 atleter en bevidst mentaltræningsstrategi.

Søren Holmgrens mentaltræning er ikke kun et elitesportsligt fænomen. Også i erhvervslivet og på hele forsknings- og uddannelsesområdet er mentaltræning et stærkt kort at have på hånden, da mentaltræningen viser sig at spille en afgørende rolle i alle præstationskrævende sammenhænge.

I foredraget mentaltræning til hverdagsbrug giver Søren Holmgren ved hjælp af konkrete cases en introduktion til mentaltræningens ABC – rettet mod sport og/eller erhvervslivet.

Søren Holmgren video

Foredrag med Søren Holmgren

Få et kort uddrag af Søren Holms humoristiske tilgang til det at holde foredrag, der kan ændre en organisations mind set radikalt.

Se foredrag med Søren Holmgren

Referencer

Han er et utroligt menneske, og man kan kun blive glad af at høre hans oplæg, som er både alvorligt og muntert og leveret på en måde, så alle lytter.

Birgitte Frederiksen

HK Kommunal, Hovedstaden

Søren Holmgren er et utroligt behageligt menneske, og super en formidler. Alle i salen var med hele vejen.

Sine

HK Kommunal, Hovedstaden

Søren var enormt god til at vinkle sit foredrag til de emner, der var aktuelle for vores dag i en superb blanding af teori og historier fra den virkelige verden. Han er fyldt med humor og det betyder, at budskaber trænger længere ind. Jeg har sjældent oplevet et foredrag for der blev lige dele taget notater og tørret øjne efter grin. Søren er en enormt god formidler og der var fuld fokus fra tilhørerne fra start til slut, hvilket kun er endnu mere imponerende en tidlig morgen. Det var en helt perfekt start på vores dag.

Anja Brix

Tryg

Helt fantastisk foredrag med faglig dybde og skøn humor.

Majbritt Forman

Hillerød Kommune

Super godt, sjovt og meget inspirerende foredrag, der gav anledning til refleksion ved middagen efterfølgende.

Lotte Kruse Andersen

Totalkredit

Vi var meget glade for Sørens oplæg og flere af vores deltagere overvejede meget at booke ham i fremtiden.

Anne Kleberg

ULF

Vi har aldrig prøvet at få SÅ meget og SÅ god feedback til en foredragsholder før. Det var virkelig en gave at have besøg af Søren - så relevant og så ægte.

Louise Nyholm

Novo Nordisk

Foredraget var godt, super inspirerende og leveret med masser af energi og humor

Jan Rasmussen

Telenor

Det er 3. gang jeg har booket Søren til forskellige arrangementer. Jeg er specielt meget glad for det Søren giver tilhørerne med hjem. Når man tænker videre over hans oplæg, for man en bevidsthed om at hverdagens små udfordringer som kan være trælse. Dem skal/kan man bare leve med, når Søren har opnået det han har med de udfordringer han har været igennem. Søren levere hans budskab på en måde hvor tilhørende får det seriøse leveret på en så morsom måde så de fleste standup komikkere halte bagefter.

Jan Kjellstrøm

Sammenslutningen Af Dagsinstitutionsledere (SAD)

Søren levede fuldt ud op til vores forventninger og vores gæster var tryllebundet af Sørens meget indlevende foredrag. En af de bedste foredragsholdere vi har haft gennem årene.

Gert Gerber

Office Supplies Denmark A/S

Sørens oplæg var afgørende for at folk fik en god dag ud af det. Det var et af de bærende oplæg - et af de oplæg som inspirerede deltagerne mest. Deltagerne skrev i evalueringen f.eks. "Hurra for Søren - han er sej" - "Gode værktøjer, der kan bruges både privat og på job". "Så sjovt, at man næsten glemte budskabet om at fejre sine sejre" Generelt "super godt indlæg".

Anne Marie Hagelskjær Smit

GLS-A

Sjovt, tankevækkende og autentisk.

Janne Hartington

Kriminalforsorgen

Fantastisk oplæg - Søren fik alle knap 140 deltagere til at le og alle gik hjem med noget at reflektere over. Vi har lavet en intern evaluering blandt deltagerne og indtil videre scorer Søren den højeste rangere af alle oplæg og input fra dagen :-) Tak.

Camilla Stæhr Simonsen

Dagrofa

Super inspirerende foredrag. Søren fangede alle med det samme med hans lige til måde at være på og hans humor. Tror alle gik derfra med en aha følelse og redskaber til at klare den travle hverdag på en bedre måde og huske hinanden.

Rikke Høgdall Hansen

Bestseller A/S

Det var rigtig godt og inspirerende. Han fik alle med og mange taler stadig om foredraget i dag.

Mimi Nguyen

MAN Energy Solutions

Fantastisk indlæg - jeg har fået masser af god feedback fra hele organisationen.

Gorm Mandsberg

Dubex A/S

Søren formår at oversætte sine udfordringer til hverdagsudfordringer, hvor alle kan relatere til og få input til at løse dem. Super inspirerende og alle kan huske hans gode pointer.

Anette Knudsen

Skattestyrelsen

Det var et super foredrag Søren holdte for os. Jeg har kun fået positive tilbage meldinger fra kollegaerne. Jeg vil varmt anbefale Søren til andre.

Jannie Wichmann

HKA

Inspirerende og underholdende foredrag om motivation fra Søren Holmgren der løftede humøret som afsluttende element på en dag med mange oplæg af mere teknisk og nørdet karakter. Stor anbefaling til andre om at booke Søren, hvis emnet skal være motivation. Jeg er sikker på der er andre emner som Søren også mestrer dette er blot hvad vi hørte om. Ramte godt og efter aftale.

Andreas

Siscon

Søren er fin til engelsk og selvom der både var live deltagere og folk på Teams brændte Søren godt igennem og fik os til at grine

Tanja Thomsen

Astellas Pharma A/S

Fantastisk medlevende og gode pointer.

Arne Sørensen

Kvickly Odder

Fantastisk foredrag - meget relevant og involverende - mange deltagere har efterfølgende rost oplægget til skyerne.

Lars Dich-Johansen

DSV Transport
Uforpligtende forespørgsel på Søren Holmgren

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Søren Holmgren
Søren Holmgren

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var rigtig godt og inspirerende. Han fik alle med og mange taler stadig om foredraget i dag."

Mimi Nguyen - MAN Energy Solutions Se alle referencer

Foredragsemner med Søren Holmgren