Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anika Tronier

Tidligere kampsoldat: Skab samarbejde, tillid og psykologisk tryghed

Anika Tronier

Foto: Theis Mortensen

Anika Tronier

Mentaltræner og tidl. kampsoldat og politibetjent.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anika Tronier

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anika Tronier har en baggrund som kampsoldat og politibetjent, og taler om vigtigheden af at finde en balance mellem styrke og sårbarhed. Hendes nøgleord er tillid og psykologisk tryghed, og med en selvstændig virksomhed som coach og foredragsholder, deler hun sin omfattende erfaring og indsigt i ledelse, samarbejde og psykologisk tryghed.

Et foredrag med Anika Tronier giver jer:

  • Et inspirerende indblik i et karrierevalg som kampsoldat og politibetjent
  • Indsigt i betydningen af frygt med metoder til at forstå og håndtere denne emotionelle udfordring
  • Praktiske værktøjer og indsigter fra sin karriere med fokus på tillid, psykologisk tryghed og effektivt samarbejde, der kan implementeres i jeres professionelle og personlige liv

Betydningen af frygt, tillid og psykologisk tryghed

Anika Tronier er tidligere kampsoldat og politibetjent, har fanget illegale flygtninge på gaderne i København, samt trænet soldater i at overleve gidselsituationer. I dag har hun selvstændig virksomhed som coach, instruktør, rådgiver og foredragsholder inden for ledelse, samarbejde og psykologisk tryghed.

I sine foredrag formidler Anika ikke kun erfaring, men også en livsfilosofi: Livet begynder, når vi forstår vores frygt og omfavner vores sårbarhed. Hendes historie udforsker betydningen af frygt, tillid og psykologisk tryghed i både professionelle og personlige sfærer, og hendes erfaring strækker sig fra blandt andet militæret, til tv-programmer som “Slædepatruljen” på DR og “Jaget Vildt” på Discovery.

Foredraget inspirerer til at forstå og håndtere frygt, skaber bevidsthed om psykologisk tryghed og fremmer ledelsesværdier som tillid og samarbejde.

Book et foredrag med Anika Tronier og sæt fokus på tillid, psykologisk tryghed og effektivt samarbejde som fundamentet for stærke teams og godt lederskab.

Se foredrag med Anika Tronier
Anika Tronier foredrag

Den mentale rygsæk

Anika Tronier inviterer jer til en hjertevarm og inspirerende fortælling om livet og karrieren, først som som soldat og siden som politibetjent. Foredraget er fyldt med anekdoter fra en på én gang alvorlig, barsk og spektakulær karriere, særligt i sin tid som udsendt kampsoldat, som eneste kvinde i et arbejdsliv præget af stærkt pressede situationer.

Bag et imponerende CV gemmer sig en kvinde, der har lært at balancere hårdhed og sårbarhed. Frygten har spillet en central rolle i Anika Troniers liv. Er jeg god nok? Hvad tænker de andre om mig? Er jeg en del af fællesskabet? I dag har hun lært sin frygt at kende og kan hurtigt gennemskue sine reaktionsmønstre.

Med et glimt i øjet fortæller hun, hvordan frygten har en fod med i alt, hvad vi foretager os, og hvordan vi kan lære at udfordre den ved at turde at kaste os ud på dybt vand. Vi kan ikke komme den helt til livs, men vi kan lære at forstå den. Anika Tronier deler i dette foredrag sin indsigt i, hvordan vi kan forstå og håndtere frygt uanset livets udfordringer og håber derigennem, at hendes erfaringer kan være en inspiration for andre.

Anika Tronier foredrag

Samarbejde, tillid og psykologisk tryghed

Anika Tronier udforsker betydningen af tillid og psykologisk tryghed i teams. Hendes erfaring som soldat og betjent understreger, at denne tryghed ikke opstår af sig selv. Hun deler redskaber til at etablere et effektivt team, hvor medlemmerne forstår hinandens styrker og svagheder. Anika Tronier personlige historie bidrager til at forankre teorierne i virkelighedens udfordringer.

Som soldat og betjent har Anika Tronier selv gennemlevet mange år, hvor hun ikke turde melde fra, ikke turde bede om hjælp, og ikke kommunikerede klart, fordi hun frygtede at fremstå svag i et miljø, hvor kompetence kunne redde eget og andres liv.

I ethvert team, hvor der mangler bevidsthed om hinandens styrker og svagheder, ender nogle nemt på sidelinjen, hvilket aldrig er acceptabelt, da det øjeblikkeligt udfordrer den psykologiske tryghed og hæmmer fremdriften. Teamets chance for succes afhænger af individets vilje til at bidrage selv og til at løfte de andre til at gøre det samme. Det er teamets kollektive succes, ikke den individuelle, der opbygger tillid og sikrer et stærkt resultat gennem en effektiv proces.

Vi opnår et sundt samarbejde, når vi åbent tør adressere vores svagheder – uden at det opfattes negativt. Når vi tør søge hjælp, vise vores sårbarhed og utilstrækkelighed, selvom vi besidder et højt fagligt niveau.

I foredraget deler Anika Tronier de erfaringer, hun har indsamlet om samarbejde, tillid og psykologisk tryghed som afgørende faktorer for succes. Hun bygger bro til den virkelighed, I står overfor. Teamets mekanismer handler meget om det samme, uanset om det foregår i et åbent kontorlandskab eller i landskabet i en krigszone i Afghanistan.

Anika Tronier foredrag

Diversitet på arbejdspladsen: At være kvinde i en mandeverden

Anika Tronier inviterer jer til en hjertevarm og inspirerende fortælling om livet og karrieren, først som soldat og senere som politibetjent. Gennem anekdoter fra en på én gang alvorlig, barsk og anderledes karriere vil Anika Tronier dele sine personlige erfaringer med at arbejde i en mandeverden. Som den eneste kvinde i et arbejdsmiljø præget af stærkt pressede situationer har Anika Tronier stået over for unikke udfordringer, hvor kønsdynamikkerne og forventningerne har spillet en afgørende rolle.

Bag hendes imponerende bedrifter ligger en historie om at navigere gennem komplekse mentale udfordringer. Anika Tronier vil meget ærligt og åbent fortælle, hvordan det har påvirket hende at være en kvinde i en mandeverden, og hvordan hun har arbejdet med at forstå og håndtere disse udfordringer i et miljø, hvor hendes køn har spillet en rolle.

Gennem Anika Troniers fortælling vil vi få et dybt indblik i mennesket bag kønnet – hvordan det mentalt har påvirket hende at være en kvinde i en mandeverden, og hvordan hun efterfølgende har fundet styrke og en særlig modstandskraft i denne situation. Hendes erfaringer er ikke kun inspirerende, men også en påmindelse om betydningen af diversitet på arbejdspladsen, at turde kaste sig ud i det ukendte og udfordre de mentale barrierer, der kan opstå i en kønsbaseret arbejdsdynamik.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anika Tronier

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anika Tronier