Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Erindringer fra Grønland og vejen i musikken

Julie Berthelsen Foredrag

Julie Berthelsen

Musiker og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var Julies første foredrag, men hvis man ikke vidste det ville man ikke tænke det. Julie er fantastisk god til at "nå" sit publikum. Der var en meget fin og venlig stemning i salen. Julie optrådte nærværende og engageret."

Hanne Tambo - Fokus Folkeoplysning, Aalborg Se alle referencer

Et foredrag med Julie Berthelsen giver jer:

 • Hendes personlige erindringer og musikalske oplevelser, der leveres på underholdende vis
 • Et inspirerende foredrag, der giver jer et ærligt og nærværende indblik i hendes liv
 • En fortryllende fortælling, når hun giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske erindringer
Uforpligtende forespørgsel på Julie Berthelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Julie

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002 og har efterhånden vundet sig ind i de fleste danskeres musikhjerter. Julie er herudover af grønlandsk ophav på sin mors side, og kan opleves som foredragsholder, hvor hun taler om Grønland og landets kultur, musik og sangskrivning.

Et foredrag med Julie Berthelsen giver jer:

 • Hendes personlige erindringer og musikalske oplevelser, der leveres på underholdende vis
 • Et inspirerende foredrag, der giver jer et ærligt og nærværende indblik i hendes liv
 • En fortryllende fortælling, når hun giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske erindringer

Erindringer fra Grønland og et indblik i at vælge musikken som levevej

Julie er nok mest kendt fra sin deltagelse i Popstars på TV 2, hvor hun løb med en imponerende 2. plads. Senere hen er hun brudt igennem som sangerinde, og er i dag en kendt og afholdt entertainer med både koncerter, værtsroller og en karriere som forfatter på CV’et. I dag lever Julie af at dele sin passion for musik og Grønland med andre, og bor privat i Danmark med sin mand, håndboldspilleren Minik Dahl Høegh, og parrets to børn. Julie leverer underholdende og nærværende foredrag om sine erindringer fra sit liv på Grønland og landets kultur, sangskrivning og om, hvordan musikken egentlig blev en central del af hendes liv. Til foredragene er det muligt at kombinere indholdet med 2-3 sange.

Book Julie, og få en fortryllende oplevelse til jeres næste arrangement med både grin, hjertevarme og spændende fortællinger.

Se foredrag med Julie Berthelsen
Julie Berthelsen foredrag

Glimt af Grønland - oplæsning og sang

I dette foredrag fortæller Julie hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland. Foredraget tager afsæt i bogen “Min barndom i Grønland”, som Julie har været med til at skrive.

Så glæd jer til en fortryllende aften, når Julie Berthelsen giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske fortællinger. Indimellem oplæsning og billeder synger Julie også 2-3 grønlandske sange, fra et land, der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie. Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker.

Oplev et arrangement centreret om hygge og smil og en fortælling om et Grønland, der prægede Julie som barn, men også hendes nuværende voksne liv, og som ikke mindst kan mærkes i hendes sangkarriere.

Julie Berthelsen foredrag

Musik var aldrig en del af planen

Vigtigst for Julie var fra barnsben altid hendes skolegang og at få en uddannelse. Det var også den holdning hun fik med hjemmefra. Sang og musik var bare en hobby ligesom andre fritidsinteresser, som hendes forældre støttede op om, men det var aldrig meningen, at hun skulle have en professionel karriere indenfor musikken. Alligevel indhentede musikken af uransagelige grunde altid Julie.

I foredraget fortæller hun om, hvordan musikken egentlig blev til hos hende. I fortællingen fører hun jer tilbage til sine tidligste minder med musik og sang fra Grønland. Fra barndommen til hendes ungdom, hvor musik og sang rigtig begynder at tage form. Det er også i de år, at Julie finder ud af, at hun har et særligt talent for at synge, og at hun kan lide det.  Senere i livet skulle hun tage et konkret valg – var det musikken eller en uddannelse?

Julie fortæller om, hvad det er, der har formet hendes beslutning om at satse på musikken, og om hvad den beslutning har gjort for hendes liv og karriere i dag, og de mennesker, hun arbejder sammen med i musikbranchen.

Foredraget varer 60 minutter og efterfølgende slutter Julie af med tre sange med sin guitarist.

Julie Berthelsen foredrag

Julies sangskriverunivers

Til dette arrangement vil du opleve det bedste fra begge verdener: Der vil være foredrag, og der vil være en lille workshop.

Julie vil til at starte med holde et foredrag om sin sangskrivning, hvor I får en fortælling om, hvordan og hvorfor Julie skriver sange. Foredraget centrerer sig først og fremmest om følgende spørgsmål:

 • Hvor kommer idéerne fra?
 • Hvorfor skriver man sange?
 • Hvad vil man med det?

I vil få en indsigt i Julies sangskrivningsproces – hvordan går vejen fra en sangidé til et helt album? Hvorfor bliver nogle sange færdige, og andre ender i papirskurven? Julie illustrerer med nogle eksempler af sine egne sange.

Foredraget bliver et personligt et af slagsen. I bliver inviteret ind i Julies hjerte og hoved, for det er her, der arbejdes med sange, sangskrivning og musik.

Workshoppen: I skal i samarbejde med Julie skrive en sang. Her får alle mulighed for at være med og bidrage til sangen. I skal i fællesskab finde et emne til sangen, og I finder sammen ud af, hvordan den skal udformes. Julie har sin guitarist med, så I kan afrunde foredraget ved at synge sangen sammen.

