Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om USA

Amerikas Forenede Stater – USA – er en magtfuld nation, der præger vores hverdag på mange måder. Grundlagt den 4. juli 1776 i Philadelphia og siden Anden Verdenskrig en økonomisk og militær supermagt. Denne nation spiller en afgørende rolle på den kulturelle, økonomiske og politiske scene.

Foredrag om USA er mangfoldige og kan dække alt fra Amerikansk kultur og film til politisk magt og udenrigspolitik. Vores eksperter kan levere dybtgående viden om USA’s indflydelse på verden i dag. Ved at booke et foredrag om USA til din begivenhed kan du berige din viden, inspirere dit publikum og udfordre eksisterende tanker.

Så hvorfor vente? Book et spændende foredrag om USA i dag, og lad vores talere dele deres ekspertise og passion for dette fascinerende emne med dit publikum. Kontakt os for at reservere dit foredrag om USA og åbn dørene til ny viden og spændende diskussioner.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om usa (17)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om USA

Opdag USA’s mest inspirerende keynote-talere og få en dybere forståelse af Amerikas historie og kultur. Vores eksperter tilbyder indsigtsfulde foredrag, der spænder fra den Amerikanske filmverden til den politiske magt og udenrigspolitik. Vores mål er at give dig værdifuld indsigt og motivation.

Lær af de bedste keynote-talere om USA, der deler deres ekspertise om nationens indflydelse på den globale scene. Vores talere bringer Amerikas historie til live og giver dig mulighed for at forstå, hvordan denne nation har formet verden.

 

  • Amerikas Forenede Stater er i dag verdens mægtigste stat. Nationen blev grundlagt den 4. juli 1776 med underskrivelsen af Uafhængighedserklæringen i Philadelphia. Efter Anden Verdenskrig blev nationen en af verdens to supermagter og står i dag som den både økonomiske og militære største magt.
  • USA spiller i dag en enorm rolle både på den kulturelle, økonomiske og politiske scene. Derfor er mulighederne for foredrag om USA meget store – fra foredrag om de store Amerikanske film, foredrag om den kulturelle indflydelse, foredrag om den Amerikanske politiske magt, foredrag om USA’s udenrigspolitik, foredrag om indenrigspolitik, foredrag om den Amerikanske økonomiske udvikling og meget andet.
  • Foredrag om USA kan enten koncentreres omkring det amerikanske samfund og den interne debat og politik eller som foredrag om den ivrigt debatteret amerikanske udenrigspolitik, der kan omhandle elementer i både Mellemøsten og forholdet til verdens øvrige nationer.
Spørg på pris og dato