Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Motivation, inspiration og redskaber til unge og fagpersoner

Mazen Ismail

Mazen Ismail

Mazen Ismail er forfatter, komiker og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser på sociale medier samt hans medvirken i ”Korpset” på TV2.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mazen Ismail

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mazen

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mazens virale videoer er set af mere end 25 millioner på sociale medier og over 75.000 følger ham på hans kanaler. Mazen har modtaget en hæderspris for ”Årets bedste udgivelse” for sit comedy- og poetiske liveshow ”sådan overtager vi Danmark” af Statens Kunstfond. I starten af 2022 er han aktuel med sit comedyshow på TV2 Zulu. 

Mazen er født i Beirut under den libanesiske borgerkrig, og kom til Danmark som dreng. Hans ungdom var fyldt med modgang, bortvisninger fra skoler og en tid i et miljø, som gav ham ni knivstik i ryggen og en fængselsdom. Men det er også en fortælling om, hvordan et kreativt univers gav ham styringen over sit eget liv. Han hev en uddannelse fra universitetet i hus og blev en af Danmarks mest markante stemmer i det offentlige landskab.

Et foredrag med Mazen Ismail giver dig:

  • Motivation, inspiration og redskaber til at turde drømme og nå sine mål
  • Oplevelsesorienteret workshops hvor deltagerne aktivt involveres.
  • Mulighed for et skræddersyet foredrag med humor og poetiske indslag.

Se foredrag med Mazen Ismail
Mazen Ismail foredrag

Skriv dine drømme ned

Om at tage styring over eget liv.

Foredraget belyser, hvordan dét at skrive sine drømme ned kan give publikum overblik over deres eget liv. Man får som publikum konkrete redskaber til at nå sine mål og samtidig indblik i Mazens personlige rejse om at finde fodfæste i mellem to kulturer, og hvordan dét at skrive sine drømme ned kan danne grundsten for en succeshistorie.

Mazen Ismail foredrag

Gløden (til fagpersoner)

Få indblik i de kreative redskaber som Mazen anvender i sit arbejde med unge. En glød hos unge kan ofte være forklædt som vrede, frustration eller i en usikkerhed på fremtiden. De unge kan bruge gløden til at brænde en skov ned, eller med den rette vejledning kan det blive en lyskegle, som kan guide dem gennem skoven. Mazen giver de unge kreative redskaber, der hjælper dem med at dirigere deres energi mod en konstruktiv vej, og den viden videregiver han til fagpersoner i et spændende foredrag.

Mazen Ismail workshop

Det næste skridt

Et anderledes undervisningsforløb til kommuner, uddannelsesinstitutioner og jobcentre.

Vi ved fra utallige undersøgelser, at en høj løn ikke er lig med lykke, men at en uddannelse og et job, som passer til éns personlighed, skaber mere livsglæde end høj løn i sig selv. Forløbet er en anderledes og kreativ proces, som er med til at give deltagerne overblik i jagten på drømmejobbet og -uddannelsen.

Formålet er at finde frem til den rigtige strategi for at deltagerne kan opnå deres mål, drømme, uddannelse og ambitioner på arbejdsmarkedet. Workshoppen vil sætte stor fokus på processen mod målet, og ikke selve destinationen. Deltagerne vil få hjælp til:

  • Definere deres mål
  • Finde den rigtige strategi
  • Udtænke en plan på skrift

Der lægges stor vægt på, at undervisningen er oplevelsesorienteret med et højt aktivitetsniveau, hvor der vil stilles krav til deltagerne, som bliver udfordret og involveret. Undervisningen er enkel, overskuelig og tager udgangspunkt i deltagernes behov.

 

Varighed 3 timer (2timer ved online)

Mazen Ismail workshop

Usleben diamant

Et kreativt undervisningsforløb til udskoling, gymnasier, universiteter og organisationer.

Vores omgivelser og miljø påvirker vores adfærdsmønstre og giver os dårlige vaner, der nedbryder livskvaliteten. Workshoppen vil inspirere deltagerne til at tage de første skridt mod en bedre selvforståelse, give dem værktøjer til at få sat ord på de tanker, der er svære at rumme og finde nye vinkler til at beskue deres situation.

Vi vil finde frem til deltagernes fulde potentiale, fremme den personlige udvikling, styrke reflektionsevnen og bidrage til succesoplevelser.

Undervisningen er oplevelsesorienteret, hvor deltagerne modtager opgaver de skal løse. De er i direkte dialog med Mazen, som guider dem igennem opgaverne. Hver enkelt deltager vil modtage hjælp og støtte til at udvikle strategier, som styrker deres livskvalitet, trivsel og selvværd.

 

Varighed 3 timer (2timer ved online)

Mazen Ismail workshop

Sådan overtager vi Danmark

Et kreativt undervisningsforløb til udskoling, gymnasier, universiteter og organisationer.

Mazen modtog en hæderspris for årets bedste udgivelse af Statens Kunstfond, for sit video- og tekstunivers: Sådan overtager vi Danmark. I undervisningen vil deltagerne analysere Mazens videoer, poesi og bogudgivelse, hvor de kan stille direkte spørgsmål om værkerne.

Undervisningen vil styrke deltagernes analyse- og refleksionsevne, samt give dem et indblik i aktuelle samfundsrelevante emner. Undervisningen er oplevelsesorienteret, hvor deltagerne modtager opgaver, de skal løse. De er i direkte dialog med Mazen, som guider dem igennem opgaverne.

 

Varighed 3 timer (2timer ved online)

Mazen Ismail workshop

Hvad er dit livsmotto?

Et kreativt undervisningsforløb til udskoling, gymnasier, universiteter og organisationer.

Nikes livsmotto er Just Do It. Tre ord som er med til at gøre Nike til et af de førende mærker indenfor sportsverdenen. Flere virksomheder har slogans der harmonerer med deres selvforståelse og DNA. Hvad vil der ske, hvis deltagerne anvender samme strategi og danner deres eget livsmotto?

Formålet er at styrke elevernes dannelse og ruste dem med et livsmotto, der skal hjælpe dem med at træffe de rigtige valg for deres fremtid. Et livsmotto inspirer deltagerne til en bedre selvforståelse, og giver dem en klar version af, hvem de ønsker at blive.

Undervisningen er oplevelsesorienteret, hvor deltagerne modtager opgaver, de skal løse. De er direkte i dialog med Mazen, som guider dem igennem opgaverne, så hver deltager finder frem til sit helt særlige livsmotto.

 

Varighed 3 timer (2 timer ved online).

Referencer

Jeg oplevede Mazen som dybt inspirerende, en fantastisk formidler og utrolig autentisk. Det virkede bare utrolig rent og var virkelig dejligt at opleve.

Anne-Charlotte Petersen, udviklingskonsulent

Vejle Kommune

Mazen fanger de unges nysgerrighed og inspirerer dem til at tro på sig selv og deres muligheder

Henrik Storm, lærer

Østerbyskolen

Jeg brugte Talte Tanker i forbindelse med et større undervisningsforløb med 50 unge. Mazen var enormt professionel og havde en rigtig god kontakt til eleverne. Hans begreb, Talte Tanker, fangede de unge og inspirerede dem

Rune Daugaard Projektleder

C:ntact

Vores elevers udfordringer og styrker blev vendt om til en ressource og en styrke

Maria Skriver, lærer

Søndermarksskolen

Mazen har fået lærerne til at opdage sider af eleverne, som de ikke hidtil har kendt til.

Susanne Kristensen, skoleleder

NOVA Skolen
Uforpligtende forespørgsel på Mazen Ismail

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mazen Ismail