Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Julie Berthelsen

Musiker, forfatter og foredragsholder

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002, men debuterede i 2015 som forfatter med sin bog om sund balance mellem livsstil, mad, motion og diæter. Julie Berthelsen foredrag er inspirerende og de giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i hendes liv. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Efter mange år med fokus på musikken debuterede Julie Berthelsen i 2015 som forfatter med bogen ‘Sund balance’. Bogen baserer sig på Julies egne erfaringer i at finde balancen i en livsstil, hvor man lytter efter kroppen og samtidig giver plads til den gode mad, som hun selv elsker.

Julie Berthelsen fik sit andet barn i efteråret 2015, og vil efter sin barsel igen bevæge sig rundt i landet med sit foredrag baseret på bogen. Samtidig arbejder hun på sit sjette album og driver sin egen blog om musik, dagligdag, familieliv og livsstil.

Mest kendt er Julie Berthelsen nok fra talentshowet Popstars på TV2, hvor hun i 2002 brød igennem som sangerinde, og hurtigt valgte at forfølge passionen og drømmen omkring sang. Julie er oprindeligt fra Grønland, og flyttede til Danmark i 1999. I dag bor hun i Aarhus med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh og deres nu to børn.

Julie Berthelsens underholdende og nærværende foredrag, som der er mulighed for at kombinere med 2-3 sange, er især benyttet hos oplysningsforbund, foreninger, biblioteker og arbejdspladser.

  Julie Berthelsen foredrag

  Glimt af Grønland – oplæsning og sang

  • I dette foredrag fortæller Julie hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland. Foredraget tager afsæt i bogen “Min barndom i Grønland”, som Julie har været med til at skrive.
  • Så glæd jer til en fortryllende aften, når Julie Berthelsen giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord. Det bliver krydret med billeder derfra og hjertevarme, autentiske fortællinger.
  • Indimellem oplæsning og billeder synger Julie også cirka 3 grønlandske sange, fra et land der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie. Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker.
  • Oplev en aften i absolut hygge og smil og en fortælling om et Grønland, der prægede Julie som barn men også hendes nuværende voksne liv og som ikke mindst kan mærkes i hendes sangkarriere.

  Julie Berthelsen foredrag

  Size Happy/Str. Glad

  • I 2015 debuterede Julie Berthelsen med sin første bog “Sund Balance”. Her giver hun som forfatter en helt privat og personlig beretning om eget forhold til krop, mad og slankekure. Og netop foredraget tager udgangspunkt i bogen samt Julies eget syn på  livstil, mad, diæt, krop, sundhed og balance. Hun tager jer igennem tiden med ungdom og eliteidræt, start tyverne og starten på karrieren, fokuset på krop og udseende, egne krav til præstation og udseende, hendes evindelige kamp med sit flyvske sind og behov for kontrol. Men også familie og kærlighed på godt ondt, i særdeleshed kærligheden til mad.
  • Julie håber, at foredraget vil inspirere, ligesom bogen gerne skulle. Det skal inspirere til at finde ud af, hvad man gerne vil med egen krop og udseende. Julie vil give et bud på, hvordan man kan slanke sig på en måde, “som selv sådan én som jeg kan holde ud”, siger hun.
  • På en afslappet, meget ærlig, nærværende og sjov måde, vil Julie fortælle om de forandringer kroppen tager med tiden og især ved graviditet, fødsel og moderskab.

  Julie Berthelsen foredrag

  Musik var aldrig en del af planen

  • Vigtigst for Julie var fra barnsben altid hendes skolegang og at få en uddannelse. Det var også den holdning hun fik med hjemmefra. Sang og musik var bare en hobby ligesom andre fritidsinteresser, som hendes forældre støttede op om, men det var aldrig meningen, at hun skulle have en professionel karriere indenfor musikken. Alligevel indhentede musikken af uransagelige grunde altid Julie.
  • I foredraget fortæller hun om, hvordan musikken egentlig blev til hos hende, hvor hun fører publikum tilbage til sine tidligste minder med musik og sang fra Grønland, fra barndommen til hendes ungdom, hvor musik og sang rigtig begynder at tage form. Det er også i de år, at Julie finder ud af, at hun har et særligt talent for at synge, og at hun kan lide det.  Senere i livet skulle hun tage et konkret valg – var det musikken eller en uddannelse?
  • Julie fortæller om, hvad det er der former hendes beslutning om at satse på musikken, og om hvad den beslutning har gjort for hendes liv og karriere i dag, og de mennesker hun arbejder sammen med i musikbranchen.
  • Foredraget varer 60 minutter, og efterfølgende slutter Julie af med tre sange med sin guitarist.

  Julie Berthelsen foredrag

  Julies sangskriverunivers

  • Til dette arrangement vil du opleve det gode fra begge verdener: Der vil være foredrag, og der vil være en lille workshop.
  • Julie vil til at starte med holde et foredrag om sin sangskrivning. Hvor kommer idéerne fra? Hvorfor skriver man sange? Hvad vil man med det? Du får en fortælling om, hvordan og hvorfor Julie skriver sange.
  • Du får en indsigt i Julies sangskrivningsproces – hvordan går vejen fra en sangidé til et helt album? Hvorfor bliver nogle sange færdige, og andre ender i papirskurven? Julie illustrerer med nogle eksempler af sine egne sange.
  • Foredraget bliver et personligt et af slagsen. Du bliver inviteret ind i Julies hjerte og hoved, for det er her, vi arbejder med sange, sangskrivning og musik.
  • Workshoppen: I skal i samarbejde med Julie skrive en sang. Her får alle deltagere mulighed for at være med og bidrage til sangen. I skal i fællesskab finde et emne til sangen, og I finder sammen ud af, hvordan den skal udformes. Julie har sin guitarist med, så I kan afrunde foredraget ved at synge sangen sammen.
  • Glæd jer til nogle hyggelige og kreative timer i selskab med Julie.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Julie Berthelsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Julie Berthelsen

Foredragsemner med Julie Berthelsen