Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om DE&I

DEI står for Diversitet, Lighed og Inklusion. Dette koncept refererer til en organiseret indsats for at skabe et mere retfærdigt, inkluderende og mangfoldigt miljø i forskellige aspekter af samfundet, herunder arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og samfundsliv

Diversitet omhandler anerkendelsen af en bred vifte af forskelle blandt mennesker, herunder men ikke begrænset til race, etnicitet, køn, seksuel orientering, alder, fysisk evne, religion og socioøkonomisk status.

Lighed fokuserer på at sikre fair behandling og lige muligheder for alle, uafhængigt af deres baggrund eller identitet. Dette indebærer at arbejde for at fjerne barrierer og skabe lige adgang til ressourcer og muligheder.

Inklusion er indsatsen for at sikre, at alle mennesker føler sig værdsatte og integrerede i et samfund eller en organisation. Det indebærer skabelsen af et miljø, hvor forskellige stemmer høres, respekteres og bidrager til beslutningstagning og innovation.

Sammen udgør DEI en holistisk tilgang til at skabe mere retfærdige og inkluderende samfund og organisationer, hvor alle medlemmer har mulighed for at bidrage fuldt ud og blive anerkendt for deres unikke bidrag.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om de&i (18)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Anika Tronier

Anika Tronier er tidligere kampsoldat og politibetjent. Oplev foredrag, der udfordrer konventionelle opfattelser af styrke og sårbarhed.

...

no-image

Pernille Skipper

Politisk kommentator på TV2 News og tidligere politisk leder for Enhedslisten. Pernille Skipper formidler spændende foredrag om ligestilling, magt og demokrati.

...

no-image

Christian Groes

Prisvindende forsker, forfatter og antropolog. Ekspert indenfor køn, magt, grænser, diversitet og tidens nye manderoller. Foredrag om MeToo, mandekultur, samt ledelsesbegrebet "Høvdingeledelse".

...

no-image

Nicklas Pyrdol

Ekspert i HR, rekruttering og talentudvikling. Internationalt efterspurgt foredragsholder, der med høj energi og faglighed gør jer klogere på generationerne, diversitet, medarbejderkultur og arbejdsglæde.

...

no-image

Johan Lauritsen

Virksomhedsejer, debattør, mentor, medicinstuderende og foredragsholder. Inspirerende foredrag om at nedbryde fordomme og tabuer samt om motivation, kliniske forsøgsstudier og forskning.

...

no-image

Signe Biering

Ledelsescoach med ekspertise i kulturforskelle, diversitet og forskelligheder (DEI - Diversity, Equity, Inclusion) på arbejdspladsen.

...

no-image

Jalal Arabi

Stand-up'er og kendt fra DR-dokumentaren "Macho". Personlige, underholdende og ærlige foredrag om at finde sin identitet som transkønnet muslim.

...

no-image

Mazen Ismail

Mazen Ismail er forfatter, komiker og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser på sociale medier, samt sin medvirken i Tv-programmet ”Korpset” på TV2.

...

no-image

Ditto

Succesfuld podcastduo og eksperter i diversitet bestående af Rikke Kristine Østergaard, leder og kommunikatør, og Naja Lind Rasmussen, antropolog og diversitetskonsulent.

...

no-image

Andreas Gylling Æbelø

Meningsdanner, retoriker, tidligere direktør for AIDS-Fondet og politisk rådgiver. Underholdende og oplysende foredrag, der kvalificerer og nuancerer værdi – og identitetsdebatten.

...

no-image

Johannes Nymark

Professionel skuespiller, der siden barnsben har været en stor del af den danske kulturscene, og så er han en del af Danmarks nok mest kendte regnbuefamilie

...

no-image

Wafande

Platinbelønnet sanger. Få en unik indsigt i Wafandes livserfaringer, og bliv inspireret til din egen levevej.

...

no-image

Souad Taha

Populær dagplejemor, prisvinder for sit frivillige arbejde som flygtningekonsulent og kendt fra programmet Familien fra Lærkevejen (Foto: Les Kaner).

...

no-image

Petra Nagel

Journalist, forfatter og tv-vært på TV2. Kendt fra bl.a. Go' Aften LIVE og DR3-programmerne "Petra dater hele verden" og "Petra elsker sig selv", der bl.a. handler om kropskultur.

...

no-image

Rufus Gifford

Tidl. amerikansk ambassadør og foredragsholder - Foredrag om mødet med Danmark og det politiske samarbejde med USA.

...

no-image

Özlem Cekic

Foredrag med glimt i øjet med afsæt i personlige og professionelle erfaringer som brobygger, debattør og tidligere politiker.

...

no-image

Abdel Aziz Mahmoud

Journalist, TV-vært og forfatter - Foredrag om bl.a. tonen på sociale medier, digital dannelse samt sprogbrug.

...

no-image

Rushy Rashid

Journalist, forfatter og foredragsholder, som byder på medrivende, indsigtsfulde og spændende foredrag om bl.a. demokrati og diversitet

...

DE&I
DE&I
5 ud af 5 stjerner

"Vi får altid super service, når vi henvender os, og der bliver altid fulgt op på vores henvendelse :-)"

DSB Arbejdsmiljø

Foredrag om DE&I

Oplev de mest inspirerende foredragsholdere om DE&I, og vær med til at skabe mere retfærdige og inkluderende samfund og organisationer, hvor alle har mulighed for at bidrage fuldt ud og blive anerkendt for deres unikke bidrag.

  • Diversitet omhandler anerkendelsen af en bred vifte af forskelle blandt mennesker, herunder men ikke begrænset til race, etnicitet, køn, seksuel orientering, alder, fysisk evne, religion og socioøkonomisk status.
  • Lighed fokuserer på at sikre fair behandling og lige muligheder for alle, uafhængigt af deres baggrund eller identitet. Dette indebærer at arbejde for at fjerne barrierer og skabe lige adgang til ressourcer og muligheder.
  • Inklusion er indsatsen for at sikre, at alle mennesker føler sig værdsatte og integrerede i et samfund eller en organisation. Det indebærer skabelsen af et miljø, hvor forskellige stemmer høres, respekteres og bidrager til beslutningstagning og innovation.
Spørg på pris og dato