Henter Indhold ...

Petra Nagel

Journalist og tv-vært på DR3

Petra Nagel er med sin ærlighed og villighed til at bruge sin egen person med rekordfart blevet en af DR3s mest populære tv-værter. I programmerne Petra Elsker og Petra Dater udleverer hun sig selv og sine inderste følelser, i håb om at seerne kan spejle sig i hendes tanker og oplevelser, og vi dermed kan få åbnet op for og talt om nogle af vores samfunds største tabuer. I sine personlige og inspirerende foredrag fortæller Petra mere om sin tv-værtsrolle, og det selvhad og kropsidealisme, der påvirker mange af os i dag. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

“Jeg er for tyk, og mit hår er også for grimt” er bare nogle af de ting, Petra Nagel gennem årene har sagt til sig selv, når hun så sig i spejlet. I dag gør hun op med det kropshad hun har levet under, hun er blevet en rollemodel for unge kvinder og en vigtig stemme i debatten omkring lavt selvværd og jagten på perfektion. Petra har nemlig besluttet sig for at begynde at elske sig selv, som hun er – til stor inspiration for de mange tv-seere, der følger hendes programmer. 

Petra Nagel er uddannet journalist fra Roskilde Universitet, tilrettelægger og tv-vært på DR3. Hun er især kendt for DR3 programmerne Petra elsker sig selv, Petra dater hele verden, Menneskeforsøg og Videnskabsmagasinet.

Petra Nagel foredrag henvender sig særlig godt til oplysningsforbund, skoler, uddannelsesinstitutioner, foreninger og biblioteker, der gerne vil sætte publikums tilgang til kropshad, slankekure og jagten på det perfektionistiske ind i et realistisk og ærligt perspektiv.

  Petra Nagel foredrag

  Petra Elsker sig selv

  • I Petra Elsker sig selv har Petra Nagel mødt enormt mange kvinder og mænd, der har mærket, at programmet har gjort en forskel. Når Petra toner frem på skærmen, og fortæller at hun har grimme tanker om sig selv og sin krop, så har mange kunne spejle sig, og fulgt de ting hun har lært gennem programmet. Petra har oplevet, at der har været og ER et kæmpe behov for, at vi begynder at tale om, at vi er for mange med for lavt selvværd, og hvor kropshad fylder alt for meget.
  • Med dette tankevækkende foredrag beskriver Petra sin rejse fra idé til tv-program til at det ruller over skærmen og giver samtidig sit perspektiv på, hvad vi alle sammen skal huske for at blive gladere for, hvem vi er, og hvordan vi ser ud.
  • Det gør hun i et forsøg på at komme nærmere et svar på, hvordan det kan være, at vi overhovedet er havnet i den her verden, hvor vi bruger alt for megen energi på slankekure, at vi skal perfektionere vores udseende og glemmer at nyde livet.

  Petra Nagel foredrag

  Den selvudleverende tv-vært

  • I programmerne Petra Dater og Petra Elsker har Petra Nagel forsøgt at re-tænke, hvordan hun som tv-vært kunne få seerne til at spejle sig i hende. Det har været vigtigt for Petra at vise, at folk på tv også er mennesker med ægte følelser, og via sin ærlighed og sårbarhed skabe en dialog omkring emner, som vi sjældent taler om.
  • I dette personlige foredrag forsøger Petra at forklare, hvad det kræver at være vært på denne facon. Hvad koster det, når grænsen mellem hvad der er privat og offentligt bliver udvisket? Er det dét værd?
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Petra Nagel

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Petra Nagel

Foredragsemner med Petra Nagel