Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Fra Allerød til Mellemøsten og Afghanistan – har karriereskift en aldersgrænse?

Anna Eckhoff

Anna Eckhoff

Forfatter og tidligere udsendt for NGO’er, EU og FN i verdens farligste brændpunkter. Inspirerende foredrag om at det aldrig er for sent at jagte sine drømme.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anna Eckhoff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anna

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Anna Eckhoff er en bemærkelsesværdig foredragsholder, der har levet et usædvanligt liv i verdens brændpunkter. Med en baggrund som IT-projektleder og mor til seks børn tog hun en drastisk beslutning, da hun var 56 år gammel, og skiftede sin karriere ud med en række farlige og udfordrende missioner i konfliktområder som Afghanistan, Sudan, Irak og Libyen. I sin seneste bog fra 2022 ”Sporskifte – et liv i verdens brændpunkter” fortæller Anna sin livshistorie, som er en spændende rejse gennem mod, beslutsomhed og evnen til at følge sine drømme i en sen alder.

Et foredrag med Anna Eckhoff giver jer:

  • Dybdegående viden om politiske forhold, konflikter og kulturer, som vil skærpe dit publikums forståelse af Mellemøsten
  • En inspirerende påmindelse om, at vi aldrig bliver for gamle til at opfylde vores drømme
  • Spændende fortællinger fra en karriere i midten af verdens farligste brændpunkter

Konflikt og kultur

Anna Eckhoff har ikke blot været en almindelig skrivebordsarbejder under sine missioner. Som administrationschef i nødhjælpsorganisationer, EU og FN har hun stået over for farer og udfordringer, der er langt fra hendes trygge familieliv i Danmark. Hun har smuglet amerikanske dollars ind over grænsen til Irak og lært at bruge en AK47l for at kunne beskytte sig selv og sine kolleger.

Gennem sine foredrag tager Anna publikum med på en rejse gennem konfliktområder, hvor hun deler sine personlige oplevelser og indsigt i verdens forskellige kulturer og konflikter. Hun har ikke en typisk idealistisk tilgang, men er drevet af en lyst til at gøre en forskel og se konkrete resultater. Hendes fortællinger er ærlige, rørende og nogle gange også humoristiske, og de giver et unikt indblik i livet som udstationeret i de mest farlige og udfordrende områder.

Book Anna Eckhoffs foredrag, og oplev hvorfor hun er et levende bevis på, at alder ikke bør være en begrænsning for at forfølge sine drømme. Selv i en sen alder, er hun stadig klar til nye eventyr og oplevelser i udlandet. Hendes historie er en inspirerende påmindelse om, at vi aldrig bliver for gamle til at opfylde vores drømme og leve det liv, vi længes efter.

Se foredrag med Anna Eckhoff
Anna Eckhoff foredrag

Sporskifte - et liv i verdens brændpunkter

Med udgangspunkt i sin bog fra 2022 af samme navn, tager Anna Eckhoff sit publikum med sin inspirerende og udfordrende livsrejse fra et trygt familieliv i Allerød til frontlinjerne i Afghanistan. Som enke med seks børn valgte hun i en alder af 56 år at forlade sin trygge tilværelse for at rejse til verdens farligste lande og arbejde for ngo’er, FN og EU i 15 år. Med indgående kendskab til Mellemøstens politiske udfordringer deler Anna sine oplevelser fra Rusland, Irak, Sudan, Palæstina, Afghanistan, Tunesien og Libyen. Foredraget udforsker hendes personlige udvikling og konsekvenserne for familien.

Lad Anna Eckhoffs historie være din inspiration til at tage skridtet og følge dine egne drømme.

Referencer

Speaker has led a fascinating life. She was impressive, effective and charming. Host asked poignant questions and made the talk more personal, not just a prepared lecture.

IDA Ingeniør fagforening

Interessant beretning med fine tråde op til den aktuelle situation i Afghanistan og Libyen. Personlig og oprigtig fremstilling. Interessant også at høre om forskelle på at arbejde for en ngo og EU.

IDA Ingeniør fagforening

Mange spændende emner bl.a. hvorfor hun skiftede karriere’ - ’et meget spændende og interessant foredrag’.

