Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Et foredrag fuld af ærlighed og nærvær

Julie Berthelsen Foredrag

Julie Berthelsen

Musiker, forfatter og foredragsholder - Foredrag om bl.a. Grønland og landets kultur, mad, slankekure og musik.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var Julies første foredrag, men hvis man ikke vidste det ville man ikke tænke det. Julie er fantastisk god til at "nå" sit publikum. Der var en meget fin og venlig stemning i salen. Julie optrådte nærværende og engageret."

Hanne Tambo - Fokus Folkeoplysning, Aalborg Se alle referencer

Et foredrag med Julie Berthelsen

  • Hendes personlige erindringer og musikalske oplevelser, som leveres underholdende
  • Et inspirerende foredrag, der de giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i hendes liv
  • En fortryllende aften, når hun giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske fortællinger
Uforpligtende forespørgsel på Julie Berthelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Julie

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002, men debuterede i 2015 som forfatter med sin bog om sund balance mellem livsstil, mad, motion og diæter. 

Efter mange år med fokus på musikken debuterede Julie Berthelsen i 2015 som forfatter med bogen Sund balance. Bogen baserer sig på Julies egne erfaringer i at finde balancen i en livsstil, hvor man lytter efter kroppen og samtidig giver plads til den gode mad, som hun selv elsker.

Et foredrag med Julie Berthelsen

  • Hendes personlige erindringer og musikalske oplevelser, som leveres underholdende
  • Et inspirerende foredrag, der de giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i hendes liv
  • En fortryllende aften, når hun giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske fortællinger

Julie Berthelsen driver sin egen blog om musik, dagligdag, familieliv og livsstil.

Mest kendt er Julie Berthelsen nok fra talentshowet Popstars på TV2, hvor hun i 2002 brød igennem som sangerinde, og hurtigt valgte at forfølge passionen og drømmen omkring sang. Julie er oprindeligt fra Grønland, og flyttede til Danmark i 1999. I dag bor hun sammen med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh og deres to børn.

Julie Berthelsens underholdende og nærværende foredrag, som der er mulighed for at kombinere med 2-3 sange, er især benyttet hos oplysningsforbund, foreninger, biblioteker og arbejdspladser.

Se foredrag med Julie Berthelsen
Julie Berthelsen foredrag

Glimt af Grønland - oplæsning og sang

I dette foredrag fortæller Julie hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland. Foredraget tager afsæt i bogen Min barndom i Grønland, som Julie har været med til at skrive.

Så glæd jer til en fortryllende aften, når Julie Berthelsen giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske fortællinger.

Indimellem oplæsning og billeder synger Julie også cirka 3 grønlandske sange, fra et land der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie. Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker.

Oplev en aften i absolut hygge og smil og en fortælling om et Grønland, der prægede Julie som barn, men også hendes nuværende voksne liv og som ikke mindst kan mærkes i hendes sangkarriere.

Julie Berthelsen foredrag

Musik var aldrig en del af planen

Vigtigst for Julie var fra barnsben altid hendes skolegang og at få en uddannelse. Det var også den holdning hun fik med hjemmefra. Sang og musik var bare en hobby ligesom andre fritidsinteresser, som hendes forældre støttede op om, men det var aldrig meningen, at hun skulle have en professionel karriere indenfor musikken. Alligevel indhentede musikken af uransagelige grunde altid Julie.

I foredraget fortæller hun om, hvordan musikken egentlig blev til hos hende, hvor hun fører publikum tilbage til sine tidligste minder med musik og sang fra Grønland. Fra barndommen til hendes ungdom, hvor musik og sang rigtig begynder at tage form. Det er også i de år, at Julie finder ud af, at hun har et særligt talent for at synge, og at hun kan lide det.  Senere i livet skulle hun tage et konkret valg – var det musikken eller en uddannelse?

Julie fortæller om, hvad det er der former hendes beslutning om at satse på musikken, og om hvad den beslutning har gjort for hendes liv og karriere i dag, og de mennesker hun arbejder sammen med i musikbranchen.

Foredraget varer 60 minutter, og efterfølgende slutter Julie af med tre sange med sin guitarist.

Julie Berthelsen foredrag

Julies sangskriverunivers

Til dette arrangement vil du opleve det bedste fra begge verdener: Der vil være foredrag, og der vil være en lille workshop.

Julie vil til at starte med holde et foredrag om sin sangskrivning. Hvor kommer idéerne fra? Hvorfor skriver man sange? Hvad vil man med det? Du får en fortælling om, hvordan og hvorfor Julie skriver sange.

Du får en indsigt i Julies sangskrivningsproces – hvordan går vejen fra en sangidé til et helt album? Hvorfor bliver nogle sange færdige, og andre ender i papirskurven? Julie illustrerer med nogle eksempler af sine egne sange.

Foredraget bliver et personligt et af slagsen. Du bliver inviteret ind i Julies hjerte og hoved, for det er her, vi arbejder med sange, sangskrivning og musik.

Workshoppen: I skal i samarbejde med Julie skrive en sang. Her får alle deltagere mulighed for at være med og bidrage til sangen. I skal i fællesskab finde et emne til sangen, og I finder sammen ud af, hvordan den skal udformes. Julie har sin guitarist med, så I kan afrunde foredraget ved at synge sangen sammen.

