Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Diversitet

Diversitet refererer til anerkendelsen og inklusionen af forskellige typer mennesker og perspektiver i samfundet. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, forskelle i race, køn, seksuel orientering, kultur, etnicitet, religion, alder, fysisk evne og socioøkonomisk status. I moderne samfund lægges der vægt på at skabe et inkluderende miljø, hvor forskelligheder ses som en styrke og en kilde til berigelse.

Hvorfor er foredrag om diversitet vigtigt? I erhvervslivet, uddannelse og samfundslivet generelt, er der en stigende bevidsthed om vigtigheden af diversitet. Det ses som en måde at fremme innovation, kreativitet og en dybere forståelse af forskellige kunders og borgernes behov. Desuden er der en stigende forståelse for, at inklusion – det vil sige, at alle føler sig værdsat, respekteret og som en integreret del af fællesskabet – er afgørende for at opnå ægte diversitet.

I nutidens globaliserede verden, hvor grænser bliver mere flydende, og interaktioner mellem forskellige kulturer er hyppige, bliver diversitet og inklusion endnu vigtigere. Det handler ikke kun om at have en mangfoldig befolkning eller arbejdsstyrke, men også om aktivt at værdsætte og integrere de unikke bidrag, som hver enkelt person kan tilføre.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om diversitet (19)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Anika Tronier

Anika Tronier er tidligere kampsoldat og politibetjent. Oplev foredrag, der udfordrer konventionelle opfattelser af styrke og sårbarhed.

...

no-image

Pernille Skipper

Politisk kommentator på TV2 News og tidligere politisk leder for Enhedslisten. Pernille Skipper formidler spændende foredrag om ligestilling, magt og demokrati.

...

no-image

Christian Groes

Prisvindende forsker, forfatter og antropolog. Ekspert indenfor køn, magt, grænser, diversitet og tidens nye manderoller. Foredrag om MeToo, mandekultur, samt ledelsesbegrebet "Høvdingeledelse".

...

no-image

Nicklas Pyrdol

Ekspert i HR, rekruttering og talentudvikling. Internationalt efterspurgt foredragsholder, der med høj energi og faglighed gør jer klogere på generationerne, diversitet, medarbejderkultur og arbejdsglæde.

...

no-image

Johan Lauritsen

Virksomhedsejer, debattør, mentor, medicinstuderende og foredragsholder. Inspirerende foredrag om at nedbryde fordomme og tabuer samt om motivation, kliniske forsøgsstudier og forskning.

...

no-image

Signe Biering

Ledelsescoach med ekspertise i kulturforskelle, diversitet og forskelligheder (DEI - Diversity, Equity, Inclusion) på arbejdspladsen.

...

no-image

Jalal Arabi

Stand-up'er og kendt fra DR-dokumentaren "Macho". Personlige, underholdende og ærlige foredrag om at finde sin identitet som transkønnet muslim.

...

no-image

Mazen Ismail

Mazen Ismail er forfatter, komiker og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser på sociale medier, samt sin medvirken i Tv-programmet ”Korpset” på TV2.

...

no-image

Ditto

Succesfuld podcastduo og eksperter i diversitet bestående af Rikke Kristine Østergaard, leder og kommunikatør, og Naja Lind Rasmussen, antropolog og diversitetskonsulent.

...

no-image

Andreas Gylling Æbelø

Meningsdanner, retoriker, tidligere direktør for AIDS-Fondet og politisk rådgiver. Underholdende og oplysende foredrag, der kvalificerer og nuancerer værdi – og identitetsdebatten.

...

no-image

Johannes Nymark

Professionel skuespiller, der siden barnsben har været en stor del af den danske kulturscene, og så er han en del af Danmarks nok mest kendte regnbuefamilie

...

no-image

Michael Ejstrup

Sprogforsker, forfatter, foredragsholder og cand. mag. i lingvistik og retorik. Foredrag om dansksproglig kultur og mangfoldighed.

...

no-image

Wafande

Platinbelønnet sanger. Få en unik indsigt i Wafandes livserfaringer, og bliv inspireret til din egen levevej.

...

no-image

Souad Taha

Populær dagplejemor, prisvinder for sit frivillige arbejde som flygtningekonsulent og kendt fra programmet Familien fra Lærkevejen (Foto: Les Kaner).

...

no-image

Petra Nagel

Journalist, forfatter og tv-vært på TV2. Kendt fra bl.a. Go' Aften LIVE og DR3-programmerne "Petra dater hele verden" og "Petra elsker sig selv", der bl.a. handler om kropskultur.

...

no-image

Rufus Gifford

Tidl. amerikansk ambassadør og foredragsholder - Foredrag om mødet med Danmark og det politiske samarbejde med USA.

...

no-image

Özlem Cekic

Foredrag med glimt i øjet med afsæt i personlige og professionelle erfaringer som brobygger, debattør og tidligere politiker.

...

no-image

Abdel Aziz Mahmoud

Journalist, TV-vært og forfatter - Foredrag om bl.a. tonen på sociale medier, digital dannelse samt sprogbrug.

...

no-image

Rushy Rashid

Journalist, forfatter og foredragsholder, som byder på medrivende, indsigtsfulde og spændende foredrag om bl.a. demokrati og diversitet

...

Diversitet
Diversitet
5 ud af 5 stjerner

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"

Novo Nordisk Aalborg

Foredrag om diversitet

Oplev de mest inspirerende foredragsholdere om diversitet og forstå vigtigheden af forskellighed i arbejdspladser og uddannelsessektoren. Dyk ned i verdenen af diversitet, hvor begrebet strækker sig fra biodiversitet til sociale klasser og etnicitet. Vores topmotiverende foredragsholdere bringer indsigt i, hvordan diversitet kan berige både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Lær om biodiversitet og dens parallels til de udfordringer, vi står overfor i dag.

Book en ekspert i dag for at inspirere, informere og transformere din forståelse af mangfoldighed

  • Diversitet betyder forskellighed eller mangfoldighed, og man kender udtrykket fra bl.a. biologiens verden, hvor man taler om sådan noget som biodiversitet.
  • Men man bruger også begrebet i forhold til arbejdspladser – flere virksomheder søger ligefrem diversitet blandt de ansatte, da diversitet kan medføre flere og forskellige idéer.
  • Man taler også om diversitet i uddannelsessektoren, bl.a. omkring både folkeskoler og gymnasier, hvor debatten handler om sådan noget som sociale klasser, etnicitet, etc.
  • Foredrag om diversitet handler om emner så som disse og flere til.
Spørg på pris og dato