Glæd jer til nogle hyggelige og kreative timer i selskab med Julie.

Referencer

Meget indlevende og hyggeligt. Go' stemning.

Lone Mikkelsen

Finansforbundet

Julie er meget nærværende og tilstede - en super oplevelse.

Lone Mikkelsen

Finansforbundet

Det var Julies første foredrag, men hvis man ikke vidste det ville man ikke tænke det. Julie er fantastisk god til at "nå" sit publikum. Der var en meget fin og venlig stemning i salen. Julie optrådte nærværende og engageret. Der var mange spørgsmål til hende efter foredraget. Det var min helt klare fornemmelse at publikum gik tilfredse hjem :-)

Hanne Tambo

Fokus Folkeoplysning, Aalborg

Foredraget skulle have været ledsagt af nogle danske sange, men i forbindelse med snak med Julie foreslog hun selv at ledsage foredraget med 5-6 grønlandske sange. Efter de kommentarer vi efterfølgende har fået fra vore medlemmer var de ovenud tilfreds og synes det var dejligt med de grønlandske sange. Så helt igennem et rigtig godt foredrag m.v. det kan kun anbefales.

Leif Pedersen

Finans Senior Midtjylland

Sangerinde, forfatter, konferencier...kært navn har mange navne og meget at øse af. Det gjorde Julie Bertelsen, da hun under overskriften "Size happy - str. Glad" hudløst ærligt fortalte om sit liv og dets ned- og opture - og ikke mindst om sine slåskampe med vægten.Gode råd var der også fra en veloplagt Julie, som nu har fået styr på sin vægt (næsten) og som har fundet ud af, at det er vigtigere at være happy, end en størrelse 36.Pausen bød på en dejlig fisketallerken og bagefter sang Julie 4 sange akkompagneret på guitar af Johannes. 3 danske og 1 grønlandsk. Alle havde en dejlig aften.

Marie Christiansen

Region Midt/Vest

Vi 150 personer var meget begejstret for Julie Berthelsen. Både for hendes foredrag og sang. Jeg kan varmt anbefale hende - hun er meget sød og dygtig.

Esther Haugaard

Finansforbundet pensionister og efterlønner
12. januar 2016

Interview med Julie Berthelsen

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002, men debuterede i 2015 som forfatter med sin bog om sund balance mellem livsstil, mad, motion og diæter. Julie leverer et levende og inspirerende foredrag, hvor hun giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i sit liv.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Et nyt og mere positivt syn på egen krop, egen livssituation ift. krop og det at være på diæt. En forståelse for at vores selvsyn ikke skal være baseret kun på fysisk udseende, og at der er flere niveauer for egen lykke ift. det kropslige og mentale. Og det hele med god humor! Og så i øvrigt at de ser at selv “os”, som de opfatter som, måske, “altid perfekte”, også har samme problemer og problemstillinger som alle andre kvinder. Derved kan motivation måske blive en større faktor for deltageren.

2) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud og holde foredrag?

Jeg er ret nervøs, fordi det er et nyt område for mig. Og jeg har ikke altid 100% struktur på det. Derfor kan jeg bekymre mig om den røde tråd i mit foredrag. Men jeg beslutter mig altid for at være ærlig og for at have det sjovt. Så går det for det meste helt okay. Og jeg forbereder mig selvfølgelig ved at kigge på mine notater og min egen guideline et par gange samt prøver at se hele forløbet for mig. En slags mental træning.

3) Hvad oplever du af nye trends inden for sundhed?

Mange!!! Lige nu er det juicekure, faste og udrensningsforløb. Men også online forløb på mange fronter som blandt andet er meget billige ift. fysisk personlig træner, diætist osv.

4) Har du 3 gode råd om sundhed?

Ja da! 1) Find ud af, hvad der virker for dig! Altså således at netop DU kan holde ud at være på kur eller skifte livsstil. Det skal ikke være humørødelæggende. 2) Find metoden, som er holdbar, så du ikke ender med at tage det hele på igen, og prøv at gøre noget forskelligt fra mål til mål. Delmål til delmål. Både indenfor kost/diæt og motion. 3) Prøv at lær sig selv at motionere/dyrke sport men aldrig som en sur pligt. Orker du ikke i dag? Så lad være! Gør det i morgen eller en anden dag. Overdrevet pres på dig selv gør det for surt!

5) Hvad får publikum ud af at komme til dit foredrag? 

Du skal vide, at hvis du kommer til mit foredrag, så er du med til at udvikle mig som person, som foredragsholder, som artist, som kvinde og som den jeg nu en gang er og gerne vil være. Derfor vil jeg elske at se dig til mit foredrag! Kom til et åbent og ærligt foredrag, hvor vi alle får lyst til at være grundlæggende glade og en gang for alle tage det hele, som det er lige nu, og overveje hvor i livet og på kroppen vi evt. gerne vil gennemgå positiv forandring.

Se foredrag med Julie Berthelsen
Uforpligtende forespørgsel på Julie Berthelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Julie Berthelsen
Julie Berthelsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var Julies første foredrag, men hvis man ikke vidste det ville man ikke tænke det. Julie er fantastisk god til at "nå" sit publikum. Der var en meget fin og venlig stemning i salen. Julie optrådte nærværende og engageret."

Hanne Tambo - Fokus Folkeoplysning, Aalborg Se alle referencer

Foredragsemner med Julie Berthelsen