Glæd jer til nogle hyggelige og kreative timer i selskab med Julie.

Referencer

Meget indlevende og hyggeligt. Go' stemning.

Lone Mikkelsen

Finansforbundet

Julie er meget nærværende og tilstede - en super oplevelse.

Lone Mikkelsen

Finansforbundet

Det var Julies første foredrag, men hvis man ikke vidste det ville man ikke tænke det. Julie er fantastisk god til at "nå" sit publikum. Der var en meget fin og venlig stemning i salen. Julie optrådte nærværende og engageret. Der var mange spørgsmål til hende efter foredraget. Det var min helt klare fornemmelse at publikum gik tilfredse hjem :-)

Hanne Tambo

Fokus Folkeoplysning, Aalborg

Foredraget skulle have været ledsagt af nogle danske sange, men i forbindelse med snak med Julie foreslog hun selv at ledsage foredraget med 5-6 grønlandske sange. Efter de kommentarer vi efterfølgende har fået fra vore medlemmer var de ovenud tilfreds og synes det var dejligt med de grønlandske sange. Så helt igennem et rigtig godt foredrag m.v. det kan kun anbefales.

Leif Pedersen

Finans Senior Midtjylland

Sangerinde, forfatter, konferencier...kært navn har mange navne og meget at øse af. Det gjorde Julie Bertelsen, da hun under overskriften "Size happy - str. Glad" hudløst ærligt fortalte om sit liv og dets ned- og opture - og ikke mindst om sine slåskampe med vægten.Gode råd var der også fra en veloplagt Julie, som nu har fået styr på sin vægt (næsten) og som har fundet ud af, at det er vigtigere at være happy, end en størrelse 36.Pausen bød på en dejlig fisketallerken og bagefter sang Julie 4 sange akkompagneret på guitar af Johannes. 3 danske og 1 grønlandsk. Alle havde en dejlig aften.

Marie Christiansen

Region Midt/Vest

Vi 150 personer var meget begejstret for Julie Berthelsen. Både for hendes foredrag og sang. Jeg kan varmt anbefale hende - hun er meget sød og dygtig.

Esther Haugaard

Finansforbundet pensionister og efterlønner
12. januar 2016

Interview med Julie Berthelsen

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002, men debuterede i 2015 som forfatter med sin bog om sund balance mellem livsstil, mad, motion og diæter. Julie leverer et levende og inspirerende foredrag, hvor hun giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i sit liv.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Et nyt og mere positivt syn på egen krop, egen livssituation ift. krop og det at være på diæt. En forståelse for at vores selvsyn ikke skal være baseret kun på fysisk udseende, og at der er flere niveauer for egen lykke ift. det kropslige og mentale. Og det hele med god humor! Og så i øvrigt at de ser at selv “os”, som de opfatter som, måske, “altid perfekte”, også har samme problemer og problemstillinger som alle andre kvinder. Derved kan motivation måske blive en større faktor for deltageren.

2) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud og holde foredrag?

Jeg er ret nervøs, fordi det er et nyt område for mig. Og jeg har ikke altid 100% struktur på det. Derfor kan jeg bekymre mig om den røde tråd i mit foredrag. Men jeg beslutter mig altid for at være ærlig og for at have det sjovt. Så går det for det meste helt okay. Og jeg forbereder mig selvfølgelig ved at kigge på mine notater og min egen guideline et par gange samt prøver at se hele forløbet for mig. En slags mental træning.

3) Hvad oplever du af nye trends inden for sundhed?

Mange!!! Lige nu er det juicekure, faste og udrensningsforløb. Men også online forløb på mange fronter som blandt andet er meget billige ift. fysisk personlig træner, diætist osv.

4) Har du 3 gode råd om sundhed?

Ja da! 1) Find ud af, hvad der virker for dig! Altså således at netop DU kan holde ud at være på kur eller skifte livsstil. Det skal ikke være humørødelæggende. 2) Find metoden, som er holdbar, så du ikke ender med at tage det hele på igen, og prøv at gøre noget forskelligt fra mål til mål. Delmål til delmål. Både indenfor kost/diæt og motion. 3) Prøv at lær sig selv at motionere/dyrke sport men aldrig som en sur pligt. Orker du ikke i dag? Så lad være! Gør det i morgen eller en anden dag. Overdrevet pres på dig selv gør det for surt!

5) Hvad får publikum ud af at komme til dit foredrag? 

Du skal vide, at hvis du kommer til mit foredrag, så er du med til at udvikle mig som person, som foredragsholder, som artist, som kvinde og som den jeg nu en gang er og gerne vil være. Derfor vil jeg elske at se dig til mit foredrag! Kom til et åbent og ærligt foredrag, hvor vi alle får lyst til at være grundlæggende glade og en gang for alle tage det hele, som det er lige nu, og overveje hvor i livet og på kroppen vi evt. gerne vil gennemgå positiv forandring.

Se foredrag med Julie Berthelsen
Uforpligtende forespørgsel på Julie Berthelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Julie Berthelsen
Julie Berthelsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var Julies første foredrag, men hvis man ikke vidste det ville man ikke tænke det. Julie er fantastisk god til at "nå" sit publikum. Der var en meget fin og venlig stemning i salen. Julie optrådte nærværende og engageret."

Hanne Tambo - Fokus Folkeoplysning, Aalborg Se alle referencer

Foredragsemner med Julie Berthelsen