Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om DE&I

DEI står for Diversitet, Lighed og Inklusion. Dette koncept refererer til en organiseret indsats for at skabe et mere retfærdigt, inkluderende og mangfoldigt miljø i forskellige aspekter af samfundet, herunder arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og samfundsliv

Diversitet omhandler anerkendelsen af en bred vifte af forskelle blandt mennesker, herunder men ikke begrænset til race, etnicitet, køn, seksuel orientering, alder, fysisk evne, religion og socioøkonomisk status.

Lighed fokuserer på at sikre fair behandling og lige muligheder for alle, uafhængigt af deres baggrund eller identitet. Dette indebærer at arbejde for at fjerne barrierer og skabe lige adgang til ressourcer og muligheder.

Inklusion er indsatsen for at sikre, at alle mennesker føler sig værdsatte og integrerede i et samfund eller en organisation. Det indebærer skabelsen af et miljø, hvor forskellige stemmer høres, respekteres og bidrager til beslutningstagning og innovation.

Sammen udgør DEI en holistisk tilgang til at skabe mere retfærdige og inkluderende samfund og organisationer, hvor alle medlemmer har mulighed for at bidrage fuldt ud og blive anerkendt for deres unikke bidrag.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om de&i (18)

Hjælp mig med at vælge
DE&I
DE&I
5 ud af 5 stjerner

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"

Stenhus Gymnasium

Foredrag om DE&I

Oplev de mest inspirerende foredragsholdere om DE&I, og vær med til at skabe mere retfærdige og inkluderende samfund og organisationer, hvor alle har mulighed for at bidrage fuldt ud og blive anerkendt for deres unikke bidrag.

  • Diversitet omhandler anerkendelsen af en bred vifte af forskelle blandt mennesker, herunder men ikke begrænset til race, etnicitet, køn, seksuel orientering, alder, fysisk evne, religion og socioøkonomisk status.
  • Lighed fokuserer på at sikre fair behandling og lige muligheder for alle, uafhængigt af deres baggrund eller identitet. Dette indebærer at arbejde for at fjerne barrierer og skabe lige adgang til ressourcer og muligheder.
  • Inklusion er indsatsen for at sikre, at alle mennesker føler sig værdsatte og integrerede i et samfund eller en organisation. Det indebærer skabelsen af et miljø, hvor forskellige stemmer høres, respekteres og bidrager til beslutningstagning og innovation.
Spørg på pris og dato