Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Diversitet & inklusion

Diversitet og inklusion er et centralt emne, der fokuserer på at anerkende, værdsætte og integrere en bred vifte af forskelle blandt mennesker i samfundet og arbejdspladser. Det dækker aspekter som race, køn, seksuel orientering, alder, kulturel baggrund, religion og fysiske evner. Målet er at skabe miljøer, hvor alle føler sig respekteret og værdsat, hvilket fremmer kreativitet, innovation og social retfærdighed. Dette emne understreger vigtigheden af at bygge bro over forskelligheder for at opnå en mere harmonisk og produktiv sameksistens.

Et foredrag om dette giver mulighed for at øge bevidstheden og forståelsen af diversitetens og inklusionens rolle i det moderne samfund og på arbejdspladser. De giver indsigt i, hvordan forskellige perspektiver og baggrunde bidrager til et rigere og mere dynamisk miljø. Disse foredrag kan også fremme et mere inkluderende og respektfuldt miljø, hvor alle føler sig værdsat og anerkendt.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om diversitet & inklusion (19)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Anika Tronier

Anika Tronier er tidligere kampsoldat og politibetjent. Oplev foredrag, der udfordrer konventionelle opfattelser af styrke og sårbarhed.

...

no-image

Pernille Skipper

Politisk kommentator på TV2 News og tidligere politisk leder for Enhedslisten. Pernille Skipper formidler spændende foredrag om ligestilling, magt og demokrati.

...

no-image

Christian Groes

Prisvindende forsker, forfatter og antropolog. Ekspert indenfor køn, magt, grænser, diversitet og tidens nye manderoller. Foredrag om MeToo, mandekultur, samt ledelsesbegrebet "Høvdingeledelse".

...

no-image

Nicklas Pyrdol

Ekspert i HR, rekruttering og talentudvikling. Internationalt efterspurgt foredragsholder, der med høj energi og faglighed gør jer klogere på generationerne, diversitet, medarbejderkultur og arbejdsglæde.

...

no-image

Johan Lauritsen

Virksomhedsejer, debattør, mentor, medicinstuderende og foredragsholder. Inspirerende foredrag om at nedbryde fordomme og tabuer samt om motivation, kliniske forsøgsstudier og forskning.

...

no-image

Signe Biering

Ledelsescoach med ekspertise i kulturforskelle, diversitet og forskelligheder (DEI - Diversity, Equity, Inclusion) på arbejdspladsen.

...

no-image

Jalal Arabi

Stand-up'er og kendt fra DR-dokumentaren "Macho". Personlige, underholdende og ærlige foredrag om at finde sin identitet som transkønnet muslim.

...

no-image

Mazen Ismail

Mazen Ismail er forfatter, komiker og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser på sociale medier, samt sin medvirken i Tv-programmet ”Korpset” på TV2.

...

no-image

Ditto

Succesfuld podcastduo og eksperter i diversitet bestående af Rikke Kristine Østergaard, leder og kommunikatør, og Naja Lind Rasmussen, antropolog og diversitetskonsulent.

...

no-image

Andreas Gylling Æbelø

Meningsdanner, retoriker, tidligere direktør for AIDS-Fondet og politisk rådgiver. Underholdende og oplysende foredrag, der kvalificerer og nuancerer værdi – og identitetsdebatten.

...

no-image

Pia Hauge

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder med fokus på personlig performance, fordybelse og mental sundhed i fremtidens arbejdsliv.

...

no-image

Johannes Nymark

Professionel skuespiller, der siden barnsben har været en stor del af den danske kulturscene, og så er han en del af Danmarks nok mest kendte regnbuefamilie

...

no-image

Wafande

Platinbelønnet sanger. Få en unik indsigt i Wafandes livserfaringer, og bliv inspireret til din egen levevej.

...

no-image

Souad Taha

Populær dagplejemor, prisvinder for sit frivillige arbejde som flygtningekonsulent og kendt fra programmet Familien fra Lærkevejen (Foto: Les Kaner).

...

no-image

Petra Nagel

Journalist, forfatter og tv-vært på TV2. Kendt fra bl.a. Go' Aften LIVE og DR3-programmerne "Petra dater hele verden" og "Petra elsker sig selv", der bl.a. handler om kropskultur.

...

no-image

Rufus Gifford

Tidl. amerikansk ambassadør og foredragsholder - Foredrag om mødet med Danmark og det politiske samarbejde med USA.

...

no-image

Özlem Cekic

Foredrag med glimt i øjet med afsæt i personlige og professionelle erfaringer som brobygger, debattør og tidligere politiker.

...

no-image

Abdel Aziz Mahmoud

Journalist, TV-vært og forfatter - Foredrag om bl.a. tonen på sociale medier, digital dannelse samt sprogbrug.

...

no-image

Rushy Rashid

Journalist, forfatter og foredragsholder, som byder på medrivende, indsigtsfulde og spændende foredrag om bl.a. demokrati og diversitet

...

Diversitet & inklusion
Diversitet & inklusion
5 ud af 5 stjerner

"Der er kun roser til jer. Hurtigt svar og super opfølgning"

Sydøstjyllands Vognmandsforening

Foredrag om diversitet & inklusion

Oplev de mest inspirerende foredragsholdere om diversitet og inklusion, og få praktiske værktøjer og strategier til at navigere og fremme diversitet og inklusion i jeres daglige liv. Derudover hjælper foredragene med at bryde stereotyper og fordomme, fremme dialog og forståelse mellem forskellige grupper, og styrke den sociale sammenhængskraft.

I en stadig mere globaliseret og mangfoldig verden er forståelse og håndtering af diversitet og inklusion ikke bare et moralsk imperativ, men også en kritisk komponent for personlig og professionel succes.

  • Fremmer bevidsthed og forståelse: Uddyber viden om diversitet og inklusion, deres betydning i samfundet og på arbejdspladser
  • Forbedrer arbejdsmiljøet: Bidrager til et mere inkluderende og respektfuldt miljø, hvor alle føler sig værdsatte og integrerede
  • Styrker innovation og præstation: Fremmer kreativitet og forbedrer samlet præstation ved at integrere forskellige perspektiver og erfaringer
  • Bekæmper stereotyper og fremmer sammenhængskraft: Hjælper med at nedbryde fordomme og fremme dialog og forståelse mellem forskellige kulturelle og sociale grupper
Spørg på pris og dato