Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nicklas Pyrdol

Frem samarbejdet, feedback-kulturen og fastholdelsen af de gode medarbejdere

Nicklas Pyrdol

Nicklas Pyrdol

Ekspert i HR, rekruttering og talentudvikling.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Nicklas var en meget levende foredragsholder, der fik os til at tænke på de værdier og mål vi selv skal opnå. Vi har taget en del af hans "anbefalinger" til os, og vil arbejde ud fra dem i nogle af vores planer. Nicklas har vores varme anbefalinger, når det gælder om at omfavne kulturen på arbejdspladsen - han har gode erfaringer og eksempler på, hvordan man arbejder hen mod en god kultur.

Jeanette Damm Se alle referencer

Et foredrag med Nicklas Pyrdol giver jer:

 • En fælles oplevelse for jer som team der skaber grobund for forandring
 • Indsigt og forståelse i psykologien bag stærke fællesskaber og godt samarbejde
 • Konkrete redskaber og strategier til dagligdagen som I kan tage i brug med det samme
Uforpligtende forespørgsel på Nicklas Pyrdol

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nicklas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Nicklas Pyrdol har brugt de sidste 15 år på at få mennesker til at lykkedes, både som individer og som teams. Nicklas har mange års erfaring som sportspsykologisk konsulent for professionelle atleter, og har også være HR-leder samt iværksætter i det private erhvervsliv. Disse ovenstående titler har gjort Nicklas til en efterspurgt international foredragsholder, og hans foredrag er særdeles attraktive da han er mester i at kombinere sin humoristiske, energiske og provokerende stil med evidens.

Et foredrag med Nicklas Pyrdol giver jer:

 • En fælles oplevelse for jer som team der skaber grobund for forandring
 • Indsigt og forståelse i psykologien bag stærke fællesskaber og godt samarbejde
 • Konkrete redskaber og strategier til dagligdagen som I kan tage i brug med det samme

Ekspertindsigt i optimering af virksomhedskultur og samarbejde

Nicklas voksede op i en lille landsby mellem Roskilde og Holbæk på Midtsjælland, hvor han fik en badmintonketcher i hånden som 5-årig. Efter at have kæmpet forgæves i 13 år for at blive blandt de bedste fik han en skade, der gjorde en ende på drømmen. I det øjeblik besluttede han sig for at blive sportspsykolog og arbejde med de bedste.

På universitetet blev han hurtigt valgt til at undervise og være med til at forske i sportspsykologi og talentudvikling, mens han ved siden af begyndte at arbejde som sportspsykologisk konsulent på tværs af aldre, niveauer og sportsgrene. Efter en årrække som selvstændig konsulent blev han ansat i Team Danmark.

Han blev dog spottet af e-Boks, der hentede ham ind til at være en del af ledergruppen og bruge hans kompetencer til at medvirke til en større kulturtransformation. Efter at have opbygget et team trådte han ud og blev partner i Innoflow, en HR Tech startup med software, der havde fokus på anonymiserede cases i rekrutteringsprocessen.

De seneste år har Nicklas været foredragsholder og konsulent for virksomheder som Mærsk, Lundbeck, Nykredit, Vivino, Ørsted og mange flere.

Book Nicklas Pyrdol hvor I en vil få en foredragsholder, der brænder for at inspirere, og motivere jer til at få det bedste frem i hinanden og tage et aktivt ansvar for jeres fællesskab, kommunikation, samarbejde og kultur.

Se foredrag med Nicklas Pyrdol
Nicklas Pyrdol foredrag

Generationer på arbejdspladsen

Generation B, X, Y, Z. Hvad er egentlig forskellen? Og er der overhovedet en forskel? Endnu vigtigere er det måske, hvordan kan vi forstå de forskelle og ligheder der er, og sikre at vi kan tiltrække, integrere, engagere og samarbejde uanset hvornår man er født.