Rotary, Allerød

Både undervejs i chatten og siden hen kom nogle meget begejstrede kommentarer, så det var en absolut succes.

Rotary, Allerød

’Det var super, godt præsenteret og meget berigende. Alle, jeg bagefter har talt med, var også begejstret’.

Blixen Klub, Rudersdal

Afstikker fra den slagne vej

Læs denne artikel Afstikker fra den slagne vej om Anna Eckhoff i Ældresagen, december 2020 lige HER.

Det sene karriereskift: ”Da de andre gik på pension, gik jeg efter stillinger i verdens farligste lande

Læs artiklen Det sene karriereskift: ”Da de andre gik på pension, gik jeg efter stillinger i verdens farligste lande med Anna Eckhoff i Alt for Damerne, 2020 lige HER.

Hun traf et kontroversielt valg og sagde jobbet op – alderen skal ikke stå i vejen for drømmene

Læs artiklen Hun traf et kontroversielt valg og sagde jobbet op – alderen skal ikke stå i vejen for drømmene med Anna Eckhoff i Berlingske, 2022 lige HER.

Se foredrag med Anna Eckhoff

Sporskifte

“Iraks grænseland suste forbi udenfor, mens jeg kørte bilen alene igennem det støvede landskab, hvor ørkenen bølgede i temperaturer tæt på 50 grader. Et stykke fra grænsen holdt jeg ind til siden, tog den store grå vinterjakke fra Danmark på og fyldte dollarsedler i lommerne. Jeg fordelte pengesedlerne, så godt jeg kunne, og satte bilen i bevægelse mod den irakiske grænse. Jeg var blevet 59 år, og selvom jeg nu ikke alene”.

Allerede som barn drømmer Anna Eckhoff om spænding og eventyr. Først over 40 år senere udlever hun barndomsdrømmen om at kombinere spænding med rejser. Inden da har hun nået at opfylde en anden drøm – at blive gift og få mange børn. Som 56-årig skifter Anna Eckhoff den trygge tilværelse i Allerød ud med krævende opgaver i krigszoner, hvor hun bliver udstationeret første gang. Og selvom der er mange udfordringer ved at ændre livsstil så sent i livet, er Anna Eckhoff aldrig i tvivl – det er i verdens brændpunkter, hun hører til.

I løbet af de næste 15 år er Anna Eckhoff udstationeret i 10 forskellige lande, blandt andet Irak, Sudan, Palæstina, Afghanistan, Libyen og Rusland. Her møder hun et væld af internationale medarbejdere og lokale – et liv med både givende og opslidende relationer, der indimellem får hende til at føle, hun er deltager i Robinson Ekspeditionen. Anna Eckhoff får arbejde i både ngo-, EU- og FN-regi og oplever de vidt forskellige interesser, der styrer verdens gang. Som 71-årig vender hun hjem til sine 6 børn og 12 børnebørn i Danmark, men opdager, at hun fortsat gerne vil arbejde. Og at en del af hende stadig længes ud.

SPORSKIFTE – ET LIV I VERDENS BRÆNDPUNKTER er Anna Eckhoffs personlige fortælling om at turde gå efter sine drømme, selvom omgivelserne ryster på hovedet ad en, og om den udvikling, hun gennemgår i verdens brændpunkter.

★★★★★
Anna Eckhoff viser os fascinerede og ofte nervepirrende sider af at arbejde som udsendt i internationale humanitære missioner og skjuler heller ikke udfordringer og uundgåelige bump på vejen i samarbejdet med kolleger. (…) Hele vejen igennem mærker man tydeligt Anna Eckhoffs stemme. Fremragende.
Frode Z. Olsen
Medlem, Dansk Forfatterforenings Skønlitterære Styrelse

Sporskifte – et liv i verdens brændpunkter er Anna Eckhoffs personlige fortælling om at turde gå efter sine drømme, selvom omgivelserne ryster på hovedet ad en, og om den udvikling, hun gennemgår i verdens brændpunkter.

Uforpligtende forespørgsel på Anna Eckhoff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anna Eckhoff