Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Skab et balanceret liv med kvantefysik

Henning R. Jensen

Henning R. Jensen

Civilingeniør og enterprise arkitekt

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Henning R. Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henning

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Henning R. Jensen, civilingeniør og enterprise arkitekt, bringer 28 års erfaring indenfor IT og forretningsudvikling til scenen. Med sin evne til at formidle komplekse teknologier på en forståelig måde, viser Henning, hvordan kvantefysik kan ændre vores liv og resultater. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få indsigt i kvantefysikkens relevans i dagens uforudsigelige verden.

Et foredrag med Henning R. Jensen giver jer:

  • En dybere forståelse af kvantefysikkens principper
  • Konkrete værktøjer til personlig og professionel udvikling
  • Inspiration til at skabe positive ændringer i jeres liv

Succes og vækst med kvantefysikkens principper

Henning R. Jensen er en erfaren civilingeniør og enterprise arkitekt med en imponerende baggrund indenfor IT og forretningsudvikling. Henning har brugt sin karriere på at se tingene fra forskellige perspektiver og formidle komplekse teknologier til både teknisk orienteret og ikke-teknisk orienteret publikum. Hans foredrag starter med en fascinerende rejse ind i kvantefysikkens verden, hvor han forklarer, hvordan materie og energi interagerer.

Henning er optimistisk om fremtiden og tror på, at forståelsen af kvantefysik kan føre til positive livsændringer. Relevansen af hans budskab er tydelig i en verden, hvor kompleksitet og uforudsigelighed er normen. Med sin ekspertise giver Henning indsigt i, hvordan kvantefysik kan anvendes til at opnå bedre resultater både professionelt og personligt.

Foredragene er tilpassede til at møde specifikke behov og målgrupper, hvilket gør dem værdifulde for enhver organisation. Hennings dybdegående viden kombineret med hans evne til at gøre komplekse emner forståelige sikrer, at deltagerne går derfra med en ny forståelse og praktiske værktøjer. Oplev Henning R. Jensens foredrag og bliv inspireret til at tage kontrol over jeres liv ved at forstå og anvende kvantefysikkens principper.

Book Henning R. Jensen og oplev, hvordan kvantefysikkens principper kan anvendes til at opnå personlig vækst og succes.

Se foredrag med Henning R. Jensen
Henning R. Jensen foredrag

Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken

Henning R. Jensen tilbyder et tankevækkende og livsændrende foredrag, der introducerer jer til kvantefysikkens fascinerende verden. Gennem et let forståeligt sprog og personlige eksempler forklarer Henning, hvordan vores tanker, følelser og overbevisninger skaber energi, der påvirker vores omgivelser og vores eget liv.

I foredraget demonstreres det, hvordan kvantefysik viser os, at hver tanke og følelse udsender unikke elektromagnetiske bølger, som kan forklare fænomener som intuitiv forbindelse mellem mennesker. Henning viser også, hvordan denne viden kan bruges til at skabe balance i vores liv, opnå bedre resultater og leve et liv i harmoni med vores inderste ønsker.

Book dette foredrag med Henning R. Jensen og oplev, hvordan kvantefysikkens principper kan anvendes til at opnå personlig vækst og succes.

Referencer

Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken

Vi er skabere af vores liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi disse skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Kvantefysikken har vist os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse. Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som udsendes i form af bio-fotoner fra cellerne. Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af jordkloden. Det forklarer også, hvorfor du ”svinger” bedre med nogle mennesker end andre. Samtidig er dit helbred styret af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen ud fra din opfattelse af verden.

Fra kvantefysikken ved vi, at alt er energi, og dermed er vi alle forbundne, da energier påvirker hinanden, ligesom bølger, der mødes på havet, påvirker hinanden. Derfor er det så givne at være en del af et fællesskab, da denne følelse af samhørighed er sand for os.

Ved at være bevidste om, hvordan vi agerer, dvs. tænker og føler, kan vi styre vores liv, i den retning vi ønsker. Samtidig skal vi være bevidste om, hvilke overbevisninger vi indeholder, og om de svarer til det liv, vi ønsker – ellers skal vi rydde ud i de overbevisninger, der ikke længere understøtter det liv, vi ønsker at opnå.

Jeg forklarer, hvordan vi ved at skabe balance mellem hjerne og hjerte, og mellem højre og venstre hjernehalvdele kan opnå det liv, vi ønsker os. Det er når vi opnår denne balance, at vores energi er stærkest, fordi energien så svinger i takt – er kohærent – ligesom laserlys!

Bogen indeholder 4 øvelser til at hjælpe dig med at skabe det, du ønsker dig i dit liv.

Forlag: Kvantelivet

Udgivelse: Oktober 2022

Uforpligtende forespørgsel på Henning R. Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Henning R. Jensen