I dette foredrag vil Nicklas Pyrdol inspirere jer med:

 • Hvad forskellige aldersgrupper tiltrækkes og motiveres af
 • Hvordan I skaber en organisation og kultur, der motiverer alle aldersgrupper
 • Hvorfor I kan gå galt i byen ved at tale for meget om generationer
 • Hvordan I kan styrke kommunikationen, samarbejdet og fællesskabet på tværs af aldersgrupper
Nicklas Pyrdol foredrag

Diversitet uden drama – samarbejde på tværs af forskelligheder

Vi har efterhånden slået fast, at diversitet er godt for teams og virksomheders innovation og performance. Men diversitet er også bøvlet. For når vi er forskellige, har vi også nogle gange svært ved at forstå hinandens perspektiver og handlinger.

I dette foredrag vil Nicklas Pyrdol inspirere jer med:

 • Hvorfor inklusion er forudsætningen for diversitet
 • Hvordan diversitet kan hjælpe os med at lykkedes
 • Hvorfor vi egentlig helst bare vil arbejde sammen med folk som os selv
 • Hvordan vi kan lære at forstå, respektere, værdsætte og samarbejde med hinanden på tværs af persontyper, kulturer, aldre, køn osv.
Nicklas Pyrdol foredrag

Arbejdsglæde – mere end frokostordning og fredagsbar

Hvem kunne ikke godt tænke sig at både tage på og fra arbejde med et smil på læben? For når vi nu alligevel bruger så mange timer på arbejdet og det alligevel er det første vi altid bliver spurgt om når vi møder nye mennesker, kan vi så ikke godt gøre det til mere for os selv og hinanden end “bare” et arbejde?

Det mener Nicklas Pyrdol vi kan. Fordi han har arbejdet med både nogle af de bedste sportsfolk i verden, men også med helt almindelige medarbejdere, så ved han hvordan man skaber motivation uanset hvad jobbeskrivelsen lyder. Han vil inspirere os med:

 • De 5 gyldne regler for arbejdsglæde
 • Hvordan man finder og fastholder motivationen i modgang
 • Hvorfor frokostordningen og fredagsbaren er ligegyldig hvis fundamentet ikke er iorden
 • Hvordan alle i teamet og organisationen kan være medspillere for arbejdsglæden
Nicklas Pyrdol foredrag

Allan og AI – gør kunstig intelligens til din kollega

Der er ingen vej udenom det. Kunstig intelligens er kommet for at blive og de næste par år bliver det en opgave for ethvert team og enhver medarbejder at finde hoved og hale i hvad det kan og hvordan det skal bruges.

Men for alle os, der, ligesom Allan, har prøvet at skulle skifte CRM, ERP, HRM eller økonomisystem, der ved vi godt, at bare fordi teknologien findes og vi hører om hvordan vi kan og skal bruge den, så skifter mennesker ikke vaner og adfærd bare lige sådan. Det er tværtimod ret frustrerende at få påduttet at skulle bruge ny teknologi, imens man får kortere deadlines og flere opgaver.

I dette foredrag vil Nicklas Pyrdol derfor både introducere overordnet til AI, hvad det kan og hvordan det bruges idag rundt om i danske og internationale virksomheder, men han kommer især til at lægge fokus på:

 • Hvornår AI skal bruges til automatisering, analyse og anbefalinger.
 • Hvordan I kan finde ud af hvor og hvordan AI overhovedet skal implementeres hos jer, så det skaber værdi.
 • Hvem der skal være de første til at anvende AI hos jer og hvordan resten af teamet eller organisationen kan lære af det.
Nicklas Pyrdol foredrag

Modvirk manglen på medarbejdere – Tiltrækning og tilknytning af medarbejdere

Ingen smarte systemer eller flotte strategier kan gøre op for at mangle medarbejdere. Det er altafgørende for ethvert team og enhver virksomhed, at man har de mennesker man skal bruge, der kan udtænke, uddelegere og udføre opgaverne, hvis ikke, så kan man ikke give den service eller skabe den udvikling, som giver resultater.

Nicklas Pyrdol har arbejdet med HR, tiltrækning og rekruttering i alverdens små- og store organisationer på tværs af elitesport, software, logistik, tekstil og konsulentbranchen og han vil i dette foredrag inspirere med:

 • Hvorfor den bedste rekrutteringsstrategi er at holde på og forfremme de nuværende medarbejdere.
 • Hvordan I med få tiltag kan øge jeres medarbejder-engagement eksplosivt.
 • Hvordan I gør jer til den mest attraktive arbejdsplads i jeres branche for kandidater.

