Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mobning

Topengagerede Foredragsholdere om Mobning

Mobning kan være et problem, vi møder mange gange i løbet af livet. Det kan ske både i børneinstitutionerne, i skolen og på arbejdspladsen. Derfor er det et problem, vi er nødt til at tage stilling til.

Nedenfor finder du foredragsholdere, som giver metoder til, hvordan I i jeres organisation kan komme fænomenet til livs. Desuden er der også mange af foredragsholderne, der fortæller, hvordan vi som professionelle eller pårørende håndterer et menneske, der har været udsat for andres hårde ord eller nedværdigende adfærd over en længere periode.

Book den perfekte foredragsholder om mobning

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om mobning, som matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om mobning

Udfyld den uforpligtende forespørgsel, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om mobning, som matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om mobning (12)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Mobning

Mobning
  • Mobning forbindes ofte med børn og skoler. Her oplever udsatte ofre en hetz, der kan påvirke dem resten af livet. Men der kan også være mobning på arbejdspladser, og i blandt voksne er fænomenet desværre meget udbredt. Det er vigtigt for både medarbejderne og for virksomheden, at der er et ordentligt arbejdsmiljø. Alle skal føle sig tilpas. Derfor er det så vigtigt med behandlingen af dette emne, da det skaber enorm arbejdsglæde at være foruden.
  • Her findes foredrag og foredragsholdere om mobning både blandt børn, unge og voksne, hvor det ofte er meget virkningsfuldt at få sat ord på det fra en ekstern foredragsholder. Foredrag om mobning er velegnede både til skoler, hvor man kan sætte fokus på mobning, men det kan også være virksomheder, der vil have fokus på det, og som vil øge arbejdsglæden – uden mobning.
  • Der findes foredrag, som er målrettede professionelle eller pårørende. Men ligeledes kan flere af vores foredragsholdere også sagtens kombinere begge. Det kan være en svær situation som eksempelvis lære eller pædagog at finde hoved og hale i, hvor man skal starte for at udrede mobningen. Ligeså kan det være svært som forældre eller ven, når man har en, man holder af, som bliver udsat for et hårdt socialt liv. Lad en af vores superdygtige foredragsholdere hjælpe jer på vej, så I samlet kan finde en løsning. En løsning som I alle bliver glade for.
Spørg på pris og dato