Henter Indhold ...

Søren Holmgren

Foredragsholder, konsulent og forfatter

Søren Holmgren er en unik foredragsholder, der med en god kombination af faglig indsigt og humor på gribende vis deler ud af de tanker og livsfilosofier, der ligger bag hans egen succes. Han inddrager de værktøjer, han har med sig fra elitesportens verden og viser, hvordan han gør brug af dem i sit arbejde i erhvervslivet til at overvinde modgang og skabe glæde og begejstring.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Søren Holmgren er med langt over 1000 afholdte foredrag i løbet af sin foredragskarriere en af de mest efterspurgte og erfarne foredragsholdere i landet og har ligeledes brudt igennem på den internationale foredragsscene med mange udenlandske kunder i sin portefølje.

Siden 2004 har Søren Holmgren drevet sin konsulentvirksomhed, hvis fokus er på salg, ledelse, præstation, organisation, forretningsstrategi og motivation. Han arbejder med virksomheder i hele verden og på alle organisationsniveauer. På den måde lykkes han med at spille en aktiv rolle i forhold til at skabe øget vækst hos sine kunder. I 2009 kunne han med udgivelsen af bogen Blind Tillid, ligeledes skrive forfatter på CV’et.

I det hele taget har Søren Holmgren et imponerende CV og en alsidig personlig og faglig erfaring at trække på i sine foredrag og workshops, hvor han nøje tilpasset den enkelte kundes aktuelle situation og målsætning, inspirerer sine kunder til handling, udvikling og altid med dét succeskriterium at bidrage til en mærkbar positiv forskel for kunden efter sit besøg.

Foruden sin imponerende foredragskarriere tæller Søren Holmgrens CV alt fra ledelseskonsulent og sparringspartner for en række aktører i dansk erhvervsliv, heriblandt for nogle af Danmarks største virksomheder, indehaver af to olympiske guldmedaljer fra legene i Sydney i 2000 og i Athen i 2004 i Goalball (et boldspil for blinde), mentaltræner for elitesportshold og unge talenter, mentor i diverse mentor- og støtteprogrammer til modtager af JCI-prisen TOYP (The Outstanding Young Person-award) og kåringen som IBM’s bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Fælles for Søren Holmgrens mangefacetterede bedrifter, er det værdisæt han bygger sin forretning og sine relationer på, og som gennemsyrer alt hvad han kaster sig over, nemlig kvalitet, professionalisme, høj etik, integritet og ikke mindst humor.

Få en smagsprøve på et foredrag med Søren Holmgren i nedenstående video:

  Søren Holmgren foredrag

  Alting handler om indstilling

  • Historien om, hvordan Søren som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv, er både morsom og gribende.
  • Foredraget er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og samtidig få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring i både sit professionelle liv og sit privatliv.

  Søren Holmgren foredrag

  Vind tillid

  • Om hvordan du kan opnå status som Trusted Advisor og vinde tillid gennem kompetent og sympatisk adfærd – og et grundigt personligt og professionelt forarbejde.
  • I dette foredrag sætter Søren Holmgren fokus på, hvordan man kan opnå status som Trusted Advisor, hvilket er den altafgørende nøgle til succes, når du arbejder med rådgivning, salg eller anden form for vidensbaseret formidling. For at vinde andres tillid er det foruden de professionelle kompetencer nødvendigt at besidde en række relationelle og kommunikative evner. Uden dem er det umuligt at vække den nødvendige sympati og opbygge tillid. I foredraget deler Søren ud af sin mangeårige erfaring som trusted advisor i dansk erhvervsliv og kobler forskellige kommunikationsteorier med praksisberetninger.
  • Med dette foredrag får du et unikt kig ind i en ellers svært tilgængelig verden, og du får indblik i, hvordan du kan udvikle de nødvendige kvaliteter og kompetencer og arbejde med din kommunikation og din relation til kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

  Søren Holmgren foredrag

  Forøg din gennemslagskraft

  • I dette foredrag giver Søren sine helt enkle men effektive værktøjer til, hvordan du kan skrue op for din gennemslagskraft, når du har brug for at vinde tilslutning til en sag, styrke dine samarbejdsrelationer og brænde igennem med dit budskab.
  • I foredraget får du konkrete teknikker som aktiv lytning, spørgeteknik og håndtering af indvendinger m.m, og det hele krydres med gode historier fra livet som sælger.

  Søren Holmgren foredrag

  Bagsiden af medaljen

  • Hvad stiller man op, når drømmen om succes bliver et ubærligt pres? Og hvordan håndterer man det, når presset forvandles til stress eller måske endda angst?
  • Vi lever i en hverdag, hvor vi ikke altid selv er i førersædet. På arbejdspladsen bliver vi mødt af målsætninger for vores stilling. Når vi kommer hjem, er det familielivet, der kræver vores fulde opmærksomhed. Vi får let travlt med at opfylde andres forventninger, krav og behov. Og så er der alt det andet, vi også burde; spise sundere, dyrke mere motion, skælde mindre ud, være en mere nærværende partner, kollega, forælder og ven. Listen af forventninger og idealer er uendelig.
  • I vores travle hverdag risikerer vi at glemme os selv. Samtidig længes vi efter selv at komme tilbage i førersædet. Dette foredrag handler om, hvordan netop dét bliver muligt.
  • Søren Holmgren er eksemplet på én, der har gået hele vejen og desuden har arbejdet med utallige erhvervsfolk og atleter om netop håndteringen af dette sundhedstruende pres. I foredraget deler han sin sine indsigt i, hvilke tilgange og teknikker, der skal til for at modstå det pres, mange oplever både erhvervsmæssigt og privat, og du får indblik i, hvordan du ved hjælp af bevidste målsætninger og inspirerende leveregler kan vende presset til en drivkraft og atter indtage førersædet i dit eget liv!

  Søren Holmgren foredrag

  Mentaltræning til hverdagsbrug

  • Mentaltræning er efterhånden omdrejningspunktet for enhver seriøs atlet. Ved OL i Beijing i 2008 havde 99 ud af 100 atleter en bevidst mentaltræningsstrategi.
  • Søren Holmgrens mentaltræning er ikke kun et elitesportsligt fænomen. Også i erhvervslivet og på hele forsknings- og uddannelsesområdet er mentaltræning et stærkt kort at have på hånden, da mentaltræningen viser sig at spille en afgørende rolle i alle præstationskrævende sammenhænge.
  • I foredraget “Mentaltræning til hverdagsbrug” giver Søren Holmgren ved hjælp af konkrete cases en introduktion til mentaltræningens ABC – rettet mod sport og/eller erhvervslivet.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Søren Holmgren

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Søren Holmgren

Foredragsemner med Søren Holmgren