 

Et nyt år er startet, strategien er (forhåbentlig) lagt og nu skal målsætningerne nås. Der skal laves fede kampagner, realiseres salgsbudgetter og leveres på ordrerne.

Men allerede nu ved I også godt, at hvis jeres medarbejdere stopper eller I ikke kan tiltrække de rigtige og ansætte både nok og hurtigt nok, så er I allerede bagud og alle jeres analyser, strategiforløb, kick-off arrangementer osv. er spildte kræfter.

Og det har aldrig været sværere at tiltrække og tilknytte. Historisk lav ledighed gør, at der kommer færre relevante ansøgere, jeres dygtigste medarbejdere får tilbud i indbakken på ugentlig basis og det er ikke længere nok med en god kantineordning, en halvårlig udviklingssamtale og 2% lønregulering.

Nicklas er derfor klar til at inspirere jer med konkrete tiltag I kan gøre for at forbedre jeres tiltrækningskraft, både for nye og nuværende medarbejdere. Nicklas har som sportspsykologisk konsulent i Team Danmark, HR-ansvarlig i e-Boks og nu CEO i eget rekrutteringsbureau arbejdet med tiltrækning og tilknytning i alle kontekster. Han er en anerkendt international foredragsholder indenfor Talent Management og har optrådt på diverse scener, magasiner, podcasts og Go’ Morgen TV.

Book Nicklas nu og giv jer selv et spændende, humoristisk og fagligt indspark til at lykkedes med det vigtigste I har; jeres medarbejdere.

Referencer

Nicklas var SUPER

Michael Olsen

Betterways

Nicklas var en meget levende foredragsholder, der fik os til at tænke på de værdier og mål vi selv skal opnå. Vi har taget en del af hans "anbefalinger" til os, og vil arbejde ud fra dem i nogle af vores planer. Nicklas har vores varme anbefalinger, når det gælder om at omfavne kulturen på arbejdspladsen - han har gode erfaringer og eksempler på, hvordan man arbejder hen mod en god kultur.

Jeanette Damm

Amgen

Super energi - Og Super relevant!

Helene Randers

TS-Gruppen A.M.B.A

Nicklas har en sjælden evne til at skære ind til benet - lige til benets kerne. Han siger tingene, som de er - men samtidig leveres hans budskab på en uproblematisk og meget personlig måde. Det er tydeligt, at han bruger tid på at forstå de mennesker og organisationer, han står over for - og det gør samarbejdet let, inspirerende og tillidsfuldt.

Henrik Georg Andersen, Chefkonsulent HR

Nykredit

Vi har brugt Nicklas til adskillige ledelsesteams, og hans skræddersyede præsentationer om ledelse, kommunikation og talent har ramt plet hver eneste gang.

Bjarne Lauritsen, Driftsdirektør

Bring Danmark

Vores forretningsnetværk var vilde med Nicklas' skræddersyede keynote om, hvordan man motiverer sig selv og vores medarbejdere, når man står over for modgang.

Brian Nonbo

Round Table 50 Danmark

Stor interesse for selvvalgt workshop på tværkommunal Arbejdsmiljøkonference med titlen "Vi skal smede mens jernet er koldt" med Nicklas Pyrdol. Workshoppen var efterspurgt af ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter og 100 deltog, hvilket var vores maks. Efterfølgende hørte vi tilbagemeldinger som: "Godt og brugbart - lige til at gå til" - og "Noget man kan tage med hjem og bruge med det samme". Vi var meget tilfredse med samarbejdet med Nicklas Pyrdol både før, under og efter workshoppen.

Jeanett Simonsen

På vegne af Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Nicklas Pyrdol

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Nicklas Pyrdol
Nicklas Pyrdol

5 ud af 5 stjerner

Nicklas var en meget levende foredragsholder, der fik os til at tænke på de værdier og mål vi selv skal opnå. Vi har taget en del af hans "anbefalinger" til os, og vil arbejde ud fra dem i nogle af vores planer. Nicklas har vores varme anbefalinger, når det gælder om at omfavne kulturen på arbejdspladsen - han har gode erfaringer og eksempler på, hvordan man arbejder hen mod en god kultur.

Jeanette Damm Se alle referencer

Foredragsemner med Nicklas Pyrdol